Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozesapo

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti repülőtéren évente két magyarországnyi utas fordulna meg, ha a tervezett bővítések megvalósulnának, miközben a reptér okozta lég- és zajszennyezés már most százezrek életét keseríti meg. A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és a Közép- és Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat…..
mozesapo 2021.10.12 18:21:32
@frikazojd: Nem kell a reptér mellé költözni. Gyere ki a XIII. kerületbe a Rákos patak mellé, itt jönnek be a gépek. Szuper jó mikor hajnali 5.10-kor leesel az ágyról a nagy zaj miatt. És már itt se tartják a min 1500 méteres magasságot. Vagy mikor jönnek 5 percenkén hajnalban vagy este 10 után. A jó édes .......kat.
A járványkezelésről most inkább ne beszéljünk, mert az totális csőd, de felkaptam a fejemet arra a nagyszerű hírre, amit a bértámogatásról mondtak az elmúlt napokban és röhögtem egy jót, majd számolgattam egy kicsit. Szóval Schanda Tamás arról számolt be, hogy a kormány eddig 50 milliárd forintot…..
mozesapo 2021.03.23 15:09:35
@Sir Galahad: Te szerencsétlen azóta eltelt 14 év. Nem unjátok fidesz trollok a múltra
mutogatást? Inkább másszatok ki vezéretek seggéből és lássátok a valóságot!
Magasról tesznek a turisták a rendkívüli állapotra Spanyolországban. Sétálgatnak az utcákon, átmásznak a rendőrségi szalagok alatt, hogy kimehessenek a partra és vidáman sörözgetnek a bárok kint felejtett asztalainál.  Mindeközben már 8 ezer fertőzöttről beszél az Egészségügyi Minisztérium. ..
mozesapo 2020.03.16 20:46:20
@Nouby: Ezt úgyse érti meg a sok debil. Majd, ha rájuk kerül a sor, és a kórház helyett mennek a tepsibe, akkor talán megértik.
Magyarországon az energiafelhasználás mintegy 40%-a az épületekben történik, ezen belül a legnagyobb részarányt a lakóépületek képviselik. Ezért hazánk energiafogyasztása jelentősen csökkenne, ha kihasználnánk az épületeink felújításában rejlő lehetőségeket. Úgy is mondhatjuk, hogy bármilyen…..
mozesapo 2020.02.23 10:02:22
@csorsza: Ha az én adómból fizetik az orosz hitelt vissza, akkor Paks2 az enyém is egy részben, plusz járna valami osztalék minden év végén a befektetett adóm után. Lehet ezt fokozni.
mozesapo 2020.02.23 10:05:27
@Pipas: Igen, értem! Az eu adott Mo-nak több milliárdot, hogy adja oda a lakosságnak nem visszatérítendő támogatásként energetikai felújtásra! Ezt lenyúlták, így max hitelt kapsz. Nem mindegy hogy az energetikai felújítás 10 v 100%-t fizeted zsebből! Abból az eu-s pénzből sok minden kijött volna a lakosságnál. Tolvaj geci az állam, ennyi.
via GIPHY Tamás kazáncserére adta a fejét, ami önmagában épp elég stresszt jelent, a költségről nem is beszélve. A szükséges összeghez az MFB hitelprogramján keresztül szeretett volna hozzájutni. Hosszú hónapok alatt meglett a hitelhez megfelelő kivitelező és a szükséges dokumentumok is, úgy tűnt,…..
Remek hírünk van: idén újabb szakértő erővel gazdagodott a Homár! Új partnerünknek, a Pénzügyi Navigátornak köszönhetően mostantól a bank- vagy biztosító ügyben hozzánk forduló kedves és naiv ügyfelek pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsot is kapnak. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat díjmentes…..
mozesapo 2020.01.30 20:46:43
@Jake Peralta: Valaki magyarázza már el, mi az, hogy számlavezető fiók? Van egy központi szerver! Ott tárolnak mindent! Ekkora baromságot? Vagy Mancika a kis füzetbe vezetgeti az adott fiókban az ügyfelek adatait és emiatt nem látja ezeket egy másik fiók? Mi ez? Kőkorszak?
