Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerybá

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a válasz megérkezett Gyurcsány Ferenc soraira az LMP új frakcióvezetőjétől, az Orbán-rezsim leváltását szorgalmazóknak az lenne a dolga, hogy a reményt keressék a levélváltásban. Nem lesz könnyű megtalálni.Olyan, mintha Jávor Benedek levelét Sólyom László írta…..
gerybá 2012.02.05 11:16:15
@lajos0:
Ezzel a részletes értékeléssel 99%-ban egyetértek.
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
gerybá 2011.11.20 11:47:40
@jjulie:

Nem vagyok ennyire elkötelezett, ugyanis tágabb családomban és munkatársaim között a fanatikus MSZP szavazóktól a Kisgazdákig és Jobbikosokig minden megtalálható. Mi tiszteletben tartjuk egymás véleményét, és nincs köztünk komolyabb harag.
Én itt is így vagyok a hozzászólókkal, csak a gyűlölködést nem kedvelem (de nagyon nem).
Ha én egy másik oldalhoz tartozó politikust nem bírok, azért még megölését, agyagba döngölését nem kívánom. Éljen boldogan családjával, legfeljebb a politikai pályafutását fejezze be.
gerybá 2011.11.20 11:49:26
@Hepci:

Szerintem is ez tenné a legjobbat.
gerybá 2011.11.20 13:04:44
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Úgy gondolom, hogy ez tőled ez egy nagyon visszafogott, de méltányolandó kívánság.
Az is jó lenne, ha többen követnék - minden oldalról -, de vele együtt sokan nem tudnának eredeti szakmájukba visszamenni, mert soha nem gyakorolták azt.