Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nadragulya

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látom se a kották, se a modellek nem mennek igazán, ezért a mai estére sokkal könnyebbet választottam ki, mint az előzőek: híres, filmes csókok. Melyik filmben szerepelt ez a csók? Fontos: Ha film sorozatról van szó, az is kell, hogy melyik részében csattant el! Csókok - kérdések ..
i miei pensieri future 2008.02.13 18:08:11
-Csak tudnám, mi vár rám!.. ~És ha tudnám, mi lenne jobb?~   Előretekerni a szürke szalagot. Megállni a lélegzetállós pillanatoknál. Meghalni egy életért. Sírni a meghatódottságtól. Fáradtan beledőlni valaki karjaiba. Nézni a csillagokat, várva a hajnalt, meg a…..
„ Ki vagy TE és mit akarsz tőlem??- kérdezte, és elbújt a szekrényben”.... by Nyuszi/Judit/Nadri(L), 1 nagyon régi-régi idézet   [ bocs ha valahol pontatlan:) ]..
i miei pensieri jövőbepillantás 2008.01.20 21:56:03
pszichológus nem lehetek, mert már azon sírok, ha másnak fáj valami, aztán majd a kedves páciens vígasztalhat.író nem lehetek, mert ha kötelezettségnek érzem, nem működik.énekes nem lehetek, mert a rendszeres hangképzést és zenetanulást már el kellett volna kezdenem/nem kellett…..
>sohasem gondoltam volna, hogy egyszer még igazak lesznek rám ezek a nagyon régen írt érzések. valami sosem változik. a fájdalom. és az elmúlás. :)< 1kívánság (2007 május vége)  -Lehet egy kívánságod. De csak egy, vigyázz!-szólt fura kis mosollyal.-Öö..oké.…..