Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The brain

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballsznob Fasiszta Torna Club? 2013.08.26 19:31:18
Először is van egy hipnotikus gifünk az ultrákat szugeráló Kubatovról, aztán konstatáljuk a rideg valóság, hogy Csatáry ügyben mindenki megbukott. Kubatov Gáborral az történt, hogy klubelnöki kötelezettségeinek kényszerű gyakorlása közben a drapéria másik oldalán…..
The brain 2013.08.27 17:54:09
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
The brain 2013.08.21 16:54:58
Smoking Barrels IK30 2013.08.21 00:01:00
Ki vagyok fogyva a jelzőkből, ugyanis ma már az Elysium-ot megsoroztam olyanokkal, hogy "mesterkélt", "szájbarágós" és "giccses". De ettől függetlenül még mindhárom igaz Alföldi Róbert rendezésére, akinek talán egy kicsit túl sok komplexusa gyűlt össze erre az…..
The brain 2013.08.21 10:50:03
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..
The brain 2013.08.12 16:31:13
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben. A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem…..
The brain 2013.07.27 22:20:02
@P.Freddy: Te vagy az Gréczy?
Rövid regnálása alatt másodszor adja föl a teológiai-erkölcsi leckét Ferenc pápa a krisztusi szegénységben, szerénységben és az Isten teremtményei iránti tiszteletben az egyébként bűnrossz világátlagnál is gyengébben teljesítő magyar kereszténydemokratáknak. Először…..
Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval. Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy…..
The brain 2013.07.07 15:53:52
@windex: Összevertek?Sztem kaptam pár pofont oszt jónapot.Amúgy meg tuti kiprovokálták,hogy utána meg lehessen ájvékolni.
Elkészült a Fideszes válasz az Európai Uniónak, amitől feltehetőleg Brüsszeltől Strasbourgig összefossák a bokájukat. Komolyan nem értem, miért kell magunkat jobban égetni, mindenki tudja, hogy Orbán a hazai közönségnek beszélt az Európa Parlamentben, nem véletlenül adta…..
A Dunai árvíz nagy kihívás elé állította a védelmi igazgatásban részt vevő szervezeteket. Legfőképpen azért, mert a politikusok az elmúlt 10 évben szokásukhoz híven nem arra költötték a pénzt, amire kellett volna, így egy évtized sem volt elég a megfelelő védművek…..
Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker…..
The brain 2013.06.10 16:55:57
The brain 2013.06.10 17:09:35
@Secnir:Tudom.Te meg inkább olvasgasd Dániel Péter facebook oldalát.Ott vannak a hasonszőrű elvbarátaid.
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Az HBO sorozata a sárkányok és a kváziközépkor izgalmas eseményei mellett még egy dologról híres/hírhedt: az irgalmatlan mennyiségű pucér nőről. Jó, nincs annyi csöcs és pina benne, mint mondjuk a Spartacusban volt, ahol minden belezésre jutott legalább egy pár szilikon vagy…..
Hírmondó Mutyisztán 2013.05.10 23:50:20
Ettől hangos a sajtó mostanság, kivéve persze a kormányközeli médiát.   Eleinte bőszen tagadtak, hogy lett volna egyeztetés. Megpróbálták besározni az egyetlen embert, aki fel mert szólalni a mutyi ellen. Ősi jó fidesz szokás szerint a személyt támadták.  A helyi fideszesek…..
..
The brain 2013.04.28 14:56:41
“Nem építünk völgyhidat oda, ahol nincsen völgy, nem építünk alagutat oda, ahol nincsen hegy. A kormány nem pazarol és nem presztízsberuházásokra költ, oda irányítja a forrásokat, ahol azok felhasználására a legnagyobb szükség van.” - lepte meg a XIV.…..
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
Ma este lépett ismét szorítóba csaknem két éves kihagyást követően Erdei Zsolt, hogy a Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes torna első körében megmérkőzzön Denis Grachev ellenében. Ahogy már délután írtam, Zsolti technikai repertoárja és rutinja…..
The brain 2013.04.01 09:50:52
@genyamagyar: Te egy akkora büdös nagy paraszt vagy,hogy szinte már nekem fáj.Remélem hosszan tartó betegség után a pokolban fogsz megrohadni.
Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől…..
A jobboldali sajtó láthatóan nem tudja feldolgozni, hogy diákok tüntetnek a kormány ellen. Tényleg érthetetlen, hogy miért tüntetnek diákok, ha egy kormány harmadával csökkenti a felsőoktatás támogatását és drasztikusan szűkíti a felvételi lehetőségeket és az…..
The brain 2013.03.27 18:57:51
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
The brain 2013.03.16 12:10:01
The brain 2013.03.16 12:30:35
@kultúrpesszimista: Hmmm...Jó rendben.