Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főmoderátor

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfújták a kertből a szőlőt. Kivágták a kerítést, leszedték és elvitték. Érdemes lett volna várni vele még egy hetet, mert éretlen volt, talán majd jövőre sikerül pont időben elvinni. Abban, hogy dézsmálják a termést, semmi meglepő nincsen. Az ország számos területén…..
Főmoderátor 2013.09.26 09:25:25
Volt már kérem itt az Urbanistán Budapesten játszódó Nokia-reklám, meg Budapesten játszódó Windows Phone-reklám is, de most itt a nagy összeborulás - szintén Budapestről. Amúgy a Lumiában a blog.hu mesterkedésének köszönhetően, állítólag még Urbanista-alkalmazás (csempe…..
Főmoderátor 2012.07.19 06:41:06
Vastagbőr Már megint 2012.04.25 13:25:00
Ma reggel első fokon felmentette a bíróság az UD-ügyben Szilvásy Györgyöt, Dávid Ibolyát, Herényi Károlyt és Tóth Károlyt. Secnir felhívta a figyelmünket az ítélethirdetésről készült MTI-fotóra, ami megint picit homályos. De csak egy helyen. Véletlenül pont ott, ahol…..
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
   Most tárgyalja a parlament a személyszállítási törvényt - néhány hete ehhez kapcsolódóan a zöldek javasolták, hogy maximum 90%-os kedvezményt lehessen adni. A kormányoldal képviseletében Spaller Endre a 10%-os önrész miatt rögtön nyugdíjasholokausztot, világtól…..
Főmoderátor 2012.04.20 14:42:49
 Nemrég találkoztam a Doubleback van-nal, ami egy király Transporter "lakásosítva". Ára azonban elég húzós, meg nem is mindenkinek kell egy dobozos autó hétköznapi használatra, két kocsi meg pláne nem. A Swiss Room Box (svájci szobadoboz) olyan, mint egy svájcibicska,…..
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
Főmoderátor 2012.03.30 13:59:19
Nemrég abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bírónak választottak ki egy chili főző versenyen. Az eredeti bíró megbetegedett, én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál és a sörös sátor holléte felől érdeklődtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két indiai)…..
Ha valaki manapság csöcsös-pinás-farkas képeket készít mobiltelefonnal, és még celeb is hozzá, ráadásul akkora kannákkal, mint a Reklámőrültek egyik szereplőjének, Christina Hendricksnek vannak, szóval akkor számíthat arra, hogy ha óvatlan, a képek kikerülnek a…..
Főmoderátor 2012.03.05 09:42:33
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
Mielőtt még elhamarkodottan válaszolnál, muszáj megnézned az IKEA legújabb ambient kampányát, amiben egy 54 négyzetméteres lakást építettek fel Párizs egyik metróaluljárójában. A kampány legfontosabb célja az volt, hogy megmutassák, még a kis lakásokat is be lehet ízlésesen…..
Főmoderátor 2012.01.16 12:23:46
Az IMF-tárgyalódelegáció egyetlen valódi pénzügyese Pleschinger Gyula, az NGM államtitkára. A "szakember" ma azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak (nem a Magyar Nemzetnek!): "Egy elővigyázatossági hitelkeret (PLL) nagyon előnyös lenne Magyarország számára és…..
Főmoderátor 2012.01.05 10:41:48
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Kis híja, hogy nem történt vérontás, miután naiv vásárló véletlenül kipróbált egy nem teszter szempillaspirált az Árkád Rossmannban, de a teljes személyzet így is felvonult. A kiskereskedelmi áron 1200 forintért árult spirál akár 5-600 forintra is visszavághatta volna az…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
Főmoderátor 2011.12.07 13:33:24
 Meglehetős érdektelenség fogadta a sajtóban a minap megjelent hírt, miszerint a Paksi Atomerőmű az Országos Atomenergia Hivatal részére benyújtotta a köznyelvben stressz tesztként elhíresült, a fukushimai katasztrófa nyomán Európa egészében elrendelt célzott…..
Zavarba ejtő műtárgyat alkotott Charly Molinelli. Egy ipari préssel gondosan kockává lapított 490 lóerős Ferrarit roncsot pakolt egy alligátorbőrrel bevont dohányzóasztalba, melyre üveglapot tett. A Ferrari így mintha csak egy nyitott fekete koporsóban lenne felravatolozva, azzal az…..
Főmoderátor 2011.11.28 10:06:18
@baliquez: ezt nem hiszem, talán csak egy gazdasági totálkáros autó (illetve inkább csak az orra a motor nélkül).
Azt írja a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján olvasható összefoglaló:  „Ha a rokkantság miatt a munkából kieső 700 ezer ember dolgozna, és fele olyan mértékben járulna hozzá a termeléshez, mint a többi 3,7 millió foglalkoztatott, akkor ez a magyar GDP-t közel 10…..
  Hát tényleg úgy tűnik, hogy a magyar lányok a legszebbek! Itt van például Csonka Rebeka, akinek egyre jobban szárnyal karriere. Itthon persze nem annyira ismerjük őt, mint Srej Zsófit vagy Mihalik Enikőt, de szép munkákkal büszkélkedhet a lány. Mondjuk az sincs kizárva,…..