Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liamhowlett

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
Különböző akadályok miatt csak azt a két zenekart sikerült a Nova Rock első napján megnézni, akik mindig biztos pontok egy fesztiválon. A Slayert és a Prodigyt. Nem is kellett több. (A képek nem a helyszínen készültek, de mindegy is. Prodigy: Ráni Dániel; Slayer: Bődey…..
Végre valahára magyar színpadon láthatjuk a Prodigyt. Ez a legnagyobb durranása a mai Sziget bejelentésnek. Ráadásul olyan show-t ígérnek az angolok, amilyet még nem látott a világ. Sőt, akár új dalok is lehetnek, merthogy pont a Sziget után tervezik kihozni az új lemezüket.…..
Kezd beindulni a magyar filmgyártás, az Isteni műszakot már 4995-en látták. Hogy ezzel Andy Vajna mennyire elégedett, azt egyelőre nem tudjuk, de annak biztos nem fog örülni, hogy a keleti végeken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
liamhowlett 2013.07.19 16:56:46
Kányi issszonyat artsy klippet rittyentett a szemetek alá, mert megteheti. Gondolom a kis rabszolgái kiolvasták a tumblr-t, mondták neki, hogy tesó ez a cousin bonless genyó, a CGI nagyon megy, legyen mán ilyen, mert tök elvont is. El is lett vonva rendesen,  A szám az egészen jó,…..
Elkészült a Fideszes válasz az Európai Uniónak, amitől feltehetőleg Brüsszeltől Strasbourgig összefossák a bokájukat. Komolyan nem értem, miért kell magunkat jobban égetni, mindenki tudja, hogy Orbán a hazai közönségnek beszélt az Európa Parlamentben, nem véletlenül adta…..
liamhowlett 2013.07.04 14:53:14
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: szerencsére, faszfejpajtás!
Az okostelefonok elterjedésével és a Facebook adta lehetőséggel megadatik, hogy pillanatok alatt, még a helyszínről egy magánszemély akár több ezer ember részére tegyen elérhetővé egy fényképfelvételt. Ők nem fotóriporterek, többnyire nincsenek tisztában a fotók…..
Hétfőn indul a sufnituning hungarikum magyar eútdíjrendszer, mivel ugye velünk senki sem szórakozhat, hogy visszalép a megnyer közbeszerzéstől ..."Három különböző megoldást ötvöz a kiépítés alatt lévő e-útdíj-rendszer, és így az eredetileg tervezett 42 milliárd forintnak…..
liamhowlett 2013.06.26 12:07:28
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: baszki, te aztán kemény arc vagy!

azt egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ennyire hülye vagy, mert akkor a kibaszott számítógépedet sem tudnád elindítani, hogy itt oszd a fasságokat.
Kocsis Korinna koronavisszaadós balhéja mellett egy másik botránybomba is robbant a Tv2 szépségkirálynős műsorában! Ma ugyanis a Borsban és a Blikkben is megjelent az egyik döntős lány, Vígh Diána Facebook-üzenete: "A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött…..
liamhowlett 2013.06.24 14:51:35
@SzerződésSertés: ha ez így volt, az csalás lenne, nem?

egyébként nyilván szépek a lányok, de sehogy sem értem, hogy hogyan lehet ezt pontozni.

aki esetleg profi zsűritag, megoszthatná, hogy milyen szempontokat vesznek figyelembe. Én speciel a fenekek alapján döntenék....
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
liamhowlett 2013.06.18 10:52:02
@alfax: nemciki. rohadt uncsi
liamhowlett 2013.06.18 10:52:35
@VT22: jogos, de inkább vállalom....
liamhowlett 2013.06.18 11:07:22
@Mad Mind: legyen így!

ugye nem azért sírunk most itt, mert esetleg a kóbor, meg a presser pénz nélkül marad???
A UPC 29-es körzetének előfizetői sorsa igen sanyarú, hiszen nem elég, hogy rémesen lassú az internet, még az ügyfélszolgálat sem látja a körzeten kívül az adatokat. A UPC ügyfélszolgálatán csak "fekete lyuknak" nevezett tájegység a Monortel 5 évvel ezelőtti beolvadása óta…..
Kicsit hadd oldjam a nyelvelő ló okozta fesztültséget George Barnett Daft Punk feldolgozásával, amely ugyanolyan (jó), mint az eredeti. Őrület! ..
liamhowlett 2013.05.07 10:18:27
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Subba Tizenhét évvel ezelőtt 2013.01.29 22:04:45
Az egy dolog, hogy régen minden jobb volt, de hogy tizenhét évvel ezelőtt ennyivel jobbak voltak a drogok is az elképesztő. Esetleg lehet, hogy vödörrel tolták a kábót? Mit művelnek, és mennyire jó volt a Prodigy? ..
Évek óta terveztem már, hogy górcső alá veszem a hazai és a külföldi zenei videókat és írok róluk időnként néhány sort. Most főleg a rossz vagy a minősíthetetlen kategóriákra gondolok. Az egy dolog, hogy készülnek ilyen videók és valaki felteszi őket videó megosztókra,…..
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
Biztosak vagyunk benne, hogy sokan vannak ebben az országban, akik a zenebuzik gyakori gúnyolódásai ellenére is úgy érzik, nem látták még eleget a Prodigyt, és a nyári fesztiváloktól függetlenül is elmennének egy koncertjükre mondjuk az Arénába. Nekik fog nagy örömet okozni a…..
liamhowlett 2012.03.05 10:44:16