Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bono92

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hiéna új konca 3,74 gigányi tömény sajtóanyag (persze törölhető) cseppalakú műanyagtokba csomagolva egyenesen Le Mans-ból. Ez járt a dolgos sajtósnak a médiás belépő mellé. Utólag is pacsi a versenyszervezőknek, amiért csak a reptéren túlra kellett elzarándokolni érte.…..
Bono92 2015.06.16 22:24:45
@vaz21: Rosszul csináltad. A 18-hoz nem a Matra-Simca legsikeresebb versenyzőjének a győzelmét kellett hozzáadni/szorozni/kivonni/osztani, hanem a 22-es Nissan megtett kör számát. Szóval az egész rossz.
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
Bono92 2015.06.13 14:27:34
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
Bono92 2015.04.02 14:49:22
@Vortep 13: Neked meg az Orbán mániád...
Belsőség - azmegb*ssza!- 2015.01.26 12:51:28
A címben szereplő szó volt az egyedüli, amit sokéves újságírói múlttal a hátam mögött képes voltam kommentben kiizzadni magamból e videó láttán. Szerintem egész jól kifejezi a látottakat. Andreas Martinsson kis műhelye csinálta a gépet és ő maga is vezeti. Szeretgeti,…..
Bono92 2015.01.26 20:08:06
@Kunta Kinte: Ez a Belsőség egy blog. A blog műfajába meg teljes mértékben beleférnek az ilyen csúnya szavak.
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Bono92 2014.12.14 13:06:27
@Webalkatresz.hu: Ő nem a "riporter"-nek látszó úriember, hanem a Pista. Semmi gond nincs az ő beszédével, se nem rémes, se nem érthetetlen. Nagyon jól beszél és ír.
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Bono92 2014.09.30 22:30:27
@Flak: Te most tényleg ezen akadtál ki? Ha Te ezt alpárinak mondod, akkor a legcsúnyább szó ami eddig a szádat elhagyta, az maximum a "csudavinnéel" lehetett, és azonnal domestosszal öblíted ki a szádat. Egyrészt. Másrészt, az ilyen hangvételű posztok tökéletesen beleférnek a blog kultúrájába. A blog írás erről szól, hogy lazább hangvételű írásokat közöljünk. Nem vagy ezzel tisztában. Nem véletlenül a TC honlapjára került ez ki. Harmadrészt, nem ismered eléggé a TC szerkesztőséget, hogy tudd milyenek is Pistáék. Mindenki tudja, hogy ők ilyenek, Pista főleg, és ezért imádja őket mindenki. Negyedrészt, tuti nem éreztél ilyet, mint Pista, mert akkor a Te szádat is elhagyta volna hasonló mondat, hasonló autó után. Ötödrészt, ez egy poénos hangulató BLOG poszt (hangsúlyozom, blog, ahol az efféle - szerinted - trágár szavak is beleférnek), amin egy jót kellett volna nevetni. Ja, és majd elfelejtettem: az autóbuzi jelzőt azokra használják, akik élnek halnak az autókért, mindenük az autók. Karotta, Winkli, Pista is mondta már ezt magára. Te sajnos tényleg nem vagy az... Mert ha tudnád, akkor most nem akadtál volna ki Pistán, hanem lájkoltad volna ezt a posztot. Szép estét!
Ebben az esztendőben a külföldi versenypályák felé fordul Spitzmüller Csaba és Szőke Tamás. A csapat és a páros már tavaly év végén döntött arról, hogy 2012-ben a román rally bajnokság versenyeit látogatják. Közeledik a premier, így érthetően az izgalom is fokozódik a…..
Makai Gergő (MGR) barátunk Mexikóban dolgozott. A poszt nem egy összefoglaló, hanem egy dolgozó fotós visszaemlékezése. Teljesen szubjektív beszámoló - objektíven keresztül. A szezon első murvás versenye Mexicóban került idén is megrendezésre. A versenyre jellemzően…..
Belsőség WTCC, Monza. Belülről 2012.03.13 10:31:00
Sági Elemér, amolyan kiküldött tudósítóként mesél a hétvégi WTCC-futamról. Ezt látni kell! - a nagyjából 35-ször átvariált, szinte sosem végleges FIA WTCC (Túraautó-Világbajnokság) 2012-es versenynaptárának első állomása Monza és ez a gondolat nem kevés magyar…..
