Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forzajuve16

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Háhá, Árpi bazdmeg! Úgysem mersz átmenni a Gucci táskáddal a tüntetők között!" - mondta Viktor. "Most én pörgetek" - kiáltotta Viktor, miután kiitta az utolsó cent szederpálinkát is az őt ábrázoló fotóval díszített üvegből. Jó ízűt cuppantott a szájával, miután…..
forzajuve16 2014.12.17 11:17:52
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
A West Ham United csapata közel áll Quagliarella leigazolásához, állítja a torinói székhelyű Tuttosport. Fernando Llorente és Carlos Tévez leigazolása óta nyílt titok, hogy a Juventus szeretne pénzt látni létszámfelettivé vált támadóiból. Most Quagliarella lehet az aki…..
Tegyük fel, hogy van nekem egy tévém. Mindegy, hogyan jutottam hozzá, van és kész. Én vagyok a góré, az én pénzemből vágnak a vágók, sajtóznak a sajtósok és főznek kávét a titkárnők. Én mondom meg, hogy ki mennyit keres, és ha valakinek nem tetszik a pofája, hát kirúgom,…..
forzajuve16 2013.06.08 03:40:05
@utolso1: mert ő talán valaki?!?!?!?! Hozzáteszem, a dal a kinevezésekor, jóval a Pálgium botrány kirobbanása előtt született, és már akkor is mennyire igaz volt.
Mellesleg sípolják ki a bántónak talált szavakat, vagy vágják meg máshogy.
Gyanítom mégsem ez, hanem pl. a Kedves Vezető (www.youtube.com/watch?v=8mcQMGDeZ8k) című szám baszta, pardon itt a közinterneten nem lehet ilyen csúnya szavakat használni, szóval csapta ki a biztosítékot. Pedig abban nincs semmi trágár vagy gyalázás, egyszerűen csak fájóan igaz.
forzajuve16 2013.06.08 12:36:44
A legszebb, hogy a erre az egészre a zenekar már adott egy igen csattanós választ egy dal formájában :)
www.youtube.com/watch?v=cOd3zuaiGoM

"nehéz nem szó szerint érteni félre, ha valamit mond a szátok
nehéz nem sírva nézni félre, amikor lenézünk mi rátok
nem értem, hova akartok jutni, amikor minket visztek falnak
nem értitek, hogy ébren vagyunk és rögtön vége a dalnak

Audira cseréltétek a Volgákat
egy lófaszt lett a hatalom szolgálat
mélyre fogtok bukni, ha minket néztek szolgának
ez az ország nem néma legelő
a torkunkban van az igazi erő
választhattok, hogy a düh vagy a harag hívja elő

még mindig jöttök, de sohase nyertek
tisztelegjen a faszom tinektek
mi szabadabbak vagyunk, mint ti valaha lesztek
ha úgy tűnt, hogy vége, ez még csak a kezdet
magasról szarunk rá, hogyan cseleztek
mert szabadabbak vagyunk, mint ti valaha lesztek

a csendnek hangos a vége
a kezünk a jel, ami magára várat
tömjetek ki pár céget, addig összefoglalnálak titeket egyetlen ideges mondatban
foltok egy hősök nélküli korszakban
addig kamuztok nyugodtan, amíg az utca bontatlan

Audira cseréltétek a Volgákat
egy lófaszt lett a hatalom szolgálat
mélyre fogtok bukni, ha minket néztek szolgának
ez az ország nem néma legelő
a torkunkban van az igazi erő
választhattok, hogy a düh vagy a harag hívja elő

