Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dawg007

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nap a filmes torrentes listával kikerült a legtöbbet illegálisan letöltött sorozatok listája is, és mondjuk a filmesben volt meglepetés, a Torrentfreak adatai szerint a sorozatosban nincsen sok, mármint azon kívül, hogy mennyire szeretik az emberek még mindig a The Big Bang…..
dawg007 2015.12.28 19:10:07
@Az igazi Trebics: A megosztás (azaz seedelés/feltöltés) illegális, a letöltés nem. Hozzá kell tenni persze, hogy a torrentezés alapja, hogy fel is kell tölteni valamennyit, tehát aki letölt, az vélhetően fel is tölt.
Hiába nyerte meg a TV2-nél Gáspár Laci a Sztárban sztárt, miközben a színpadon szerepelt, már a konkurens RTL Klubbal tárgyalt, - írja a Bors. Így végül is az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem a TV2 lopkodja az embereket az RTL-től, hanem éppen az RTL az, aki először átigazol…..
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
A Wireden jelent meg a fenti videó, amiből kiderül, hogy NINCS IS SÁRKÁNY a Trónok harcában, CGI az egész :(  ..
Az év tévés botránya, az Éden hotel egyik szereplője elleni erőszak ügye nem maradt annyiban, amiben a TV2 szerette volna. Mint ismeretes, az Éden hotel című reality egyik epizódjában egy Stumpf Nóra nevű szereplőt egy másik, Gábor nevű játékostársa vegzálta meglehetősen…..
A Trónok harca mindig is a letöltők kedvence volt, ahogy a sorozat egyre népszerűbb lett, és egyre többen nézték a tévében is, úgy nőtt az illegális vagy féllegális letöltések száma is. Az HBO eleinte örült annak, hogy legnépszerűbb sorozatukat legalább annyian nézik a…..
dawg007 2015.06.27 21:06:27
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

És a hófehér bőrével, tényleg nagyon cigányos...
dawg007 2015.06.27 22:10:51
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

Szerintem hagyd békén ezt az internet dolgot mára. Nem megy ez neked.
Attól függ, milyen zenát vágunk a jelenetei alá, és milyen sorrendbe pakoljuk azokat. A vágók pontosan ezzel a módszerrel csinálnak geciembert a realitykben bárkiből. ..
dawg007 2015.06.19 15:16:42
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
dawg007 2015.06.18 09:41:29
@kolbászmustárral: De ez az ember buta, ebből nem lesz egy Puzsér vagy egy Fáy Miklós, aki legalább érdekesen irritáló.
Ez van, ezt kell szeretni: Tim Kring, a sorozat alkotója bejelentette, hogy Hiro Nakamura, Mohinder Suresh, Matt Parkman, A Haiti-i és Noah Bennet mellé sem Hayden Panettiere, sem Larter, Adrian Pasdar, Milo Ventimiglia vagy Zachary Quinto karaktere nem fog visszatérni, ne is tessék kérdezni,…..
Innentől az AMC közleménye: A Sport1 a szombat esti Barcelona – Juventus BL-döntő alatt Magyarország legnézettebb csatornája volt a teljes lakosság tekintetében, a 18-49 éves férfiak körében pedig közel 20 százalékos közönségarányt ért el.  A Nielsen Közönségmérés…..
comment:com A nap képe: ki ő? 2015.06.05 09:30:00
Via rajosbébike. ..
60 dollár lesz a készlet, kénytelen leszek megvenni. Ilyen. ..
dawg007 2015.06.05 13:59:55
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
Február 7-én startol a Street Kitchen, az RTL Klub új főzős műsora. A Blog.hu-n indult gasztrooldal 12 részes, egyenként félórás műsort kap a csatornán, amit szombatonként vetítenek délután 1 órától. A Street Kitchenben a Konyhafőnökból ismert Fördős Zé és Havas Dóra…..
Az NBC nyolcrészes minisorozatban dolgozta fel az ausztrál The Slap, azaz A pofon című sorozatot, ami arról szól, hogy egy családi dzsembori során egy kertben randalírozó kölyköt pofon vágnak - csak éppen nem a szülei, hanem egy vendég, akinek a töke tele lett a kissráccal. És itt…..
dawg007 2015.01.20 13:28:00
Hiába ért véget a Gengszterkorzó, Martin Scorsese továbbra is az HBO-nak dolgozik majd, legalábbis egy olyan sorozaton már biztos, amit a Maffiózók egyik írójával, egyben a Genszterkorzó executive producerével, Terence Winterrel és a Rolling Stones énekesével Mick Jaggerrel…..
dawg007 2014.12.03 14:23:35
Nem is tudom, talán 4-5 adásnak kellett lemennie ahhoz, hogy végre tényleg értelme legyen a Rising Starnak. Eljött a párbajok ideje, végre tényleg csak énekelni tudó emberek szerepeltek, akik között kifejezetten erős hangokat is lehetett hallani. A készítők minimálisra, vagyis…..
Van még róla kép bőven itt is. Az első adásról itt írtunk. ..
dawg007 2014.11.17 16:59:00
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Eddig nekem az első évados után ez jön be a legjobban. ..
dawg007 2014.10.04 15:12:27
A Hollywood Reporter értesülései szerint Deborah Ann Woll (Jessica a True Bloodból) játszhatja a Marvel-Netflix koprodukcióban készülő Daredevil-sorozatban Karen Page-et, a főhős ügyvédi cégének titkárnőjét, és későbbi barátnőjét. Ezzel kezd lassan összeállni a…..
dawg007 2014.07.18 15:19:46
A Silicon Valley eddig is próbált a tahóság és a kifinomult hülyeség között lavírozni, de az évadzáróra sikerült megtalálni a gyönyörű középutat. Egy középutat, amin péniszekből van kirakva a kerítés. Mike Judge geeksorozatának fináléjában kicsesznek a…..
dawg007 2014.06.03 17:45:35
@Irgum76: A legjobb poén volt az egész évadban, amellett is, hogy tele volt rengeteg igen szellemes komikumforrással. Szerintem jó döntés volt pont ennek a kiemelése.
VV Zsófi sírva, VV Viki döbbenten vette tudomásul, hogy lemaradt a 12 millióról, lakásról, autóról, nyereményútról. Egy százalék különbség is alig volt a két döntős között. A sok ülvöltözéssel tarkított finálét itt közvetítettük...
dawg007 2014.05.12 00:24:15
Az FX rendelte be pilotra Guillermo del Toro The Strain (A kór) című sorozatát, aminek azért örülünk de nagyon, mert az eredetiéjül szolgáló regényt maga del Toro írta Chuck Hogannel karöltve, és igen jól sikerült. A sorozatverziót del Toro a Lost mellől ismert Carlton Cuse-zal…..
Utolsó részéhez érkezett a Spartacus második évada, ami sajna nem lett olyan jó, mint az első, amiben az ötödik rész után már volt történet és igazi, vérbő intrika is a csöcsök meg a vérfürdő mellett - ráadásul az új főszereplő sem olyan meggyőző, mint a készítők…..