Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jooasszony

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Gregus Máté Fodrász: Szabó BeaEduarda's outfit:Dress: GuessBag: LaoniHeels: egyedi készítésűFesty's outfit:Jacket: H&MPants:H&MTop: H&MNecklace: Forever21 Az előző közös posztunkban ITT olvashattátok, hogyan választottunk „Dudának” új ruhákat egy csajos…..
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
jooasszony 2014.05.09 11:17:21
Kedves és tisztelt Ittlévők! Ha lehet egy hozzászólást, akkor ....... médiás szakmabeliként nagy érdeklődéssel követem a hasonló jellegű műsorokat BB, VV stb. . A VV6 szerintem ebben a vonulatban a legek műsorszáma (a legdurvább, legszabályozatlanabb, legkevésbé transzparens, a műsorvezetők által leginkább befolyásolt, legfiatalabb versenyzők, itt a hv-n a legtöbb személyeskedés). Az idei szereplők is nagyon érdekesek a számomra. Eddig mindig volt egy-kettő játékos akivel többé-kevésbé tudtam azonosulni, fejükkel gondolkodni és szurkoltam is nekik. Most ilyen érdekes módon nincs, annak ellenére, hogy kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük és amennyire lehet érdeklődve követem az eseményeket.

A "veterán" játékosok eddigiekben is mindig felpörgették az ilyenkorra általában lassuló műsorfolyamot, kiragadva a versengőket az általánossá váló tespedtségükből.A mostani "beeresztés" szerintem elhibázott volt. A csatorna által kiválasztott és megbízott/fizetett veterán játékosok közül volt olyan, aki nem törekedett az eddig elvárt semlegességre. Benn is és kijőve is pártos, és egy aktív szereplőt támogat, míg mások megtartották az eddigi szabályt és nem próbálták a versenyzők esélyeit a saját "erőforrásukkal" turbózni.

Szerintem a műfajban vannak még tartalékok, továbbra is életképes. Szerencsére a szerkik mindig aktualizálnak és a meglévő igényeket figyelik és ezek szerint módosítanak. Bizakodva várom a vv7-t és abban is reménykedem, hogy intellektuálisan, képileg és egyéb vonatkozásban is a műsorkészítők magasabbra teszik majd a lécet.
Kicserélni egy nyílászárót, fittyet hányva a homlokzatra, egy újépítésű társasházon is gáz. Egybebontani két szomszédos ablakot pláne. Mindezt műemléki környezetben, világörökség területén, helyi védettségű épületen meg aztán kiváltképp. Ja,hogy ráadásul ez a…..
Nagyon kevés az a nő, aki minden esetben megőrzi a hidegvérét a ruhaüzletekben. Egyszerűen ilyenek vagyunk, elszáll az agyunk és mindent akarunk, azonnal és előfordul, hogy nem csak az egy nadrággal térünk haza, amiért betértünk a ruhaüzletbe, vagy mégsem olyan a választott cucc,…..
jooasszony 2014.04.09 16:37:07
@gregibroki: Igen az írás kicsit késésben szenved és mindenben egyetértek a kommenetelőkkel. Éltem Angliában, nagyon szeretem az angol ruhákat, különösen a Wallist és valamikor fillérekért nagyon jókat vadásztam főleg a Ruha Galéria Fehér hajó utcai boltjában. Aztán jöttek csőstül a Hádák és társaik, és ma ott tartunk,hogy eléggé lehasznált cuccokat kínálnak a Belvárosban is, az áruk sokszor tényleg magasabb, mint az üzletek akciós termékei. Kezdek leszokni a second hand boltokról, nagyon lecsúszott a színvonal.
Biztos a távolság. Meg az áfa. Örüljé, hogy még van. Miért van az, hogy Ausztriában 2 euro (kb. 600 ft) egy Rio Mare konzerv, itthon pedig 1229 ft (lenne, de most akcióban csak 999Ft)? Magyarország jobban teljesít?üdv:Gábor ..
jooasszony 2014.04.08 15:52:02
@elwood: azt értem, hogy a méret itt is lényeg....a nagyobb forgalom megengedi az alacsonyabb árat. De hogy van az, hogy a "maradék" jut? A magyar vásárló is látja a cég újdonságait, miért más kollekció kerül hozzánk? Erre próbálok magyarázatot keresni.
Így összegyűjtve érdekes szociális tanulmánnyá alakulnak ezek a legjobb színésznőként díjazottak által az Oscar-gálán viselt ruhák. A héten már egy kreatív fotósorozattal (amiben gyerekek pózolnak a lejobb film kategóriára jelölt filmek emblematikus pillanataiban)…..
Minden évben fordítok annyi figyelmet a legrangosabb filmes díjkiosztóra, hogy legalább a főkategória jelöltjeit megnézem. Nem mindegy, kinek szurkol az ember, kit kell utálni, vagy kiátkozni a filmes kánonból a díjátadó után. És nem árulok el különösebben nagy titkot, minden…..
Minden zseni őrült egy kicsit? A mi átlagos fogalmaink szerint bizony az. Csontváry Kosztka Tivadart kortársai még csak tehetségesnek sem tartották, csak nagyon furcsa figurának. A tekintetéből ítélve ezen nem is csodálkozhatunk. Sokáig azonban nem látszott Kosztka Tivadar Mihály…..
jooasszony 2014.03.01 21:44:36
@Vejnemöjnen12: fiatalon nem volt csúnya vagy taszító, nem a külseje miatt volt gond a párválasztással (legalább is a fiatalkori képei szerint)... inkább extrém módon különc volt, ami nem segítette akkor sem a családalapítást.

