Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polipo

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp itt az ideje, hogy az 1956-os forradalom leverésének 60. évfordulójához közelítve nemzetünk legszebb hagyományit felelevenítve ismét a személyi kultusz áldásait kezdjük habzsolni. Sándor Kingának a nemzetvezetőhöz írt költeménye csak bevezető volt ahhoz a felhíváshoz képest, melyet a…..
polipo 2016.11.02 11:58:24
@Ballib cenzúrázók réme 18: mekkora egy barom vagy te! Ez teljességgel hihetetlen mennyi nagyon beteg ember van nálunk vezéreddel az élen te szerencsétlen! - nyugi,nem vagyok balos!
Számok: évi 10 milliárd euró (a GDP 10%-a) hiányzik a magyar gazdaságból, amit 7 milliárdot meghaladó értékben külföldi magyarok és idegen országok adófizetői pótolnak, és további 3 milliárdra volna szükség ahhoz, hogy legalább a gyerekeink életében beérjük az EU…..
polipo 2015.11.28 17:44:25
@maxval bircaman BircaHang Média: ...ez a birka kitartóan birka marad,be kell látni, nem tehet róla-menthetetlen. Ami szomorú,hogy még vannak jó páran,akik nem akarják észre venni,hogy ilyen professzionálisan még nem nyulták a magyart!és még tapsolnak is hozzá. Mekkora sötétség kell mind ehhez?
Mert úgy gondolja ez már jár neki. És Orbán Viktor szerint ez az egyetlen méltó hely az országban ahonnan egy uralkodó letekinthet a népére. És most meg akarja szerezni magának. Be is fog költözni ha már fel lesz újítva. Addig is lehet ezen a borzalmas ötleten nagyon szépen…..
polipo 2015.10.18 16:22:28
@röf: Bocs,de a te csicska lelked idáig lát. Az emlitettek közül csak a napkollektorok ára feleződött meg egy év alatt úgy,hogy a teljesítménye minimum megduplázódott. Ezt a vezéred természetesen megadóztatja,hogy lehetőleg mindenki maradjon drága állami fogyasztásban. Gondolkodásra,innovációra semmi szükség,nehogy a szabadszellem bezavarjon az általa meghatározott királykodásban. Igazi agymosott alattvaló vagy! Nem is kell neked más.
polipo 2015.10.18 16:52:11
@egy igazi barom vagy mária: ...arról,hogy az már elavult,pedig csak 1-2 éves a beruházás. Hol van még a 10 év lehetősége,amit csodálatos vezéretek figyelmen kivül hagy-bár ezt biztos nem érdekből teszi. Nem mellesleg kiváncsi lennék milyen árakról beszélhetnénk,ha Paks2-nél véletlenül úgy kalkulálnánk árakat,hogy abba benne legyen a nélkülözhetetlen biztositás és a nukleáris hulladét-temető költsége. Na az lesz az olcsó energia! Szerencsétlenek
polipo 2015.10.18 21:00:28
@monddazigazatmar: ...most adták át" -amiről beszélek az egy egy éven belüli innováció, a most átadott projekt legalább 3 éves és nem rendelkezhet még -csak talán részben- az új rendszerrel és így is képes évi 10 mrd feletti eredményre. Itt egy év egy újításáról beszélünk a kollektoroknál, -összességében sokkal nagyobb a megújúlás tárháza,ami 10 év mulva akár teljesen nélkülözheti az atomenergiát...
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
polipo 2015.08.06 18:37:46
@lmlm: -mert te is olyan sötét lelkü vagy mint ez a szerencsétlen anna. igazi szégyenteljes orbán hatás.
polipo 2015.08.06 18:55:19
@Igaz Magyar (nem libsi): ez az igaz magyar egy igazi idióta. nem libsi,csak sötét
A Tárki felmérése szerint az intenzív propaganda ellenére jelentősen csökkent a bevándorlásellenesek aránya (a bevándorláspártiaké ennek kb. a felével), és nőtt a…..
polipo 2015.08.05 17:28:37
@aeidennis: pillanatnyilag
Igazságosabb és átláthatóbb lesz a segélyezési rendszer, az átalakítással valóban azok jutnak majd támogatáshoz, akik ténylegesen rászorulnak – ígérte a magyar kormány még múlt év végén, amikor döntöttek a szociális segélyezési rendszer átalakításáról. Az eredmény…..
polipo 2015.08.05 17:07:06
@dukeekud: te nagyon sotét. megetted a baloldal-gyűlöletet /rendben van/,de hogy nem veszed észre,hogy egy sokkal mocskosabb csapat ül az országon,az az igazi sötétség és az ország szégyene! Volt kommunisták ülnek a nép torkán,te szerencsétlen.
Végre egy olyan kormánydöntést hozott Orbán Viktor, amivel teljes mértékben egyetértek. Nagyon helyes, hogy az én pénzemből elmagyarázza nekem, miért is jó az, amit eddig csinált és mitől vagyok én olyan nagyon boldog, elégedett és kiegyensúlyozott polgár. De a kivitelezés…..