mindig jöttök, de sohase nyertek
tisztelegjen a faszom tinektek
mi szabadabbak vagyunk, mint ti valaha lesztek
ha úgy tűnt, hogy vége, ez még csak a kezdet
magasról szarunk rá, hogyan cseleztek
mert szabadabbak vagyunk, mint ti valaha lesztek"
A Juventus középpályása, aki a hosszabbítás perceiben mindent eldöntő találatot szerzett a Catania elleni mérkőzésen, határtalan boldogsággal nyilatkozott a mérkőzés lefújását követően. A győzelemmel az Öreg Hölgy kilenc pontra növelte előnyét a második helyen álló…..
A spanyol médiában megjelent pletykák szerint a Juventus csapata továbbra is szeretné leigazolni a Real Madrid támadóját, Gonzalo Higuaínt. Annak ellenére, hogy az Öreg Hölgy már szerződtette az Athletic Bilbao spanyol válogatott támadóját, Fernando Llorentét, a Marca…..
forzajuve16 2013.02.21 22:26:28
@Gabuero: jogos, bár viszonylag ironikusan értettem, illetve úgy rémlett, hogy Naninak már most lejár a szerződése (de az csak '14-ben lesz)
A 2012-es esztendő sokáig emlékezetes marad a juventinok számára. Gondoljunk csak arra, hogy a csapat bezsebelte 30. Scudettoját, valamint elhódította az 5. szuperkupáját is. Nem kis teljesítmény, főleg annak tükrében, hogy a csapat csak szenvedett az azt megelőző két évben. Conte…..
Új szezon, megváltozott névsor. Minden csapat a frissítés és erősítés érdekében kezdi meg az átigazolási piacot, ez némelyik együttesnek sikerül, némelyeknek nem. Júliusban úgy tűnt, Marottáék ügyesen fognak neki a mercatónak: hamar sikerült megszerezniük az Udinese két…..
forzajuve16 2012.09.01 23:10:23
Azért azt ne felejtsük el, hogy egy igen masszív alappal fordultunk a nyárra. A hiányposztok közül konkrét balbekk ugyan nem érkezett, de jött Asamoah, aki most ott játszik és mindenki látja, hogyan (jelenleg nem tudom, kívánnék-e oda bármilyen más játékost). Plusz mögötte ott van DC, aki tavaly nem mutatott rossz formát, cserének, variációs lehetőségnek jó lesz, ha mondjuk Asamoah belépne középre valaki helyett.
Ez ugyan nem a mercato eredménye, de Marrone játéka és univerzalitása, is üde színfolt.
Jött még Isla, aki minőségileg mélyíti a keretet.
Elöl Gio-ban én reménykedem, talán elkapja a fonalat.
Az annyiszor hangoztatott sztárcsatár persze nagyon hiányzik, de ettől függetlenül nem mondanám sikertelennek a mercatot. Egy megérzés, hogy januárban megpróbáljuk olcsón elhozni Llorentét (ha addig nem hosszabbít), de nem tudom, örüljek-e ennek vagy sem. Jelenleg erősítést jelentene, de hosszú távon nem oldaná meg a problémát (lehet, hogy csak elvenné az esélyét egy nagy nyári igazolásnak).
A fiatalok érkezésének én nagyon örülök. Legtöbbjük nagyon ígéretesen játszott (Masi, Pogba, Boakye), két-három éven belül akár meghatározó játékosok lehetnek. Egyedül Gabbiadini árát sokallom és furcsállom.

Egy szó, mint száz, ugyan még nem egy világverő, de egy igen erős keret ez. A Serie A-ból magasan kilóg és a BL-ben is bárkinek komoly akadályt jelenthetünk. Én bízom egy jó szereplésben, a 8-ba jutással elégedett lennék.
És azt ne felejtsük el, hogy a BL-ből és a stadionból befolyó pénzek miatt jövőre talán lesz végre pénz minőségi játékosok vásárlására.
Pár napja még azt mondta a parlamentben, hogy a magyar kormányzati politikát az „IMF ellen kell hangolni”, míg tegnap már az IMF-fel való tárgyalások újrakezdését jelentette be a Matolcsy-minisztérium. Miután a minisztérium kommunikációs osztálya a lépést nem tudta a…..