Feltételezett szemproblémája nyilván meghatározhatta a művészetét és hozzájárult az egyedi "látáshoz"...gondoljunk van Gogh-ra és az időskori zöldhályogjára.
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
Magára hagyták, eldózerolták, majd ami maradt belőle, felgyújtották. A Keimola Motor Stadium, a finnek egykor ígéretes versenypályája a hatvanas években épült, amikor az északi országnak még Forma 1-es bajnoka sem volt. Azóta lett három, pályák terén viszont rosszabbul állnak,…..
Kedves Bloggazda! Ezt a gyöngyszemet most kaptam.  Hát nem egy álomállás? "Az első időszakban, amíg be nem tanulsz, csak annyit keresel, amennyi költséged van" - még szerencse, hogy belépti díjat nem kér! "Csak vért és verejtéket ígérhetek, de ha szereted ezt a szakmát, úgy…..
Hiába állították elő itt a Magyar Néphadsereg lőszerigényének csaknem a felét-, a nagyszámú selejt miatt a katonaság csak ritkán vette át a termékeket. Az egykori Tömegcikk (Andezit) Művek Nemzeti Vállalat déli bejárata (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
Legutóbbi kommentfolyamban érkezett egy felvetés – köszönet a témajavaslatért –, hogy főleg vidéken, idősebb munkavállalók szakirányú végzettség nélkül is komolyabb szakmai munkát végeznek, mégpedig jól. Ezzel szemben az álláshirdetésekben mindig szakirányú…..
jooasszony 2014.02.25 18:30:19
@Circus: A cím inverze : Szakmai végzettség, szakmai munka nélkül...

A végzősnek általában nincs, vagy nincs sok szakmai tapasztalata, max. szakmai gyakorlat. Munkakeresésnél viszont sok vállalat elvárja a munka tapasztalatot.

A Te hsz-el megegyezően sokszor a tapasztaltat előnyben részesítik az egyetemet végzett pályakezdővel szemben. Nincs könnyű dolga a friss diplomásoknak, az egyetemeknek sokkal inkább hangsúlyozni kellene a nyári munka, kooperativ és egyéb szerződés keretében végzett szakmai munka fontosságát.
Hány olyan filmet láttunk már (nem is beszélve az igaz történetekről), amelyben a főnök beleszeret a titkárnőjébe, feleségül veszi, és boldogan élnek, amíg… Nos, ez az, ami manapság már egyre kevésbé fordul elő. Egy amerikai kutatás szerint visszaszorulóban vannak a…..
István nem érti, és igazából mi sem, miért kell 5 oldalon keresztül taglalni, hogy 2996 forint a kukadíj? Megérkezett az új "fogyasztóbarát" számlánk (azaz 3 oldalnyi számla, mellékelve) a Fővárosi Közterületfenntartó Zrt-től, 2,996.-Ft összegről, 3db, azaz három darab A4…..
jooasszony 2014.02.18 19:04:53
@Kellemes Zérókomponista:ilyet az én drága fiam soha nem tenne :-)