Bono92 2012.03.13 20:13:34
@Eliot76: semmi gond :) mi köszönnyük h elolvashattuk a cikkedet! :)
Bono92 2012.03.13 20:14:57
@Bono92: köszönjük. Elírtam :S
Bono92 2012.03.14 08:15:42
@Poita not Peter!: akkor ezek szerint nem nézted végig a videót! A videó végefele világosan látszik a telemetria adatokból, hogy nőtt a motor hőmérsèklete! Vagy ugy gondolod hogy az is kamu? Csak próbàlják vmire ráfogni? Borzasztóan szomorú h ezt gondolod a "Mi" kis csapatunkról! Fogd már föl h ez az igazság! A gátlö eltörésére meg ők sem tudnak magyarázatot adni, hogy miért akkot tört el a gátló! Valszeg akkor is eltört volna, ha nincs a galamb! Vagy a lengéscsillapító tepemetria adatainak már hiszel? De az intercoolernek nem? Zoliék nem ködösítenek, csak elmondták a tényt, és alátámasztottàk bizonyitékokkal, amiket nem lehet megkérdőjelezni!
Állítólag a dzsesszes szónak a szlengben kiváló, nagyon jó a jelentése. Biztosan így van, de én a 35 év alatti korosztálytól még nem hallottam. Az idősebbek pedig attól, hogy használták, nem tűntek sem jobb fejnek, sem lazábbnak. De megtértem, mégis lehet ilyen jelentése a…..
Nézem a Top Gear idei második adását (Season 18 Episode 2), röhögök a marhákon, ahogy szoktam, a sorozat ismét zseniális. Azon felül, hogy Hammond bebizonyítja: a NASCAR korántsem gyerekjáték, a másik két hülye elmegy Kínába, megnézni az ottani helyzetet. Megdöbbentőek a…..
Bono92 2012.02.11 12:13:18
@Petikepetike: ha van BBC 2-es csatornád (Magyarországon nincs :D) akkor ott tudod nézni élőben minden hétvégén. Amúgy meg Torrent ! ;) ;) és hozzá angol vagy magyar felirat ! ;)
Bono92 2012.02.11 12:21:03
@.atti.: biztos vagy ebben? :D gondold át mégegyszer! Teljesen más legyártani egy terméket, és teljesen más megtervezni egy terméket! ;) azt gondolod h a kìnaiak tervezik meg a tévéket, meg a számitógépeket? :D na ne viccelj! :D szted nem a Sony tervezi meg a termékeit? :D ők tervezik, de a gyártást, az összeszerelést, tehát az utolsó fázist a kínaiakhoz viszik, mert ott olcsó a munkaerő, és sok pénzt megspórolnak az összeszerelésen! ;) szal odaadják Tikuma Chuangcho-nak a gyárban h "tessék fiam, igy kell össszeszerelni ezt a terméket!" A kínai összeszereli, és ennyi! Ő ettől még nem fogja megtudni azt, hogyan tervezték meg, milyen technikát alkalmaztak, stb! Nah ezért nem tudnak még autót tervezni!
Lassan itt a Monte, mellyel kezdetét veszi az idei ralivébé! Pár évvel ezelőtt még izgatottan vártuk, ki - milyen dekorral, milyen új szponzorokkal és festéssel vág majd neki a szezonnak. Sajnos, vagy nem sajnos (mindenki döntse el maga, hogy ennek örül-e vagy sem), a mai modern…..
TComment Az autózás ájfónja 2012.01.06 06:15:00
Tudják, mi maradt meg egy hét használat emlékéből? A hiányérzet és az üzemanyagszámla pontos összege. Mai cikkünk blogposztja...
