Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h1ghlander

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
h1ghlander 2010.01.26 12:04:15
@Pipas:

A csillagkozi invazio nem tomeg-film volt. KORHATAROS volt. Szerinted, ha az avatar is 18+-os film lett volna, hozott volna ennyit? NEM!
Etrtsd meg, cameronnak tutira kellett mennie, mivel a film tul draga volt ahoz, hogy bukta legyen.
h1ghlander 2010.01.26 12:35:31
@M11an:
Gratula, nagyon okos lehetsz.
Sokkal egyszerubb lefikazni, mint elmenni es megnezni, aztan velemenyt alkotni.

"Akkor inkább már 3D pornó, annak több mondanivalója van... ;-)"

Neked tenyleg porno valo, mert az Avatar mondanivalojat, ami tenyleg egy fontos uzenet, 4 eves gyerekek is megertik, de neked valszeg magas.

MIERT POFAZOL, HA NEM IS LATTAD?

Azert se nezd meg a lotr-et meg a matrixot, meg az avatart sem...jol megmutatod nekik!
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
A Dark Ufo nevű rajongói oldalon találtunk rá erre a nagyszerű videóra, ami az eddig látott fanvideók közül elviszi a pálmát meg az aranyérmet, meg mindent, amit ebben a műfajban osztogatni lehet és szoktak, ráadásul olyan zenével, amit alapesetben meg nem hallgatnánk, de itt üt,…..
Valahogy csak kibírjuk. ..
h1ghlander 2009.10.16 10:34:37
FINAL F@CKING SEASON!
A borzasztó harmadik évad után csak abban bízhatnak a sorozat rajongói, hogy ez a vándorcirkuszos szál a Szökés messze legfaszább karakterét, Theodore "T-bag" Bagwellt alakító Robert Knepperrel lesz annyira érdekes, mint a valóban kiváló első évad. Ha nem, akkor a…..
Egy hét kimaradt a nézettséges posztokból, de azért, mert semmi egetrengető nem történt: a Terminator és a Friday Night Lights pénteki évadzáróira sem voltak többen kíváncsiak, mint a sorozatok eddigi epizódjaira, és a Dollhouse is megint esett egy kicsit. A múlt heti premierek…..
Egy hét kihagyás után visszatért a Lost, és ütött megint, mint Nacsa Olivér lebukása a miszterésmisziszben, ennél faszább sorozat nemigen van jelenleg a network tévék műsorán, az tuti. Ha valakit eddig nem szippantott volna be, akkor kezdjen bele sürgősen, mert óriási…..
h1ghlander 2009.03.24 16:46:54
@damogran_: Kerlek fejezd be a lost nezeset, mert magas neked!

Des-nek azert villant be az emlek, mert o kulonleges. Neki lehet valtoztatni a multjan.

Ellenben mindenki massal. Tehat Ben nagyon is jol emlexik sayidra. Ugyanis sayid mindig is resze volt a multjanak....
Az Asus Eee PC 901 állítólag bluetooth-szal lesz felszerelve, ami jó hír, mert így sokkal könnyebb lesz vele internetezni. A Register szerezte az infót, a brit lap szerint WiMax helyett lesz bluetooth, mert most teljesen fölösleges lenne WiMaxot építeni a laptopba - egyelőre nincs hol…..
Nem volt túl meglepő, hogy viszonylag csendben zajlott le az ABC idei upfronts-bejelentése: a csatorna már korábban bejelentette, hogy a sztrájk miatt eltolja a pilotszezont a nyárra, és majd onnan válogatnak a midseasonre. Az NBC ezzel szemben ugye egyből sorozatra rendelte be a…..
Úgy tűnik, az MTV nem csak a kétséges minőségű Üdítő-adást rejtegette tarsolyában Antal Imre emlékére. Vagy ők is előre készültek, mint az RTL, vagy gyorsan összekapták magukat és gyártottak egy tisztességes emlékműsort, lényeg, hogy vasárnaptól hatrészes…..
Bár most a mobilhirdetések zöme sms-ben érkezik a júzerekhez, a Juniper Research jóslata szerint alig pár éven belül - 2010-re - a tévészolgáltatások lesznek a legjövedelmezőbb hirdetési csatornák.A Juniper azzal számol, hogy amíg 2008-ban várhatóan még csak 335 millió…..
Többen is beküldték ezt a forradalmian extrémturbó fogyási lehetőséget. A Gaystroyal szórólapja szerint 90 napos topdiétájukkal egy héten belül elfogy az ember. A Homár a napi 15-20 kiló testsúlyveszteséget korábban csak végtagamputációval tudta elképzelni, de lehet hogy az…..
Fejlett khm fogyasztóvédelmi technikákat sajátíthat el, akinek van feles negyedórája. A Homár nem érti, hogy kerülhetett adásba a 25 éve falhoz állított kanálhajlítás, amikor 4-5 éve mindent letartoltak a kortárs angol csalók bűvészek. Az emberek átbillentésének ősi…..
Magyarországon is piacra dobja a Samsung az egyszerre két mobil-előfizetést kezelő D780-as készüléket, így egyre kevésbé lesz nehéz több száz százalékra növelni a hazai mobilpenetrációt. A gyártó sajtóközleménye szerint a Dual SIM készülékek két teljes  értékű…..
Itt a nagy kapkodásban elfelejtettük megemlíteni, hogy újabb magyar városokról látható részletes műholdkép a Google Earthben: Szeged, Tiszaújváros, Kecel és Kiskőrös. Sajnos a frissítés egyelőre nem érintette a Google Mapset. Úgyhogy a webes térképalkalmazáson továbbra is…..
comment:com Nincs kanál 2008.03.31 05:18:00
Most elkezdhetném bizonygatni, hogy milyen egyszerű kanalat hajlítgatni, sőt egy kis ügyeskedés és látványosan törik is, mint Kiszel Tünde haja. És persze játszhatnám a Vágó Pistát, hogy ugyebár a nagy számok törvénye, és egymillió nézőnként hány régi óra indul el, ha…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
A karácsonyi szórásból kifelejtődött az alábbi sztori, de azóta újra felmerült, hogy a Microsoft felújított Xbox 360-akat szállít Magyarországra és újként árulja őket. A hírt a napokban cáfolta a cég, de ha nem ők hozták be, akkor hogy került a Media Marktba illetve onnan…..
Na ezt a Centrum ügyvezetője írta női álnéven, vagy tényleg van ilyen? Egy ember dicséri a magyar lakosság fő zaklatóját. No de közeleg a Jézuska, mi van, ha ilyen is előfordul? A szimatom azt súgja, hogy a levél nem kamu. Végülis a Halálcsillagon is lehettek jó fejek a…..
Sok szöveg nem kell Tória két remek fényképéhez, a jogdíjason még meditálunk, egyelőre eredménytelenül...
Franciaországban legálisan megvehető a kártyafüggetlen iPhone 749 euróért. Aki kifizet 649 eurót a készülékért és további száz eurót a függetlenítésért, azonnal hazaviheti a készüléket, nem kell utólag megbuherálnia a mobilt. Aki viszont Orange előfizetéssel szeretné…..