Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProMixer

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
A Tv2 nem spórol az őszi műsorrendre, és egy rakás új és visszatérő műsorral jelentkezik majd az anyacsatornán és a Super Tv2-n is. Kell is a saját gyártás és a show, mert a Tények sikere (elveri az RTL Híradóját mostanában) mellett nemigen tudnak olyan műsort felmutatni, ami…..
Július 31-én jön a korábban Hunt címen futó új CW-reality, amit a csatorna okosan nyáron lő el, mert ősszel még annyira sem néznék, mint most, az ínségesnek nevezett meleg hónapokban (ínséges a lófaszt, a tegnap esti termés konkrétan tíz azonnal nézős sorozatepizód volt, de…..
ProMixer 2013.07.15 14:47:29
@sixx: Ezek mit rövidítenek? wqueen, bb
Ha a többit tudom, kíváncsi vagyok ezekre is.
ProMixer 2013.07.15 15:31:51
@sixx: Köszi! A bb-t sejtettem.

Amúgy ennek a Capture-nek az első részét tuti megnézem én is.
Carter Bays, a CBS egyik jól teljesítő, de kreatív szempontból eléggé a kifulladás szélére kerülő sitcomjának főnöke bejelentette, hogy a pletykáknak megfelelően a a How I Met Your Mother, azaz Így jártam anyátokkal következő évadának 24 epizódja 48 órát ölel majd fel. A…..
ProMixer 2013.05.16 14:34:01
@EvilHedgehog: "és arról, hogyan ismerkedik meg Ted jövendőbelijével MINDENKI, még mielőtt ő maga szemet vethetne rá"

Nem csak az esküvőről szól majd. :D
Remélve, hogy nem lesz belőle sem szám-, sem pedig nyilatkozatháború, közöljük az RTL Csoport sajtóanyagát arról, hogy a Nielsen Közönségmérés adatai szerint két kábelcsatornája, a Film+ és a Cool az elmúlt két évben átvette a vezetést a Viasat3-tól a kábelcsatornák hazai…..
A pünkösdi hétvégét követően, május 21-én, kedden két új sorozat is indul az RTL Klubon. Párizsban játszódik a kedden esténként 21:25-től látható új francia-angol sorozat, a Jo, a profi. A francia főváros nevezetességeit sem mellőző krimisorozat a főszereplő magánéleti…..
Az RTL klub már maga mögött tudhat 57 részt a német Berlin Tag und Nacht magyar kópiájából és a nézettségi adatokat dollárjeles szemmel nézegető szerkesztők, producerek mohón dörzsölgethetik a kezeiket, mert marhára bejött a számításuk ugye, megint. Nincs ezzel semmi baj,…..
A logója miatt pávás csatornának is becézett NBC is elkezdte berendelgetni az új sorozatokat a 2013-14-es szezonra. Az Egy fiúról Jon Favreau irányításával költözik a filmvászonról a tévéképernyőkre. Igen, Nick Hornby 2002-es regényéből sorozat készül. Jön még a Will és…..
ProMixer 2013.05.13 09:32:11
Az upfronts csak jövő héten lesz, de ettől még javában rendelgetnek be a tévék, most például a Foxnak kell nyolc újonc (mind 13 részes berendeléssel), amivel majdnem megduplázta a tavalyi berendelések számát. (A Dads című sorozatot már korábban bekérték.) A húzás érthető,…..
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
Sajnos ott tartunk, hogy hullámozni kell, ha az a csatorna, ami elméletileg scifi-sorozatokat és filmeket vetít, nem reality-műsorokat rendel, de így van, viszont ha már egyszer vették a fáradságot és az űrbe mennek megint, akkor örüljünk, de nagyon. A Defiance című idegen…..
Van az a pont, amikor már mi sem bírjuk azt leírni egy címben, hogy csöcs. Ez most jött el, a Viasat tavaszi offenzívájának hetében, amikor a Címlaplányt és az Észbontókat is másodlagos nemi jellegek bűvöletében szabadítják rá a jónépre, és amikor a magyar…..
ProMixer 2013.04.12 09:20:13
Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb szinkronhangja lett a TV2-csoport férfiaknak szóló csatornájának hangja. A Pro4 promófilmjei Galambos Péter narrációjával kerülnek képernyőre. Galambos Péter jellegzetes orgánumát számos nagysikerű filmből és sorozatból…..
A hazai kertévék aprókat ugyan, de sokszor lépnek az ideális műsorstruktúra irányába, ennek jeleként a Tv2 például elküldi egy hónapos pihenőre a Bűnök és szerelmek című kvázirealityszappanborzalmat, és a helyére visszahozza a 40 milliós játszmát. A formátumon…..
ProMixer 2013.02.15 15:28:29
@h0mbr3: Az HBO Modern család címen adja a Modern Family-t.
Az RTL keresztelte át Egy rém modern család-ra.
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
A Viasat3 valóságshow-ja a második évad vége után már egyszer elkezdte keresni a harmadik széria játékosait, de mivel a műsor forgatása nem kezdődött el, a castingot leállította a csatorna. Most, hogy elkezdték ismételni a mára klasszikusnak számító első évadot, itt az új…..
Az NMHH adataira hivatkozva a DTV News írta meg a magyar műholdas szolgáltatók novemberi adatait, eszerint a Digi TV bukott a legnagyobbat, elveszítve majdnem hétezer előfizetőt, de még így is ők vezetik a listát több mint 360 ezren fizettek elő a szolgáltatásaikra. A 236 ezer…..
ProMixer 2013.01.11 10:41:21
@RTB: Kábeles UPC-m van, box nincs, csak mediacard és 10en valahány csatornát HDban nézek.
Úgy hogy nem csak a digi ad box nélkül HD-t.
A keményvonalas sorozatfüggőnek minden év egy elsőre megoldhatatlannak tűnő sziszifuszi feladat, hiszen maga előtt görgeti az el nem kaszált előző évi kedvenceket, ehhez hozzájön az újoncokból álló aktuális adag, és még nyáron vagy télen sincs már pihenője, mert a…..
Na, csak nem kell szomorkodni, mégis folytatódik az egyik legviccesebb magyar reality, a trópusi környezetbe helyezett gyökerekkel és gyökerinákkal operáló Éden hotel. A Viasat3-tól korábban kiszivárgott infók szerint mi is keseregtünk egy sort azon, hogy ennyi volt a…..
ProMixer 2012.09.20 11:41:57
comment:com A nap képe 2012.08.30 11:00:00
És egyben találós kérdése is: ő meg ki?  ..
A kereskedelmi televíziózás egyik nagyasszonya, az egymást anyázó gyökereket a kamera előtt egymásnak eresztő műsorokat itthon mainstreammé emelő Maunika hamar jutott el az intézményesített megmondóassziny szerepétől a "ki ez a nő, és mit akar itt?" kategóriáig, akart ő…..
Nem azért, hogy fényezzem a majmot, de pár hete megjósoltam, hogy a Jóban Rosszban című szappanoperából kiírt Tamás atyát alakító Száraz Dénes nem a papot alakítva tér majd vissza a sorozatba, hanem saját ikerterstvéreként, és tessék, bejött a tipp. Jó, azt is mondtam, hogy…..
ProMixer 2012.07.25 09:33:15