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
mozesapo 2019.04.25 21:21:30
@Androsz: pl FR8371 /RYR79AX 20km-re a reptértől 3000 láb magasan van, az mennyi is méterben? kb 1000, milyen hülyeség? Szopjanak lovat a Hungarocontrolnál! Nálunk átlag 800-900 méter között vannak, éjjel néha zárt ablaknál is leesel az ágyról, hogy erről ennyit. Aki ezt engedte a Hungarocontrolnak az egy korrupt ember!
mozesapo 2019.04.26 19:04:17
@Tomi1.8VTI: "Szerintem ennél az esetnél is az van, hogy te Kőbányáról nézve nem tudod jól megítélni, hogy a gép végül milyen irányból fog landolni. " Akkor ha Vecsés felől landol, kerülje meg Budapestet és ne 1000 méter alatt dübörögjön keresztül felette! Ja hogy az pénz, és nem lesz X5 a fa alatt!
mozesapo 2019.05.09 16:22:45
@Bicepsz Elek: "Aki ott vesz hazat meg ne sirjon: a zajszennyezes benne van az arban."

Meg az ...... ját idióta! 20 éve itt lakom a XIII. kerületben, soha nem volt ekkora repülőgép zaj, mint mostanában van (zárt ablaknál nem hallani a tv-t este 11-kor, mikor elmegy egy redvás szar gép). Mivel szerinted benne van az árban a zajszennyezés, köhögjön ki minden légifolyosó alatti lakosnak Ferihegy 10 millió ft-ot, ennyi. Benne van az árban!!!!!
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
Az OECD egy tanulmányában a munkaerő hatékonyságát vizsgálta. Ez alapján arra jutottak, hogy a magyarok jelentősen le vannak maradva az átlagtól. Míg az OECD átlagában 50-es a mutatószám (a GDP-t osztották le a ledolgozott órák számával), addig hazánkban mindössze 35.  A…..
mozesapo 2017.01.16 06:48:06
@Lacock: Így igaz, hazugság az egész tanulmány. Multinál dolgozom, minden évben volt kimutatás, hogy a leánycégek közül mi teljesítünk a legjobban, még az anyacéget (német) is lepipálva. Hogy ennyit az egész oecd szarságról.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Azt hiszem most érkezett el a pillanat,amikor kiadom magamból az évek során felgyülemlett keserűséget.És ami kiverte a biztosítékot?Íme:   Történt ugyanis,hogy elkezdtem…..
mozesapo 2016.07.13 17:19:29
@Los Alamuszi: Valószínűleg Dettike szopkodja a főnők f***át és azért nem rakják ki.
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
mozesapo 2016.01.20 13:16:21
Van már új oldal is, pluszpenzpcvel.spm.hu/. Hogy lehetnek ennyire pofátlanok?
Az elmúlt 12 hónapban a magyar háztartások 51 százalékával fordult elő, hogy legalább 1 számlát késve fizetett pénzügyi nehézségek miatt. Jelentős részük (45 százalék) több, akár ötnél is több számla esetében is így járt – derült ki az Intrum Justitia 2015-ös Európai Fogyasztói Fizetési…..
Nekünk eddig törött ládától a büdös matracig (ráadásul több, mint 2 hónap elteltével!) mindent szó nélkül visszavettek a Jyskben, sőt egyszer egy hibás és nem cserélhető fogas után úgy emlékszem, hogy a pénzt is visszakaptuk, de ezek szerint szerencsénk volt. Vagy épp,…..
mozesapo 2015.11.25 07:45:25
Ha irodai szék akkor csakis officelife.hu/hu.
11 éve vettem egyet és még semmi baja, nem tört el semmi. Jó, hogy egy picit drágább, mint az ilyen himihumi székek, de 10 év garancia volt rá, hosszú távon számolva megérte.
Hát, Magyarország valóban jobban teljesít, már van nemzetközi mércével mérhető milliárdosunk is. Nagy megnyugvás ez a mindennapok rohanó világában. Nem is aludtunk az urammal, annyira izgultunk, vártuk a percet, hogy mikor. Egész népünk imádkozott: legyen magyar…..
mozesapo 2015.11.09 21:19:04
Lázár János október 1-én, a Portfolio konferenciáján jelentette be, hogy "Európai Uniós pénzből lakossági energia korszerűsítési program nem lesz", mondván Brüsszel nem engedi. Pedig engedi, hiszen szerepel az EU által jóváhagyott operatív programban, és most az EU…..
mozesapo 2015.10.30 17:21:05
@bértrollbosszantó_kovi1970: A másik, hogy nem tudják ellopni a 40%-át, mint minden állami felújításnál, építkezésnél.