a fotómat meg jól kiszúrtad, ez a diszkókorban született amikor még "Lány, gyöngy fülbevalóval" voltam.
jooasszony 2014.02.18 19:07:25
@Jani haverja: utánajártunk, lerendeztük, most már könnyen veszem a 120 000 Ft-os magas labdát, de akkor volt ijedtség..
Zaandi Ízléstelen, avagy merész? 2014.02.18 09:18:21
A minap feltettük az alábbi képet a Facebook oldalunkra egy ártatlannak tűnő kérdéssel. Mi csak arra voltunk kíváncsiak, hogy hogyan viszonyultok a ceruzaszoknyához.   Nálunk ugye a web-shopban (egyelőre) csak ruhákat és felsőket találtok. Ennek egyik oka, hogy még nem…..
jooasszony 2014.02.18 15:21:17
@Shopping: .. hát vagányságról itt biztosan nem beszélhetünk. .. és nemcsak a méretek, hanem a vállalhatatlan nem jól kiválasztott ruhák miatt is. A cicanadrág+mamusz-szerű lábbeli senkinek sem áll jól, az ujjatlan, tapadós felsők pedig hangsúlyozzák a felsőtest hiányosságait. A ráfeszülős ceruzaszoknya+ keresztben csíkos póló szintén nem jó összeállítás.
Milyen lenne, ha a sellők köztünk élnének? Meghökkentő fotósorozat a modern hableányokról, de legközelebb azért kérünk bele magyar szereplőt is. Solana, Portugália   Hana Vojáčková prágai születésű, de Londonban dolgozó fotóművész Milk & Sea (Tej és tenger)…..
A mai tartalom olyan súlyos, hogy a posztot ketten raktuk össze, mert egy ember nem bírta volna egyedül elviselni. A nyolcvanas évek legelejére repülünk vissza. Ez még nem az a korszak, amikor Csepregi Éva klappoltatja a hendünket Mr. Gorbacsovért , de az akkori ifjúság valami - ma…..
jooasszony 2014.02.17 16:46:32
@spinat: @mavo: ....igen, azért Turi Lajost és zz topot nem mosnám össze Falcoval. A Jeanny nagyon ütős szövegével, a Rock me Amadeus pedig a videójával volt újszerű.....

Falco intelligenciájával, jópasiságával és karizmatikus előadó művészetével nagyon is kitűnt. Sajnos, korán ment el, merevrészegen autóbalesetben. Egy nagyon eredeti performerrel lett az európai kortárs zenekultúra szegényebb.
A nyár folyamán három hónapot az Egyesül Államokban töltöttem. A minap egy hosszabb beszélgetést folytattam pár ismerősömmel arról, hogy Amerikában első ránézésre miről lehet eldönteni valakiről, hogy melyik társadalmi osztály (ha úgy tetszik kaszt) tagja. Ha nem is…..
Nálunk csak DVD-n jelent meg Jason Segel ("Így jártam anyátokkal" Marshall) és Emily Blunt romkomja, de Amerikában 2012-ben a mozikban is bemutatták, bár nem túl nagy sikerrel, mert épphogy a költségeket fedte az amerikai bevétel. A film elég érdekes, mert nem Tom és Viola…..
2011-ben sajnos végig kellett néznem egykori kedvenc márkám, a Jeans Club haláltusáját. Nézzük meg mi történt.  Április 18-án bombaként robbant a hír, mely szerint az év egyik legnagyobb nyár eleji kiárusítása kezdődött a Jeans Clubban. Minden terméket hatalmas…..
jooasszony 2014.02.15 19:53:56
@condemnation: Nem volt az annyira csúcs a csőd előtt sem. Volt viszont nagyon hullámzó minőség, sokszor a leárazásokkal vonzóbbá tett silány cucc, kaotikusan elrendezett üzletek és szinte 0 marketing, ami volt az is véletlenszerű és nem átgondolt.

A stratégiai döntéseknél véleményem szerint sokkal nagyobb hibák voltak, mint a felsoroltak, amik kijavításához édes kevés lett volna a fb,közösségi marketing...