Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cs˙o˙vi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet finomkodni, lehet kertelni, de keleti szomszédunk, Ukrajnai gyakorlatilag háborúban áll Oroszországgal. Márpedig egy ilyen háború a legkomolyabb európai konfliktus nagyon régóta: az egész világ feszült figyelemmel kíséri, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. És bizony, ha…..
Cs˙o˙vi 2014.05.14 22:22:23
@val: Ha lehetne, erre nyomnék egy lájkot.
A Sonnentanz című szerzeményükkel 2012-ben berobbant osztrák elektro-duo, a Klangkarussell honlapján tették közzé az együttes legújabb klipjét, mely a "Netzwerk" (Falls Like Rain) című számhoz készült. A videót elnézve több mint nyilvánvaló, hogy a forgatási helyszín a szerb…..
Méghozzá olyat, ami kísértetiesen hasonlít egy Volkswagen Bogárra. Na jó, annyira kísértetiesen, hogy tulajdonképpen az is. Igazából csak a karosszéria és a belső burkolat lett lecserélve (plusz a tükrök, ilyesmi), de a motor természetesen továbbra is fém, egyéb fontos…..
Cs˙o˙vi 2014.05.14 16:28:37
A híres írónő, Szepesi Nikolett szerint Overdose hazudik, amikor meg nem történtnek tekinti Maldív- szigeteki liezonjukat. „A Dózi, mint a többiek, egyszerűen megijedt, nem mer vállalni, pedig az elején még ő kezdeményezett” – nyilatkozta Szepesi. Az írónő állítja,…..
Lehet mondani, hogy mekkora jóság lenne egy afrikai pápa, de az első (valamint második és harmadik) afrikai pápa után kiáltozók röpke 1824 évvel le vannak maradva. Az első afrikai pápát Viktornak, a másodikat Miltiádésznek, a harmadikat pedig Gelasiusnak hívták. Kik is voltak ők…..
Az idei autóbemutatók a Caterham F1 Team 2012-es konstrukciójának leleplezésével megkezdődtek, bár az alakulat kénytelen volt a tervezettnél egy nappal korábban felfedni versenyautóját, miután egy-két fotó idő előtt kiszivárgott.   A Caterham úgy tervezte, hogy a…..
Cs˙o˙vi 2012.01.26 00:21:15
 „Cause I know there’s got to be another level, somewhere closer to the other side And I’m feeling like it’s now or never, can I break the spell of the Typical”   Lehet-e még valami újat mutatni a legkonzervatívabb könnyű műfajban, a bluesban? Ami…..
Cs˙o˙vi 2011.11.23 00:07:27
Furcsa állatot láttak tegnap az egyik Tesco környékén. K. Lajosné szemtanú először nem akart hinni a szemének, mikor patkódobogást hallva hátranézett, azonban nem egy lovat, hanem egy bizarr kinézetű teremtményt pillantott meg. A rendőrség és az ÁNTSZ azonnali nyomozást rendelt el, mely eredménye…..
Cs˙o˙vi 2011.11.22 22:09:12
@LTCS Press: Miért menne úgy? Nem román…
  A magyar jobboldal számára a spanyol Néppárt: túl sok SZDSZ. A magyar baloldal számára a spanyol Néppárt: túl sok KDNP. Azaz a spanyol Néppárt: a megtestesült „neoliberális” klerikális reakció. Spanyolország mindenesetre választott: 44 százalékkal sosem látott…..
  Tegnapi kommentfolyamunkban Babarczy Eszter felajánlotta, hogy elszaval egy József Attila-verset a Mandiner olvasóinak. Íme: ..
Cs˙o˙vi 2011.11.21 14:29:00
@kchkscak: A videót a publikum elől, vagy a nőt?
  Budapest ortodox. Budapest zsidó. Budapest muszlim. Budapest mediterrán, Budapest balkáni. Budapest román, lengyel, cseh, örmény, szlovén... Budapest telis-tele van rejtett és kevésbé rejtett emlékekkel, különböző kultúrák hagyatékával. Tudta például, hogy a VI.…..
Cs˙o˙vi 2011.11.21 12:59:50
@VI. Béla: Egyre kevésbé…
Az ITV hivatalosan is bejelentette, hogy egy utolsó évadot még kap a Poirot-ról szóló sorozata. A brit sajtót már 2010 decemberében megjárta a hír, de a berendelésre csak ezen a héten került sor. Az utolsó évadot, ami az elődökhöz hasonlóan teljes értékű, különálló…..
Cs˙o˙vi 2011.11.21 04:36:12
@Fedor: Az a sok…
Tavasszal a girl power jegyében támad fel az RTL Klub showműsora, a Csillag Születik: Ördög Nóra és Lilu lesznek a műsorvezetők. A közös munkát már mindkét műsorvezető izgatottan várja. Figyelem, a dagályos stílusa miatt a nyugalom megzavarására is alkalmas sajtóközlemény…..
Cs˙o˙vi 2011.11.21 04:20:57
@newnt55: Ez olykor-olykor bennem is felmerül? Nem tudnak minden évben 10-12 jó sunát megtanítani beszélni?
  2011. július 4-én elhunyt II. Ottó magyar király. Temetésére milliós tömeg és a világ uralkodóinak és államfőinek színe-java zarándokolt el Pannonhalmára, hogy elbúcsúzzanak a „jó királytól" – ahogyan népe nevezte.   Az érzelmek, melyeket ez az esemény a világban…..