Elég nagy felhördülést okozott a Telenor augusztusban bejelentett tarifakivezetési folyamata, melyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is figyelemmel követ. Vandának nem biztos, hogy még időben jön a segítség, de azért elmondjuk, milyen lehetőségek közül választhatnak…..
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
mozesapo 2015.09.11 20:14:01
@Bobby Newmark: Szivesen baszd meg te! Az ISIS v. IÁ katona az terrorista, nem felkelő, annak ellenére, hogy Asszad ellen harcol. Ahogy az aktuális hatalom megdöntése ellen fellépő is terrorista. Ha te most fegyverrel akarnád megdönteni Orbánt, te is terrorista lennél, nem felkelő, stb.....
Ha meg nem érzed itthon jól magad, takarodj izraelbe, oda való vagy, vagy menj migránst simogatni, öleld kebledre őket.
Két Hitler kép között üzent az új tankönyvek megvásárlásáról egy pesterzsébeti tanítónő a Facebookon. A tanítónő - nem alábecsülve annak fontosságát, hogy a Kisszámolót a Kosutiban is meg lehet vásárolni - (amúgy egyik kedvenc könyvesboltom, ahol valóban minden…..
Igen, várhatóan 150 milliárd forintba fog kerülni. És igen, fogy a népesség, ami a felosztó-kiróvó rendszer miatt probléma. Ezeket hallottuk százszor már. De azért legalább ízleljünk meg néhány szintén kapcsolódó adatot, statisztikát, tényt. Magyarországon a fiatalkori…..
mozesapo 2015.07.27 22:57:04
@DFK: Már miért húzna el? Értelmesen kell a sávokat kialakítani pl. Évi 5m 16% 10m 20% 20m 30%. Aki keres évi 10-20m az miért is húzna el?
Betett a nyár a BKV jegyeinek. A Borsnak tegnap adott válaszuk szerint ugyanis a meleg és a pára eszi le a feliratokat a jegyekről - és László szerint a bérletekről is. Rákérdezünk az ügyre mi is, de azért az elég nyilvánvaló, hogy ez a sztori egyetlen elemében sem…..
Olvasom az indexen, hogy Wáberer miniszterelnöki meghízott lett és egyből meg is mondta, hogy mi kéne az országnak. Több sofőr, az lenne jó a hazának! Wáberer szerint a gond az, hogy a nyugati cégek elcsábítják a kelet-európai sofőröket, Magyarországon ezért úgy 6500 ember…..
mozesapo 2015.07.11 10:07:51
@Könnyen elkaptuk, uram!: Pont az állami elvonás mértékével van az egyik gond, jól látod. Míg a fejlett nyugaton 100 egység nettó bér a munkáltatónak 140-155 egységbe kerül az nálunk 196 egység. Ez a gond, itthon 100 ft nettó bér 40 ft pluszba kerül az állami elvonások miatt, mint nyugaton.
mozesapo 2015.07.12 17:20:55
@Astalavista: Ez kamu hogy csak 250euró/hó/kamion a profit. És mi van ha valami ledöglik a kamionnál, ami mondjuk 1 misibe kerül? Ez a 250 euró/kamion/hó na ezt hívják KREATÍV KÖNYVELÉSNEK = ADÓCSALÁS szinonímája.
Zoli igazi kekec, egyben irgalmatlanul hosszú levélben vonta felelősségre a BKK-t, amiért a Munka ünnepén nem tudott a 16-os busszal feljutni a Várba, ráadásul erről nem kapott rendes tájékoztatást, és az átszállás miatt nem 1, hanem 2 jegybe került a kis trip per fej. Ami…..
mozesapo 2015.06.02 20:03:27
@Ahoj-: Elmegy metróval és sétál 1 picit. Egészséges is. Ez fillérbaszóság, ennyi. Főleg ha pl. a Deákig netán autóval ment, mert arról ugye nem tudunk, hogy jutott el odáig. Ha meg metrózott netán akkor minek ment fel, tájékozódni kell.
Szegény Márton szerintem az  összetett, ételmérgezéssel és duplarendőrséggel körített emlék helyett simán megelégedett volna egy egzotikus vacsorával is, de a Tokyo szakácsa a japánoknak oly fontos  öt érzéken túli élményt alaposan továbbfejlesztette. A saját…..