Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chuckbass

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vlagyimir Putyin orosz elnök ellátogat a hét végi Eurovíziós Dalfesztiválon Oroszország színeiben óriási sikert arató udmurt nagyikhoz, a Buranovszkije Babuski együtteshez. A Kreml szerint az elnököt "lenyűgözte az a tehetség és lelkesedés", amelyről a hat idős…..
hogyvolt Éden hotel - 2x43 2012.05.17 04:00:00
Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a…..
chuckbass 2012.05.16 22:16:35
@ő-szinte: akarod mondani HATTTTTTALMAS!
hogyvolt Éden hotel - 2x29 2012.04.24 04:55:00
A nyolcadik hétbe fordult az Éden hotel, innentől már csak a lejtmenet van, jajajajaj, Melák utánahalt Műanyagnak, és távozott Omár, az egyetlen ember, akinél szívesen láttam volna a Bizalom Papírmasé Aranygömbje által reprezentált milliókat. A múlt hét egyetlen izgalmas…..
chuckbass 2012.04.23 23:57:31
@JOKKA21: Don Omar - Danza Kuduro a dal amit keresel
hogyvolt Éden hotel - 2x23 2012.04.12 06:00:00
Tegnap volt a Tragédia Napja, az, aminek során Műanyag Pokahontasz végleg(?) elhagyta a trópusi bolondokházát, Kardántengely Melák meg úgy zuhant magába, mint kivert vérfasz mínusz tíz fokban. T69.2 sorsfordítást, konfliktusokat és hevesen kombináló lakókat ígér mára egy ciklámen zsákruhában, amit a…..
chuckbass 2012.04.11 21:29:58
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
chuckbass 2012.02.14 18:59:27
 Egy betegség és az ünnepek miatt kissé ellógtam a szerkesztői teendőimet, de íme, az újabb rész. Mindenkinek kívánok sikerekben gazdag, békés, boldog új esztendőt és jó egészséget!  Az előző rész kisé hektikusra sikerült, tele helyesírási hibával,…..
Pár epizódot megvárt a Showtime a Shameless-House of Lies-Californication trio idei évadából, mielőtt meghozták volna a döntést, de a lényeg, hogy rábólintottak a következő évre is, azaz a Shameless a harmadik, a Kaliforgia a hatodik, a House of Lies pedig a második évadra…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
chuckbass 2012.01.23 18:53:30
@Tesztelo.hu: És ki garantálja, hogy lesz munkahelye, ha itthon marad? Hallgatlak!
chuckbass 2012.01.23 19:34:01
@bucbuc: Nem érted a lényeget. Valamilyen szinten garantálják a munkát, és akkor nyilván alá lehet írni egy ilyen képzési szerződést. Másképpen nem.

Más. Aki már két éve arra készül, különböző fakultációkkal, emelt szintű tantárgyakkal, hogy felvételizik valahova, amiről most megtudja, hogy esetleg nem tudja kifizetni, ő mit érez?
Lehet ilyet bevezetni, de akkor mondjuk 2-3 éves átfutási idővel, hogy a középiskolás diákok ne 2 héttel a jelentkezési határidő vége előtt szembesüljenek ezzel, amikor már másfél éve arra a szakra készülnek, ugyanis 2. év végén el kell dönteniük, mely tárgyakat tanulnák emelt szinten, hogy a felvételin legyen esélyük. Ez milyen szintű kibaszás velük?
Ne higgyenek senkinek, minden technikai specifikáció hazudik, vagy legalábbis hangzatos reklámbullshit. 200Hz mozifilmekhez? Dolby Surround vagy DTS 2x 8 watton? De a legjobbak mind közül a Smart-funkciók. Most végre vért izzadva pötyöghet a Youtube keresősávjába távirányítóval,…..
Csak érintőlegesen fogyasztóvédelmi téma a nyereményjáték, de az Indexen annyira lelkesen oknyomozták ki a Nescafé facebookos játékát, hogy egy posztot ide is megér. Az utolsó őszintének tűnő reklámeszköz, az igazából aljas indokból szénnéhájpolt lájkolás…..