Bár Magyarországon zajlott mindez, az embernek az volt az érzése: igazán Merkel az úr(nő) a házban. Angela Merkel február 2-ai budapesti villámlátogatása után remélhetőleg már Orbán Viktor is tudja, hogy lassan fel kell adnia a szabadságharcos retorikát. A retorikát, vagyis a…..
polipo 2015.02.03 18:03:53
@maxval bircaman szerkesztő: a te helyed ott lenne valahol mélyen putyin alatt. A normális,
békeszerető emberek meg el vannak valahol a nyugati világokban
Mindent bevallott Simon Gábor a HOT! Magazinban. Az MSZP elnökhelyettese nem (!) Avon-tanácsadóként ért el sikereket. „A kezdőtőkét az indulócsomaghoz Keleti Györgyi segítségével kerestem meg, aki a Mariahilfer Strassén futtatott. Sokan ezt szégyellnék, ám én MSZP-s…..
polipo 2014.02.27 18:14:54
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: ...van az ötven is. De kit érdekel, a fidesznek szabad. Épp ezért ez nem akkora hír mint a simoné.
Liberatórium Szamárság? 2014.02.24 07:46:03
Orbán Viktor szerint szamárság firtatni, hogy miért javul a foglalkoztatottság. Ez a gondolat nagyon tanulságos, ugyanis összecserélődik a cél és a megoldás. Az emberek és köztük a politikusok, hajlamosak összekeverni a célt, vagy követelményt, az arra adott megoldással és…..
polipo 2014.02.24 14:05:06
@Szociknak vége: "nem szamárság" neked teljesen mindegy,te hiszed a vezér minden szavát,még csak nem is feltételezed hogy meg vagy vezetve. Ilyen a jó katonna,a rossz csak a másik oldalon lehet! -mondom úgy,hogy nem vagyok balos,de egyben biztos vagyok: a fideszre NEM!
polipo 2014.02.24 15:04:16
@egysmás: "hol a különbözet,hol a pénz" ... ennél világosabb kérdés nem kell,sajnos a válasz is világos... -Tudna valaki válaszolni mi szükség a politikusi mentelmi jogra? különösen gazdasági kérdésekben. Amíg a válasz nem egyértelmü,addig semmilyen rendről nem beszélhetünk! ...és lehet fröcsögni jobbra,balra eredménytelenül.
polipo 2014.02.24 15:16:16
@Cinkes: ez a szomorú helyzet.
Van még, ami minket is meg tud lepni.  A költségvetés felhasználásának állásáról szóló havi jelentések nyilvánossága az Alaptörvényből, az Infotörvényből és a kormánypártok világos, a valós költségvetési helyzetet elfedő „trükkök százait” elutasító…..
polipo 2014.01.29 17:43:51
z @Poszt Olok001: Amíg ezek titkosítanak,mentelmi jog mögé bújnak,addig ezen a téren nincs és nem is lesz változás. Amikor sajnos érthető okból nem foglalkoznak a mértéktelen adócsalások vizsgálatával,nem oldják fel az ügynök listát és és és,egyszerüen nincs miről beszélni. Ez jobbra,balra igaz!
polipo 2014.01.29 19:08:07
@Blogger Géza: "majd az AB eldönti" mit dönt el az AB? mikor az is a markukban van.
Azért kezdtem el politikával foglalkozni, mert úgy éreztem rossz irányban mennek a dolgok és nekem is tennem kell valamit. Bár a rendszerváltás óta regnáló kormányok rengeteg hibát és bűnt követtek el, az Orbán kormánynak sikerült az eddigi teljesítményt is…..
polipo 2014.01.13 20:07:17
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ennyire nem lehetsz hülye! és mégis. Sem mszp-s sem csicska nem vagyok,de neked aztán biztos nem magyarázkodom,mert látom kár. Mellesleg nincs mantra serm,csak egy felismerés,ami azt mondja: kerüld a fideszt és a hozzád hasonló majmokat,mert fertő!
polipo 2014.01.13 21:00:12
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Neked hiába beszél az ember,mert elvakult vagy! Nem érdekel sen gyurcsány,sem az mszp,csak egy dolog érdekel: az orbáni szárnyalás megállítása,amit neked hiába magyaráz bárki,mert nem érted a lényegét.
polipo 2014.01.13 21:43:07
@Kámasuka: Te még el is hiszed,hogy vezéred ártatlan! fogsz te még csodálkozni,mert mindent nem lehet eltüntetni,meg titkositani évtizedekre. ...és ez sok balosra is igaz,a rend kedvéért.