Bono92 2012.01.06 09:20:49
@velocista: ilyen hülyéséget még nem hallottam! :D gondolj bele! Teljesen más kategóriában van a Focus. A Focus alsó-középkategóriás, az S60/V60 pedig középkategóriás! Ugyanúgy mint az A4, C Merga, a 3-as Bömös, a Mondeo és még sorolhatnàm! De a középkategóriában is vannak méretbeli különbsègek, pl a Mondeo bazi nagy autó, míg mondjuk a 3-as Bömös az S60/V60-nal együtt kicsik. Vagy akkor úgy gondolod, hogy a Mondeno is egy felextrázott Focus? :D
Bono92 2012.01.06 09:37:21
@velocista: lehet, hogy én tudom rosszul, de lehet más motort választani ehhez az autóhoz, nem csak az 1.6-os Hdi-t (bocs it D) :)
Ráadásul sztem prémium márka a Volvo! Vagy úgy gondolod, hogy csak német autók lehetnek prémiumok? :) drága, és minőségi autókat gyárt. A minap voltam egy Volvo-Ford márkakereskedésben (Focus tesztvezetés) és az összes kiállított Volvot alaposan megnéztem, és beleültem, és mindenhol minőségi anyagok voltak. Szal oké rá a prémium! :) szted a WV prémium? Sokan azt mondják rá, de egyáltalán nem az. Hogy is lehetne az, hisz Népautó a neve! Ráadásul hülye is lenne konkurenciát állítani saját házán belül (Audi)
Bono92 2012.01.06 09:39:12
@velocista: nah az már tényleg Focus! :) az S40-nel együtt.
Hogy ne tűnjek szemétnek, vállalom: aki ötszáznál több VDA-hasábot bepakol egy teljes pótkerékkel rendelkező i40 kombi csomagtartójába, megkapja tőlem sörben az ötszáz liter feletti részt. Mai cikkünk blogposztja...
Bono92 2012.01.05 08:53:58
@Merida001: ezt én is kérdezhetném Tőled! Minek választ valaki japán, német, olasz autót?
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Bono92 2011.12.27 13:26:53
@P12_dCi: jéé, magadra ismertél? :D vagy tán Te lennèl az az Audis? :D őszintén kívánom, hogy a legközelebbi villanyoszlopra fel legyen csavarodva az autód, Téged meg darabokban vegyenek ki! :) Sajnos ezzel a hozzászólásoddal nem csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad elő, hanem arról is tanusítványt tettél, hogy milyen "kultúr" ember vagy, csak úgy fröcsög belőled a rosszindulat! Remélem a családod is elfordult Tőled! :) ha ezek után még Neked fog feljebb állni, és nem érted, hogy miért is szóltam vissza Neked, akkor gondolkozz el, hogy mit is írtál nekem! :) lesuttyókázni....
Másfelől városban nincs jobbratartás, és az Audis nem 80-nal érkezett mögém, hanem minimum 130-cal, és már messziről villogott. Én nem oktattam ki senkit, én mentem a saját temppómban, városban meg nem fogok senkit elenegedni, azért mert gyorsabb, mert nincsen ilyen szabály! :D ha ez a szitu autópályán történt volna, akkor szó nélkül elengedtem volna! De érdekes! Még a bunkóparasztnak ad igazat!
@GGG77: nem kell kioktatni, nekem is van saját GPS-em, használva is van, 2 km/h-val tér el az autó mérője, mint a GPS-é! :)
Bono92 2011.12.27 13:38:27
@Pepejoe: ezt én is mondhatnám Neked, hogy ne oktass ki senkit! :) ráadásul én nem döntöttem el, hogy ki mennyivel menjen, ha vki gyorsabb nálam, előzzön meg (ráhúzás nélkül) , ha többsávos út VÁROSBAN! Városban nincsen jobbra tartás! Akkor most én is villogjak mindenkire, aki lassabb nálam? :D
Azok, akik pedig úgy gondolják, hogy a mai autóipar csak uniformizált és unalmas termékeket gyárt, tévednek. Igaz, hogy elmúltak már a hatvanas-hetvenes évek, de korántsem dőlt a kardjába minden lánglelkű mérnök és formatervező. Sőt, a vásárlóért folytatott harc olykor…..
Bono92 2011.12.26 11:01:29
@mojszipupi: hidd el, megéri az árát! :) eszméletlen jó autó, és ha olvastad volna a tesztjét, akkor tudnád azt, hogy a Totalcar 10 éves fennállàsa alatt egy autó se kapott maximális 5 (vagy 10?) pontot, egyedül a DS3 Racing! ;) ;) végülis az elv miatt, hogy a tc-nél egy autó se kaphat maximális pontot, nem irtak annyit, de mindenki tudja h hibátlan autó!
