Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egzo

26 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Underground Magic Rahat 4 President 2013.04.05 21:18:01
Valamikor talán 2011 közepén került a Penguin Magic-nek köszönhetően reflektorfénybe főszereplőnk: Rahat, akit azelőtt max 1-2 csetrulettes videóban láthattunk villogni. Amit viszont nagyon jól csinál (és a Penguin ezt nagyon jól észre is vette), az az un. Drive thru Pranking.…..
nerve Ez most ... 2012.11.05 23:08:10
... ilyen rövid poszt lesz. Játszok a napom utolsó órájával. Gondolkodom, hogy mibe érdemes befektetni. Valahogy az agyam ma jobban pörög, mint a (fáradt) testem (mi földbe vágy). NLP, Hipnózis, szuggesztiók, testbeszéd felhő kavarog mindenfelé, mindemellett 4 új trükk, amit még…..
nerve Reporting 2012.10.02 22:17:58
Reporting ... Nyilván nem vagyok elveszve, de a gép körülötti 4 méter sugarú körben az elmúlt hónapok upgrade-jei (konzol, tv, stb) olyan szinten beszippantottak, hogy nincs rá szó. Most egyedül. Kicsit 2012 is visszavett a nyári pörgésből és szépen lassan egy KO pontra…..
Ma kezdődött Békéscsabán a 6. BioRitmus fesztivál, melynek keretein belül a fesztiválra kilátogatók holnap két UM-es arccal, Gyertyán Balázzsal (LeCoq) és Máté Leventével (TienLevy) is találkozhatnak! Nem lesz konkrét műsor, csak a tőlünk "megszokott" kötetlen, meglepetés…..
Mától kapható hivatalosan a Mystique Factory által bemutatott Jumpink. A cucc egy Rizki Nanda nevű fiatal tizenéves srác nevéhez fűződik. Mégjobb hír viszont, hogy az Ellusionist is forgalmazni kezdte a hazai misztikus gyárunk termékét. Hell yeah! ..
Underground Magic Magician Army 2012.05.09 21:22:00
Aki esetleg nem tudná, most szombaton Máj. 12-én 13 órától a Deák téren a Gödör klubnál (azaz a mostani Akvárium klub) kezdetét veszi az ez évi első - és reméljük nem utolsó - Magician army-ja! Keressétek az embereket kártyával a kezükben és akkor biztosan megtaláljuk…..
Underground Magic Magic-con 2012 2012.04.22 15:54:00
Underground Magic Magician Army 2012.04.04 18:17:59
Egy jó kis Army valamikor májusban??? Klasszikus összejövetel, semmi konteszt, semmi plusz cucc, csak pure magic! Lehet a "Gödör" fölött is, de sajna a Gödör klub bezárása után nyíló Akvárium 1 jelzővel jellemezve szar (és ki is vagyok tiltva :D ). Mindezektől…..
nerve Lélegzetnyi 2012.03.17 14:44:38
Sajnos úgy látszik, az elmélet nem fedi a gyakorlatot. Csak erős 2 hónap után akkora a szeg a lekiismeretemben, hogy pár sort ténylegesen iderakjak. Ami azt illeti, minden fejjel lefelé van az utolsó poszt óta. Mint élet, mint munka, mint hivatás, a többiről meg kedvem sincs írni.…..
Underground Magic Kardistry | CDM11 2012.03.16 11:05:00
Akik nem hallottak erről, azoknak egy gyors leírás: Tulajdonképpen egy - a T11 által szponzorált - Cardistry knock out turnamentről van szó, ahol azért el lehet csípni elég vad dolgokat. Itt tudjátok követni: http://kardistry.com/cdm2011 és itt egy vid a…..
DEAL from Daniel Madison on Vimeo...
Tudom, hogy nem szép dolog trükköket leleplezni, de amire itt ráakadtam, az tényleg jól néz ki, használható, könnyű és kelléket sem igényel. Bár maga a technika már ismert de az alkalmazása teljesen eredeti. Mint ahogyan az a címből is kiderül, levitációról van szó.J4F..
A különböző change-ek, vanish-ek, transpo-k, szendvicsek, stb. szerelmeseinek ajánlanánk ezt az elég szép kis move csokrot egyenesen Zach Mueller és Patrick Kun cikázó ujjai közül. A trailer szerintem meggyőző...
Hányástakarítás!..
Ki ne találkozott volna azzal a kérdéssel egy-két trükk után, hogy "Pénzt esetleg nem tudsz csinálni?". Erre a kérdésre megvan a válasz: De! Azonban a repertoárunknak sosem árt a frissítés. Pláne ha ez a frissítés egy elég szép bill change. Amiről beszélek, az nem…..
Egzo 2012.01.24 21:47:31
Újabb FTO, azaz From The Outside vid Dave barátunktól. Ide nem tudok sokat írni, egyszerűen jó nézni. Egy kérésünk azonban lenne: Ne hagyd abba, amit csinálsz! :)..
Itt egy gyors, nem bonyolult, ámde elég szép flörish és a hozzá tartozó tutorial is. Fogyasszátok egészséggel...
Az enyhe tél nem jelenti szerencsére a lagymatag effecteket. Egy kis böngészés után találhatunk olyat,ami visszahoz minket a street hangulathoz. (guarantee bye : the wire:P ) Nagyon okos, nagyon könnyű, nagyon látványos. Többféle lejátszását láthatjuk és mind nagyszerű. klikk…..
nerve Az a tompa alu lemez 2012.01.05 19:16:15
Nem, nem fogom hagyni elaludni ezt a blogot, de úgy látszik, csak akkor pötyögöm be a "nerve" szócskát, ha tényleg van időm és nem terveztem úgy, hogy lesz. A mai időtöbbletet ez a fránya tompa fantom alu lemez okozta, ami most is épp az oldalamba van fúródva a gerincemig,…..
nerve Flashback 2011.12.26 22:06:49
Flashbackem támadt az imént, amikor a (nem) bevezetőt írtam, méghozzá az, hogy én ezt a blogot MÁR KURVARÉG MEGCSINÁLTAM mámoros állapotban, amikor Ny faszságán kibukva leugrottam tompítani a kedvenc pubomba. Azaz tompítás után. Emlékeim szerint vicces is volt, de…..
nerve City of Wine and Grape 2011.12.26 21:55:00
Se wájn, se grép bazdmeg! Sőt! Kicsiny szülővárosomban még az is halott karácsonykor, ami talán még meg sem született. Itt a város északi részén egyedül az icikepicike fantázianévvel megáldott nonstop tesz arról tanubizonyságot, hogy vannak emberek akik igenis mást csinálnak…..
nerve Bevezető 2011.12.26 21:23:00
Ok. Az elhatározásom kicsit elhamarkodott volt, ugyanis ennek a blognak az ötlet megszületésénél sem volt neve, mint ahogyan 30 mp-el ezelőttig sem. Első dilemma: Mi a faszom legyen ennek a szerencsétlen blognak a neve, ami tökös is, szimpátiko is, figyelmet is fel tud kelteni (bár nem…..
 Stílusos és praktikus viselet tüntetésekre is. ..
A nemrég alakult 1914 csapat/oldal már be lett mutatva nem is olyan rég itt az UM-en. Most karácsony előtt nem kevesebb, mint 3 újonnan kiadott ötlettel rukkoltak elő Dee Christopherék,amiből a VEX nevű 3 érmehajlítást bemutató anyag a t11 wire-jén már most az első helyet…..