Gyorsan bejárta a világhálót az a néhány kép, amelyeken Lázár János pózol, illetve mulat néhány arisztokrata, újgazdag, illetve csaknem ezer lelőtt fácán társaságában. Az esemény egy vadászat volt, a képeket a Facebookra kiposztoló egyik résztvevő szerint Lázár János…..
polipo 2014.01.08 13:21:53
@tobeor: A jobbik tele van megbocsájthatatlan hibákkal,de abban igaza van és nem kicsit,hogy a politikusi mentelmi jogokat nagyon korlátozni kellene,mitöbb kapjon szigorubb bühtetést az,aki a rábízott hatalommal visszaél ! Kicsit átalakulna a szintér
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
polipo 2014.01.08 13:03:12
@Amadeus62: Sajnos,de foglalkozni kell a nem oda való emberekkel,mert a beteg politikusi elme nagyon ártalmas! Ami mostanság zajlik,az minden normális embernek kinyitja a bicskát a zsebében. A komcsi gyűlölet érthetö,de a Magyar gyakran esik túl a ló másik oldalára,szerintem ez van sok fideszhívő fejében így,nem látja a vezére megalomániáját, ami több mint veszélyes
A baloldal széthúzása rázhatja fel az apatikus tömegeket Ünnepel a kormány politikai ellenzékének rajongótábora. Lám, nem volt hiába a zajongás! Végül kikényszerítettük eszement kedvenceinkből az összefogást! Nagyjából három hónappal a választások előtt csak…..
Büszkén számol be a police.hu, hogy a készenléti rendőrök elkaptak egy nagyon súlyos bűnözőt, aki Nagykörű külterületén, "a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el". Nincs is szebb annál az államnál amely a legszegényebbeket cserben hagyja,…..
polipo 2013.12.09 17:31:31
@Blogger Géza: te ordibálnál ha fájna a hülyeség és mellesleg nem az állam van bajban,hanem az állampolgár,aki nem fideszes és nem tolvaj.
Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett. Két évvel a magánnyugdíj-pénztári rendszer államosításának kezdete, és szűk másfél évvel a vagyon államhoz kerülése után alig van már meg valami az…..
polipo 2013.11.12 22:01:01
@reálisan: Kivel tévesztesz össze? Itt egy szinten túl mindenki nyúl és engem az aggaszt, hogy most vagyunk csúcson,valamint hogy ezek,vagy azok elhúznak,az naiv ábránd. /köcsög nélkül/
hacsaknem Kisvasutat Viktorkának! 2013.10.03 20:21:45
Sejtem, hogy megint irigykedni fogtok, meg felháborodni, meg a rosszindulat fog beszélni belelőtek. Mármint rólatok van szó, akik nem feltétlenül szoktátok érteni, hogy miként lehet egy hétvégényi, a kutyát  nem érdeklő, pörköltszagba burkolt nótázgatás kedvéért 1…..
Sokadszorra olvasom, és nem tudok betelni vele: a soron kívüli és kiemelt egészségügyi ellátásra jogosult állami vezetők száma megkétszereződött az elmúlt négy és fél évben. Nagyon jó hír, javul a statisztika. A rossz hír az, hogy ezzel szemben egyáltalán nem duplázódott…..
polipo 2013.08.09 18:26:20
@röf: te és kim társad valami elképesztő sötétségben tartózkodtok,ami önmagáért beszél és megnyugtat hogy milyen emberi minőség védi a mi, bocsánat ti bölcs királyotok intézkedéseit.
A túlzottdeficit-eljárás megszüntetésével kapcsolatos kormányzati sikerpropaganda sem olcsó. Hirdetésekre közel 157 milliót, a miniszterelnök levelére pedig 755 milliót költött a kabinet az államkasszából. A kettőre együtt összesen 912,5 milliót. Hirdetések A…..
polipo 2013.08.09 15:37:30
@Oktogon8: ...és nem mellesleg nem ártana valami politikusi felelősség /re/ vonatkozó büntethetőség, amitől minden érintett legalább tarthatna. Ehelyett mi van? akik az igazán nagy lapokkal játszanak extra védelmet kapnak és így kitermelődik a nép nyakán élősködő politikusi rend, ami hosszútávon az nagy veszély és akadály az igazi gödörből kimászni. Persze abban reménykedni hogy ez változik,sajnos jogosan naívság.
polipo 2013.08.09 16:16:57
@Oktogon8: az emlitett országoknak igen régi gyakorlata van a demokráciában,mi épp hogy elkezdtük gyakorolni, már is érkezik egy melldöngető ,aki volt szándékai ellenére megmutatja a "magyar" valóságot... Ez a mi,vagyis a magyar választók felelőssége !
Drága Kocsis Máténk! Te, aki kiegyensúlyozott médiánk féltve örzője vagy. Igencsak felhúztad magad midőn tudomást szereztél ama borzalmas skandallumról, hogy pár napja a Sanoma médiavállalat vezetője - nevezetesen Szabó György - összeröffent egy budai étteremben más…..
polipo 2013.08.07 13:16:03
@vénkujon: Veled komoly baj van,ha zseninek látod ezt a kocsist,az önállóságáról meg pláne. A te látásmódod félelmetesen egyszerü,ami szépen beleillik a fideszdrukkerek körébe. Megérdemled,hogy csak a közmédia tájékoztasson,mert tovább ugy sem látnál.
polipo 2013.08.07 13:30:38
@poor: A "fityisznek mindent szabad" -hát persze,mert maguknak csinálják a törvényt. Akinek nem tetszik,azt vagy levegőnek nézik,vagy ellenség. Ez egy csodálatos világ! nem kérek belőle.