Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vjulianna

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az idejét sem tudom, milyen régen szerettem volna eljutni Amerikába. Mindig is vonzott minden ami az országgal kapcslatos, és természetesen nem a kólára és a hamburgerre gondolok.:)De az ötlet, hogy végre tényleg el kéne menni két éve pattant ki a fejemből. Rengeteg utazós blogot olvastam.  De…..
Soha nem szoktam használni a Lonley Planet útitárskereső oldalát, de valamiért egyik délelőtt ráakadtam, és azt böngésztem. Találtam egy nagyon szimpatikus holland lányt, aki a leírásból úgy derült ki, hogy nagyjából arra jár, mint én, és útitársat keresett. Nem gondoltam, hogy bármi is lesz belőle,…..
Let's go anywhere Santa Barbara 2016.11.13 05:59:25
Furcsa az utat azzal a helyszínnel kezdeni amit a legjobban vàrtam az egész kaland alatt. Azt gondoltam ez lesz majd az utazàs csúcspontja, de hogy lehet valami csúcspont már az út legelején!? (Ez majd kiderül pár hét múlva.)  Akik ismernek tudjàk, hogy Santa Barbaràhoz különös kötődésem van, és…..
Ahogy írtam előzőleg a látnivalók nagy része össze volt gyűjtve, így már csak azt kellett kitalálni, hogy melyik irányba induljak útnak. Majd mikor megtudtam, hogy egy számomra fontos előadás lesz a nyugati parton, amire szeretnék elmenni, tisztázódott, hogy itt kezdem az utat, és a keleti parton…..
 Szép, hosszú év áll mögöttem. Szerettem 2015-öt, nem volt álmaim éve, ellenben sok élmény ért. De most hagyatkozzunk a blogot érintő eseményekre...:) A lenti montázsban szerepel az összes idei belföldi és külföldi utazásom. Az évet utazás szempontjából idén elég későn, csak áprilisban nyitottam…..
Nem terveztünk semmit az év utolsó napjaira, már októberben letisztáztuk, hogy ez egy hosszú, csendes, két hetes karácsonyi szünet lesz. Annak is indult, nem csináltunk semmit, nem mentünk sehova, ám szilveszterkor arra gondoltunk, hogy még mindig van egy pár napunk hátra a szünetből, mért ne…..
Régóta adós vagyok ezzel az úti beszámolóval, mert hogy még nyáron voltunk Olaszországban nyaralni. Öt év után ez volt az első közös utunk külföldre. Nem mondom, hogy egy jól megszervezett út kerekedett belőle, de az előttünk álló akadályok ellenére is szuper éreztük…..
Augusztusban a hosszú hétvégére lementünk a telkünkre, ami Eger mellett van. Semmi nagy kirándulást nem terveztünk be előre, egy fix dolog volt, hogy péntek délutánra asztalt foglaltunk Encsen a méltán híres Anyukám mondta étterembe. Mivel a foglalásunk korai vacsorára szólt,…..
Talán a legmelegebb októberi napot fogtuk ki ehhez a kiránduláshoz, aminek nagyon örültem. Sokat gondolkoztunk, hogy hova menjünk, aztán eszembe jutott ez a kép, így gondoltam nézzük meg ezt a kis ékszer dobozt, közel is van, és pont kiváló egy őszi vasárnapi kiránduláshoz. Kb.…..
Augusztusban egy hosszú hétvégét Szlovákiában az Alacsony Tátra lábánál fekvő Demén völgyben töltöttünk(Szlovák Paradicsom néven ismert híres síközpont). Péntek este érkeztünk és hétfő délelőtt már indultunk haza, így két teljes napunk volt felfedezni a…..
vjulianna 2015.09.08 16:26:31
@mandulazöld: Valóban gyönyörű hely, és Bp-ről nagyon közel van és olcsó. Ha tetszik a bejegyzés lájkolhatod a Facebook oldalam, így mindig látod a legfrissebb bejegyzéseket! Szép napot!
Viszonylag sokat járunk "wellness hétvégére", mivel mind a ketten kapunk cafetériát (szép kártya). Ennek köszönhetően pár év alatt sikerült jó pár magyar szállodát hotelt,…..
Ha létezik olyan hely Magyarországon, ami télen, nyáron, melegben hidegben tökéletes kiránduló hely, akkor az Noszvaj és környéke, és az itt található Nomád Hotel és Camping. Ez az a hely, ahol bármikor jól esik a kikapcsolódás, szervezhetsz ide szülinapot, bármilyen…..
Júniusban 2 napot töltöttünk a Balatonnál. Minidig az északi partra szoktunk menni, ám ez most máshogy volt, kivételesen a Déli-partot jártuk be. A szállásunk Siófokon volt, és innen csavarogtunk mindenfelé. Voltunk Zamárdiban, Balatonlellén, Szántódon, de a legszebb részek a…..
Elképesztően vártam ezt a filmet, minden héten megkérdeztem a páromat, hogy játsszák e már?? Kb. 1 év telt el a között, hogy tudtam, hogy lesz ilyen film, és hogy meg is néztem volna. Tudtam, hogy ez az én filmem lesz. Egyben biztos voltam, egyedül szeretném megnézni, akár…..
Sosem vonzott London, sem Anglia. Főleg az időjárás miatt, illetve mert mindig olyan ridegnek tűnt minden (az időjárás, az emberek). Két dolog miatt fontolgattam mégis sokszor, hogy egyszer el kellene mennem: az egyik, mert a kedvenc együttesem angol, és egyszer szeretnék eljutni a…..
Az év legjobb hegyifilmjei a mozivásznon Ha szereted az outdoor filmeket, vagy csak szeretsz utazni, kedveled az extrém sportokat ott a helyed március utolsó hétvégéjén a Corvin moziban, a Banff Hegyifilm Fesztiválon!  "A Banff Mountain Film and Book Festival a legrangosabb nemzetközi…..
Let's go anywhere Kezdetek 2015.03.25 20:05:13
Sokat szoktam gondolkozni, hogy mi tesz boldoggá, és mindig ugyanoda lyukadok ki: az utazás (és az azzal járó dolgok). Ezzel mindig így voltam. Világ életemben imádtam jönni-menni, soha nem kellett kétszer szólni, ha arról volt szó, hogy menjünk valahova. Anyukám minden családi…..