Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolcs_es_szexi

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolta volna, hogy egykoron (jó fél évszázadon keresztül) hatalmas medvék (pontosabban annak öltözött emberek) kóboroltak Berlinben, hogy a járókelőkkel fényképezkedve próbálják megkeresni a betevőre valót...
Trikorder Sorozatajánló: Louie 2015.08.31 07:31:01
A stand up-os nem csak humorista, a dolga nem az üres nevettetés. A stand up-os megfigyel, gondolatot ébreszt, és birtokolja minden figyelmünket. Hogy a közönség mindezen jól szórakozik, az csak a bónusz. Néha a vicc nem vicc. Az alábbi írásban a Louis C.K.-jelenséget vesszük…..
#486 Afrika temérdek beteg állatot kitermelt már államfőnek, a tébolyult legfelsőbb vezér / kontinens  mutató a XX. században elég magas arrafelé. Uganda egykori diktátora Idi Amin Dada - "az ugandai hentes" - még kicsit közülük is kilóg, bár valójában mind kilógnak az…..
#479 A nagy amerikai filmgyártás központja eredetileg New York és környéke volt, de Thomas Edison 1891-ben gyorsan feltalálta, majd le is védette a mozgókép rögzítésére alkalmas kamerát - ez viszonylag egyszerű meló volt, mert 3 évvel korábban valaki már feltalálta neki. Ennek…..
#476 A Damaraland turkáló nem egy új kilósruha-bolt, hanem a turkálófélék családjába tartozó rágcsáló. Angolul "vakond-patkány", amely tulajdonképpen a munkaköri leírása neki.  De nem is ezért érdekes, hanem az, hogy MENNYI ESÉLY VAN ARRA, hogy egyazon állat neve a volt…..
Kicsit hülye körülmények között, de indul a Wizz Air Budapest-Lisszabon járata, lesz mellette Maastricht is, hurrá. Utóbbira fillérekért szórják a jegyeket, ami nem is meglepő, a portugál járat árazása viszont még kérdéses: ha alig jönnek le egy útra 20 ezer alá, akkor nem…..
Napi Vagányság Vakáció! 2014.04.25 14:12:12
A Napi Vagányság a mostani, naponta frissülő formájában véget ér. Kicsit takaréklángra tesszük a blogolást, mert beindulóban van a zenei karrierünk Puzsér Robi mulatós kiadójánál, ahol lényegében ugyanazt fogjuk nyomni mint itt, csak rímekbe szedve és figyelve a…..
#453 A Hold 4,5 milliárd évvel ezelőtt keletkezett, amikor a formálódó Földdel egy pályára került egy Theiának nevezett, kb. Mars méretű kőzetbolygó, ami a bolygóközi száguldás során nem adta meg a Földnek az egyik jobbkezest. Az ütközéstől egy nagyméretű kontinentális…..
Bolcs_es_szexi 2014.04.09 12:17:22
@Horváth_Kálmán: Éljen soká Hold barátunk!!
#374 A Doppler-effektus magyarázza meg azt, hogy miért halljuk egy közeledő tárgy hangját magasabbnak, amikor közeledik, és mélyebbnek, amikor távolodik. Ha közeledünk a hang kibocsátójához, akkor egyre gyakrabban ér el minket ugyanannak a hangnak a hullámfázisa, emiatt a…..
A vers zenében érzi jól magát. Így született a műfaj. A felolvasóestekről ne beszéljünk, mert megölök egy hippit. A magyarórákról meg pláne ne, mert megölök egy magyartanárt.  (Őt persze biztos nem, egyrészt jól néz ki, másrészt minden szavát instant aranyba) Két…..
A legjobb és a legpokolibb dolog a világon a gyerek, minden nap hullámvasút már két éve.  Szeretem az Elveszett jelentést. Nem elemzem, de van egy kis részlet, ami megmaradt bennem, megosztom veletek. Bob (Bill Murray a Király), és Charlotte (Haazanyámlenneis Scarlett Johansson) az…..
Bolcs_es_szexi 2013.10.14 17:25:52
Sokmindent kipróbáltam már, a heroint  hálistennek pont nem, egy pillanat alatt függő lettem volna. Még jó, hogy félek a tűtől. Tudom, tudom, lehet máshogy is. Azt mondják, a heroinban nem az eufória a legjobb, persze az is jó, de a legnagyobb tanársága a megkönnyebbülés. Ha…..
Bolcs_es_szexi 2013.09.27 15:19:46
Tótfalusi Istvántól olvastam a héten a Sertések a Bakonybant. Olyan volt, mint amilyenre számítottam. Érdekes, szinte - de csak szinte - emészthetetlen mennyiségű tudáshalmaz a nagy nyelvcsaládok és ezen belül az egyes nyelvek (és a nyelveket beszélő népek), eredetéről,…..
