Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olcsi legozik

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy technic legóból épített autó. Meghajtás: L-motor Kormányzás: M-motor  ..
Olcsi legózik AT-AP lépegető 2014.07.22 18:16:26
Most a Star Wars-ból egy AT-AP lépegetőt raktam össze, de mivel nincs meg az eredeti Lego készletem, így a saját, már meglévő legóimból kellett megépítenem. A köztársaságnál nagy sikert aratott ez a lépegető, de a sitheknél nagy bukás volt.  ..
Olcsi legózik Jaguar Type E 2013.09.21 19:29:09
Ismét az Autókereskedők című műsor ihlette meg Olcsit, és megalkotta a maga E Type Jaguárját. Az ajtók, a motorháztető, a csomagtartó, sőt az egész hátső rész nyitható. A motortérben a szépen duruzsoló 6 hengeres motor is elkészült. ..
Luke és 3PO a birodalmiaktól zsákmányolt "légmotoron" száguldoznak, R2-D2 pedig aggódva figyeli őket az úrhajótól. A mókázás végén Luke már a gépében ül indulásra készen, csak R2-D2-nak kell elfoglalnia helyét. ..
Ez az ablaktörlővel és sport gumikkal felszerelt Ford furgon az Olcsi autótervező és szerelőműhelyének egyik legújabb darabja. Bár ez a képeken nem látható, de fontos még elmondani róla, hogy az autó v12-es motorral, új fajta kuplunggal és újjáépített…..
Legó autók helyett ezúttal legó autószalon épült a kis autóknak, ahol maga SponyaBob szomszédja, Tintás Tunyacsáp a góré.     ..
Egy autókért és autószerelésért bolonduló kis srácnak nem is lehetne más a kedvenc műsora, mint a Discovery csatornán futó Autókereskedők, abból is az ezermester szerelő, Edd China az igazi példakép, akinek - az egyik műsorban - egy 50-es években készült, amerikai Chevy pickup…..
Éjszaka nálunk járt a Mikulás és hagyott ezt-azt az ablakban. És mi mással érkezhetett volna, mint legó szánnal. Bár úgy tűnik a rénszarvasai kissé elfáradtak, mert leváltották őket a lovak és a Mikulás is pihenőt tart, ezért küldte maga helyett egyik marcona…..
Ez a legújabb versenyautó, ami Olcsi műhelyéből kigurult egy Chevrolet Impala, aminek nyitható a teteje és felül kell beszállni. Ezenkívül fontos róla megjegyezni, hogy pótkereke is van és v12-es motorral van felszerelve.  ..
Olcsi legózik Opel Astra 2011.11.22 14:20:00
Olcsi még csak 5 éves, de egy igazi autó-megszállott és már most tudja, hogy csakis autószerelő szeretne lenne. Az autók mellett pedig kb. 1 éve mindene a legózás. Ebből a két dologból nem is születhet más, mint rengeteg legó autó.    ..