Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kogabe

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakásban repkedő légy nagyon bosszantó tud lenni, akárcsak a nyugodt alvást megzavaró vérvadász szúnyogok. Addig tiszta sor, hogy jól jönne egy szúnyogháló a lakás nyílászáróira, de vajon melyik típus mert, hogy választék az van bőven. Ebben a cikkben erre keressük a választ, hogy könnyebben tudj…..
BlitzWolf BW-SHP6 okosdugalj Az SHP2 után itt az új, kisebb változat! Volt egy sanda gyanúm, hogy az előzőnél is macerásabb lesz a programozási pontok forrasztása és bejött... én magam nem tervezek ilyet venni, de a hivatkozott cikken elég részletes leírás található az utód SHP6-ról...
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
A jó ár-érték arányú nyaralás megszervezésekor a legnagyobb feladat a jóáras repjegy levadászása és a megfelelő szállás kiválasztása, ám egy sor apróságot is érdemes szem előtt tartani. Az egyenként csekély lehúzások, trükközések elkerülése összességében ugyanis akár jelentős spórolást is…..
kogabe 2016.06.30 16:20:57
@AzUtazó:
Hát, én tavaly szeptemberben vettem észre, hogy az elszámolási árfolyam köszönő viszonyban sincs a mastercard aktuális árfolyamával. Én is fehívtam őket, beismerték a változtatást, de csak körülbelüli dátumot mondtak, hogy 2015 év eleje óta van ez! Amúgy Kiszamolo blogon is írta valaki, még tavaly, csak későn vettem észre. Mindegy, azóta külföldön ezt a kártyát nem használom..
Amilyen jó volt az AXA pár éve, olyan aljas stzutyok lett évről évre..
Nem csoda, idén megveszi az OTP ha minden igaz.
Manapság egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy a konyhába gáztűzhely vagy elektromos tűzhely legyen beépítve. Biztonsági, komfort- és anyagi szempontok vetélkednek egymással, és nem könnyű a döntés. Gáztűzhelyek A korábbi gáztűzhelyeknél csak nagyláng vagy takarékláng volt, és nem volt…..
VGF Otthon Mivel fűtsek 2016-ban?! 2015.11.19 15:17:54
2016-ban betiltják a hagyományos kazánok beüzemelését. A témáról már beszéltünk, most viszont az alapvető két kérdést próbáljuk megválaszolni.  1. Miért tiltják be a hagyományos gázkazánok beüzemelését? 2. Melyek a megmaradó fűtéstechnikák előnyei és hátrányai? Miben érdemes gondolkoznunk, ha…..