A német fanoknak üzenem, akik olyanokat írnak h ha fizetnének se ülnék francia autókba, hogy német autókon kívűl van más nemzetű autó! ;) és itt a példa h a franciák is lehetnek olyan jók, mint a németek! És nehogy azt higyjétek h a VW makulátlan, és hibátlan! ;)
Bono92 2011.12.26 12:03:13
Bono92 2011.12.26 12:06:17
@speibl: közösen fejlesztette a PSA a BMW-vel! :)
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Bono92 2011.12.17 13:45:05
@Puma86: hova szoktál állni? A campona alá, vagy a mögötte lévő parkolóházba? Amúgy egyszer fölmentem a második szintre a parkolóházban, mert az alsó szint dugig volt, és nem hittem el, de a második szint teljesen üres volt!!! Szinte csak én parkoltam ott (szabályosan) az alsó szinten meg mindenki körözött, mert nem talált helyet!
Bono92 2011.12.18 12:44:11
@S8 Phantom: Kedves S8 Phantom! Ajánlok Neked egy kis szövegértés gyakorlást! Légy szíves, másold ki nekem azt a mondatot idézőjellel bármelyik hozzászólásomból, amikben arról teszek tanusítványt, hogy a szakadt kocsimmal nemtörődésre vallva rányitom mások autóira az ajtómat! :) segítek, nem fogsz ilyet sehol sem találni! ;) Mert én ilyet sose teszek, és nem is fogok! :)
Akkor másképpen próbálom elmagyarázni: bárhogyis nézzük, az autó használati eszköz. Bármikor történhet vele kis esztétikai hiba. Kőfelverődés, abból adódóan is lehet karcolás, ill. kis horpadások. Télen az út sózás miatt kimarhatja a fényezést, vagy másmilyen károsodás. Madár ürülék is kimarhatja a fényezést. Macska végig megy az autón, karcolódik a fényezés. Padkázástól sérülhet a felni felülete. Nyáron a rászáradt bogarak is hagynak hibát a fényezésen. Rengetek más esetben is sérülhet a fényezés karcolások által. Lehet, hogy épp Te vagy figyelmetlen, és vmihez hozzáért a kocsi, és hopp, meg is történt a karcolás. Vagy valaki figyelmetlen volt, és béna, és sikerült meghúznia az autódat. És persze idetartozik az ajtórányitás is! Akárhogyan vigyázol az autódra, a felsoroltakat, és ezeken kívűl még csomó más esetet lehetetlen megúszni! Egyszerűen lehetetlen az, hogy az autód x év után hibátlan fényezéssel stb., olyan állapotban legyen, mintha éppen most gördült volna le a gyártósorról!! Hidd el, én is ellenzem az ajtó rányitást, de ha nem létezne az ajtó rányitás, vagyis nem nyitná rá senki az ajtaját másra, akkor még ezernyi más miatt sérülne az autód/autóm/autóink!
Igen, megvolt a 0–100 2,8 sec alatt. Nem, nem tudom, hogy csinálták. Egyetlen ember tudja, egy huncut nagyapó a világ keleti végén. Meg is magyarázta, de nem értettem. Ahogy senki más se az egész föld kerekén. ..
Bono92 2011.12.03 11:51:07
@Shadowbull: de ember! Mizuno is azt mondja (mint ahogyan Te) hogy a tökéletesség nem létezik! :)
Bono92 2011.12.03 11:56:48
@Shadowbull: a GT-R is szériamodell! :)
Amúgy Te is olyan vagy, hogy a kákán is csomó keresel! :) nem tudsz mibe belekötni, mert annyire jó autó, nagy nehezen találtál olyat, amibe beleköthetsz (veszteséges az autó) és most ezen lovagolsz, hogy hohóó találtam egy negatív dolgot, és felnagyítom! Ezt nem lehet előre tudni, hogy veszteséges-e vagy nyereséges, ez majd több év után fog kiderülni! Az én vèleményem, hogy szép karriert fog befutni, sőt mát el is kezdte ezt 1-2 évvel ezelött! :)