Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smici1985

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
Több mint fél éve már, hogy elkezdtem a Túraautó Hírblog írását, tehát itt az idő, hogy kicsit előre lépjünk. Nem vagyok híve azoknak a változásoknak, amik csak azért történnek, hogy valami más legyen, mint eddig, úgyhogy remélem, inkább fejlődésről beszélhetünk…..
Két hét van hátra az ETCC monzai rajtjáig, a magyar csapatok pedig a célegyenesbe fordultak az autók felkészítésével. Az XFX Unicorse Racing néhány napja tesztelte az Alfát a Hungaroringen, míg a generálfelújítást végző RCM Motorsport lassan végez a Peugeot 407…..
Könnyen lehet, hogy Rob Huff idő előtt kikotyogta, hogy Rickard Rydell nem csak az első két WTCC fordulón áll rajthoz idén. A tavalyi év ezüstérmese rendszeresen ír a The Sun internetes kiadásába, legutóbbi bejegyzésében pedig arról (is) elmélkedett, hogy kik lehetnek komoly…..
Na ez aztán a bomba meglepetés! Valamikor a WTCC blog indulása környékén, tavaly augusztusban volt szó utoljára arról, hogy a Honda érdeklődik a túraautó világbajnokság iránt, de körülbelül ennyiben is maradt a dolog. Hogy aztán ma reggel (barokkos túlzás ezt állítani a…..
Korábban is hallottunk már híreket arról, hogy a Volvo a C30 helyett egy új típussal folytatná szereplését a túraautó világbajnokságon, de őszintén megvallva én nem sok hitelt tulajdonítottam nekik. Pedig a legfrissebb pletykák szerint a Polestar csapat 2012-ben egy újabb…..
Smici1985 2012.01.18 06:02:36
Sajnos elég embertelen időpontra rakták, de ezért majd egyszer biztosan megbűnhődnek. Szóval ma lesz WTCC szezon összefoglaló az Eurosporton, 23:15-től. Aki teheti, maradjon fenn és nézze meg, érdekes lesz újra átélni például a Hungaroringi versenyhétvégét. ..
Smici1985 2011.12.13 18:56:38
WTCC Hírblog Motorsport Watts 2011.12.12 17:41:15
Az Eurosport egyik méltán híres műsora, a Watts névre hallagtó zenés-vicces összeállítás egyre többször csoportosul egy sportág, vagy sportágcsoport köré. Íme egy motorsport témájú gyűjtemény. :)..
A hivatalos WTCC versenynaptár mellett a Motorsport Világtanács két kevésbé hangoztatott, de ettől még fontos szabálymódosításra is áldását adta. - Az egyikről már szóltunk: az idei 50 helyett jövőre 60 km lehet a futamok maximális távja. Ennek köszönhetően a…..
WTCC Hírblog Melyik Suzuka? 2011.12.11 13:02:30
Bár az FIA elé beterjesztett naptártervezetben a japán verseny mellett a Suzuka Grand Prix Circuit, azaz a teljes pálya szerepelt, a végleges változatban már csak annyit írtak: Suzuka, Japán. A legfrissebb hírek szerint még nem dőlt el, melyik vonalvezetésen rendezik majd a…..
Tegnap végre hivatalosan is bejelentette az FIA, hogy 2012-ben újra többfordulós lesz az túraautó Európa bajnokság, amelyben a régi S2000-es, tehát a szívó 2 literes, valamint szívó 1,6-os motorral szerelt autókkal lehet majd rajthoz állni. Jövőre négy versenyt rendeznek, ebből…..
WTCC Hírblog Szégyennaptár 2011.12.08 07:38:30
Egy 4 bekezdéses, dühöngő, kora reggeli agresszióval fűszerezett bejegyzést töröltem ki, és inkább csak néhány mondatban írom le a véleményem. Ez nem kötelező érvényű igazság, csak én így gondolom, és szerintem vannak még páran, akik egyetértenek. Szóval van nekünk egy…..
WTCC Hírblog Nem csak Zanardi... 2011.12.03 14:22:16
Bár a túraautós közvélemény Alex Zanardit ismeri mint mozgáskorlátozott versenyző, a skandináv bajnokságokban szerepel egy másik srác, aki szintén lábak nélkül tolja, méghozzá nem is rosszul. Angolos hangzású neve ellenére Jason Watt dán színekben versenyez, idén az STCC-ben…..
A YACO Racing bejelentette, hogy a tervei között szerepel a jövő évi GT3-as Európa Bajnokság és a német ADAC GT Masters-en, ahol két darab Chevrolet Camaro-val állnak rajthoz.A legendás amerikai autótípusból most először építenek GT3-as versenyautót. A két Camaro-t a német…..
Guy Cosmo bejelentette, hogy 2012-ben visszatér a ALMS GT kategóriájába Ed Brownnal egy Ferrari 458 Italia volánja mögött."Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek az Extreme Speed Motorsports színeiben."- mondta Cosmo. "Nagyon élveztem ezta két évet amit eltöltöttem…..
A Le Mans Series szervezői és a gyártók közti egyeztetés során létrejött megállapodás szerint új kategóriát hoztak létre, a GTC-t. A Formula Le Mans kategóriához hasonlóan a kategória célja az, hogy lehetőséget adjanak új versenyzőknek és a kisebb költségvetésű…..