Kedves Gerlóczy Marci! Részben igazad van, a közterületesek is basszák meg az anyjukat, továbbá a mobil stoptáblát kitevő, majd bírságoló rendőrök is. Azt viszont látnod kell, hogy bizony vannak olyan emberek, nem is kevesen, akik városban laknak és ott is dolgoznak, és nem…..
Olvastam drogkönyveket is idén, Kubiszyn Viktor és Szabó Győző könyvei majdnem egyszerre jelentek meg, nagyjából mindent leírt helyettem a HVG újságírója, nem ismétlem el a szavait, olvassátok el a cikket, érdemes. Nemigen jut el a külvilág a tudatomig, ha épp kódot kalapálok,…..
Bolcs_es_szexi 2012.11.14 14:41:31
2010-ben készítettem sorozatot az új világörökségekről. Tavaly sajnos nem volt erre (sem) időm, de idén pótolom. A 26 új világörökséget kontinensenként tervezem bemutatni. Kezdjük is rögtön egy távolival, Palau szigetével. Palau szigetcsoportja a Csendes-óceán nyugati…..
Tizenharmadik vendégem Shrikant Ramdas, 40 éves banki elemző volt. Indiai családban született, Bangalore-ban nőtt fel, másfél élve Törökországban, Istambulban él. A szokásos Batthyány téri találkozóhelyre mentem érte. Hazafelé rengeteg kérdése volt, amire 1-2 szóban…..
A fenti videó kiválóan illusztrálja, mennyire érthetetlen, hogy Charlie Sheen új sitcomja az FX-en fut, azon a csatornán, ahol Louis CK ilyen jelenetekkel tarkítja a Louie című sorozatát. Kötelező darab.…..
Hello! A napokban felkaptam a fejem a Kinek mire jó cikkben egy mondatra, miszerint az eszo masszázs jó korai magömlésre. Nem vagyok jártas az erotikus masszázs téren, a blogotokat sem régóta olvasom, de ennek kapcsán kezdtem el keresgélni a témában. Nem szépítem a dolgokat,…..
Bolcs_es_szexi 2012.06.05 17:45:03
Bolcs_es_szexi 2012.06.05 23:37:00
@ecch: BME-VIK
Tibor egyébként nem volt ott. Tegnap számolgattam, mennyi pénzem maradt tavaszra, és eszembe jutott, hogy tavaly nyáron a Balatonnál kezdett nagyon a nyakunkba szakadni a gazdasági válság, úgyhogy miután megittuk az összes rövidet a vitorláson, elhatároztuk, hogy mégsem taxival…..
Folytatódik a kultúrharc, pénz kell mindenkinek, még nekem is, pedig bedarált a szabadverseny, kapitalista malomban őrölök, piacra termelek, phöjj. Ezért is örültem, mikor írtak a Könyves magazintól, hogy lesz második szám, pörögnek tovább, továbbá mi a véleményem az…..
Nyúlcipő Ilyen volt. Ilyen lett 2012.02.12 14:07:00
Bréking!!! Most olyat teszek, amilyet még soha:)... Bár a tapasztalataimat szívesen megosztom másokkal és jó kisdoboshoz méltóan ahol tudok, segítek -ezért jött létre ez a blog is-, embertársaim lelki fejlődésének megóvása érdekében saját testemet nem szokásom kidobni az…..
Nyúlcipő Ötszáz méter 2012.02.06 13:47:00
Ennyit futottam tegnap előtt. Aztán rájöttem, hogy ez még nem megy. Ez a rehab tovább fog tartani, mint gondoltam:( Eltelt 8 hét, pihentem, nem terheltem, már nem is fájt, szóval gondoltam, megpróbálom, mert már nagyon hiányzik a mozgás. Mióta az eszemet tudom, sportolok, és most,…..
Bolcs_es_szexi 2012.02.06 22:20:51
@borboleta: És a borboleta mit jelent? :) Biztos korábban már le volt írva, csak nem olvastam :(
Az időjárásjelentő csajszi sosem mond csődöt! :)
Kelt volt olyan tündér és kölcsönadta a podcastjukban többször is előforduló Ready Player One c. könyvet Ernest Cline-tól. Nagyjából evvel egyidőben Csilla megkérdezte tőlem, hogy ha már úgyis írogatok megint, nem lenne-e kedvem az sfmagnak is. Volt. Itt olvashatjátok az…..
A Könyvtáros Testvér Jótanácsai médiatámogatója a Bitport magazin (lásd jobb oldalt). Ugyan ügyvezetői döntés alapján egyelőre csak a kocsmai számlámat rendezték, a készpénz még várat magára, de ki a kicsit nem becsüli, az kurvára másnapos lesz. Boldogújévet…..