Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suki86

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Suki86 2011.11.18 09:34:07
Kedves kommentelök:)!

Régóta olvasom a blogot és gondoltam megosztom veletek az autókról összegyüjtött tapasztalatom ezen a téren. Autógyártó cégnél dolgozom mint sejthetitek nem kicsiny hazánkban de a fent emlegetett gyártók egyikénél és kifejezettem pont ezen a területen ténykedem nálunk Türen und Klappen-nek hívják.
Az illesztési hézag az egy ritka fajta állat se a kicsi nem jó se a nagy. Nehéz megtalálni a középutat és sok dolgot figyelembe kell venni föleg ha az autót használni is szeretnénk 10 évig. A bejegyzés jó és egy fontos területre mutat rá de szeretnék egykét dolgot megjegyezni a bejegyzéssel kapcsolatban.
Igen vannak trollságok a gyártónál a müanyag tényleg ok nagy hiba az ülésín nem elfedése sem tartozik a megengedhetö dolgok közé.
Viszont egy illesztési hézagot ne hasonlítsunk a belsö müanyagalkatrészek összeillesztéséhez mert a kettö közti különbség ég és föld. Minden bizonnyal az Infinitin nem akkora a hézag körbe az autón:).
A másik ami pedig nem ilyen egyszerü eset az a gumi györödése. Amit a bejegyzés írója gyürödésnek lát az a két gumielem összeillesztési pontja (split line). Azért kell ezt beiktatni mert kitalálták, hogy keret nélküli ajtót szeretnének így a amit sima autókon egy egyszerü kédergumival oldottak meg azt itt nem lehet mivel az üveg végzi a tömítést teljesen.

Szóval csak ennyit szerettem volna megosztani veletek:)