Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs zoli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen is lenne az, ha minden elektromosságunkat dízelmotorok biztosítanák? Talán ilyen büdös és egészségre káros, mint a kisfilmen, talán nem. De inkább igen. Jót nevettünk ezen a régi kis Nissan Leaf-reklámon, de titokban annak is örülünk, hogy nem így lesz. Bár ha hirtelen…..
cs zoli 2011.12.01 11:59:10
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
cs zoli 2011.11.29 15:11:24
Mivel idén a Progrip páramentesítő fólia nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért lecseréltem egy Fogcity termékre. Bázismotornál vettem és meglepetésemre "Fospaic" csomagolásban volt. Beragasztása könnyen ment, páramentességéről majd később nyilatkozom.…..
Amint azt egy korábbi posztból egyesek már talán tudják, mostanában télen is motorozok, pontosabban robogózok. Kicsit a kényszer vitt rá, ugyanis hosszú mérlegelés után felmondtam a garázsbérletemet a cég melletti parkolóházban. Nyáron eleve szinte nem is használtam a helyet, s…..
cs zoli 2011.11.18 18:43:37
@Cobra.: tök mindegy milyen márka ,csak legyen még egy réteg és kész a páramentes sisak