Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grupi

0 bejegyzést írt és 630 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigányokról A Cozma-gyilkosok 2011.06.23 17:41:00
Írtam már erről: miközben az olaszliszkai lincselés egyenesen levezethető a hagyományos életmódú cigányság társadalmi torzulásaiból, a veszprémi Cozma-gyilkosság alapvetően nem cigány-ügy, hanem olyan bűnözőké, akik történetesen cigányok, de lehettek volna más…..
grupi 2011.06.29 19:19:39
@Bencsik Gábor: A hagyományos cigány "erkölcsök" - ha ezeket ennek lehet nevezni.
Vagyis nincs értékítéletük. Az értékrend pedig csupán az erőszak. Így akkor jogos a félelem, a fenntartás és a sokszor felhánytorgatott előítélet.
A cigányok nagy része a társadalom többségi moráljából semmit nem vett át. Maradt az öntörvényűség, a társadalom kívüliség és a jogtiprás. Egy népesebb lumpen cigánycsalád simán rettegésben tart egy közepes települést. Volt hogy a városi Tesco sem bírt velük, amikor lopásra vitték a kiskorúakat az áruházba.
Vegyük észre, hogy a cigányok "nem ér a nevem"-et játszanak a törvénnyel!
A lekopasztott valóság viszont Zámoly és Olaszliszka, és Veszprém. A zámolyi cigányok agyonvertek egy magyar fiatalt, és a gyilkossági nyomozók "üldözése" miatt kértek politikai menedékjogot. Az olaszliszkai brutális lincselésnek meg a körülményei a legdurvábbak: a balesetért 100%-ban a magára hagyott, utcán játszó gyerek és szüleik voltak a hibásak, mert az útra esett. Baja gyakorlatilag nem is történt - de a tanárt egy rakás szeretetre méltó cigány agyonverte, a gyerekeinek szeme láttára. Ez lincselés volt. És aztán ezzel sincs vége, mert semmi nem változott. Az, hogy ez az eset nem ismétlődött meg, az csak a szerencsén múlott. Veszprémben azonban sokaknak nem volt szerencséje. Van aki csak a veséjét, más az életét hagyta hátra a "nemzetiségek harcában". Most is még agresszívan üvöltözik ezek egyike a tárgyaláson és gyalázza az igazságszolgáltatást, le fa..szopózza az ügyésznőt. Meddig mehet mehet ez és hol a vége?
Gyöngyöspata hány millióba is került eddig nekünk dolgos-tisztes adófizetőknek?
Nehéz megértőnek lenni a visszatérő fájdalmas események a felszínre kerülő brutalitás és a halál árnyékában.
grupi 2011.07.02 12:06:37
@mistinguett: Hagyjuk szabadjára a dolgokat, hagyjuk kibontakozni a cugányságot, nem baj ha ezért némi áldozatot is hozunk, mint ahogy tették azok akik a posztban is szerepelnek. Természetesen a segélyt nem szabad megvonni tőlük, jó liberálisok módjára alanyi jogon és születéstől fogva kell biztosítani, az orvosi ellátás ingyenes és korlátlan legyen, a munkába járást nem kell erőltetni, hiszen társadalmi rétegződésükből származólag maguk ezt a problémát megoldják. Igaz a vályogvetés, a lakatosság visszaszorult, de a bodzaszedés, a futtatás, a kitartás és a kardoskodás új formát öltött. Egy kis szerencsével és türelemmel, a többségi társadalom megváltozásával előtérbe, valamint többségbe kerülve megszűnnek kisebbségnek lenni, s onnantól meghatározó erőként már előírhatják a társadalom felemelkedését.
grupi 2011.07.15 22:17:42
@mistinguett:
Az egész kérdésfelvetés nem más, mint polémia, amire még ez a speckó blog sem adta meg a választ.
Ha most bármit felvetnék, akkor tuti, hogy vitát generálnék. Az én egyéni véleményem, meglátásom tuti, hogy ütközne a Te liberális eszméiddel, még akkor is, ha egyikünk sem szívesen fizet államadósságot és tart el nem dolgozó, nem termelő állampolgárokat, legyenek azok szabadok, vagy éljenek börtön körülmények közt.
Ha meg az amerikai modellel, mint példával jönnék, akkor az sem tetszene. (Szóval ne provokálj.)
Szerintem az előző hozzászólásomat is értenéd, ha őszintébb, tisztább lehetnél, és nem lennél annyira álnok-liberális. (A liberálisokkal egyébként az a gond, hogy ennek a műeszmének sérvkitüremkedően erőltetetten meg akarnak felelni, még akkor is, ha ez időnként visszavág az arcukba.)
Nemrég egy kedves, jó szándékú cigány házaspárnál jártam, a mama is velük lakott. A házuk a cigánysoron áll, kis kert veszi körül. A mama nyugdíjból, a házaspár segélyből és lomizásból él. Ruházatuk átlagos, semmi különös. A házuk környékén azonban kaotikus…..
grupi 2011.06.23 17:27:45
@mistinguett: Ezek segílyezettek nem károsultak, hanem léhűtők.
Nem kell Pakisztánig és Szomáliába menni, van itt elég probléma a közelben.
De folytathatunk népesség cserét is és akkor a pakisztáni, a szomáliai biztos elvállal olyan melót, amit a mi derék cigányunk nem. Ez is egy megoldás, mert ez esetben nem segélyt, hanem bért kapna a csereszabatos. A kiküldött munkatársunk meg boldogulna úgy pakisztáni és szomáliai mód, hiszen ott nem a porta rendbetartása jelentene elsődleges gondot.
Ócsa.blog.hu Ellopták,keressük! 2011.02.19 17:24:00
                             Ma hajnalban (szombat) a Szabadidőközponttól ellopták  a képen látható reflektort. Az eszköz egy nagy hatótávolságú  un. felhőpászta. Ha bárkinek információja van a…..
Vastagbőr Gondoskodnak a rabokról 2011.02.12 12:01:00
Ambrus György 44 éves, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Gyula és környéke régiójának elnöke. 1984-ben végzett szakácsként, 2005-ben tette le a szakács mestervizsgát. 2008-ban az erfurti Szakácsolimpián egyéni aranyérmes lett, tavaly pedig az általa vezetett csapat…..
dr. Dorkota Lajos, miután kormánymegbízottá lépett elő a megyében, lemondott egyéni képviselő mandátumáról (gondolom úgy voltak vele, hogy egy egyéni és egy országgyűlési mandátum mellett egy kormánymegbízotti tisztség már azért igencsak kimeríti a pozícióhalmozás…..
grupi 2011.01.24 21:09:07
@Member:
Üsd be a keresőbe: Hungast Goggle kb 5-6 oldal, jkv.-k Dunaújváros döntés, árak, stb.
Itt megtalálod a Dunaújvárosi Hírlap vonatkozó írását és az Esztergomi Hungast történetet is. Most ő kapta meg az iskolai étkeztetést 5+3 évre. Sok a panasz, emelkedtek az árak, romlott a minőség, a választék és terror van a konyhákon. A személyzet félillegálisan van dolgoztatva, sokáig be sem voltak jelentve, a törvényes munkaidőt nem tartják be. A cég Fidesz-közeli érdekeltségi kör, történetek szintén a kereső által olvasható.
Ami a várost illeti, a szerződéskötés után a városnak 19,7 milliót kellett még betolnia az étkezésre, amire még nem volt példa. 2011.-ben pedig további 47, 5 milliót. Ez gond, mert ezért kár volt odaszerződtetni a céget. Gond, mert a város nehéz helyzetben van. Ez nem előrelépés, bár pár éve is jól kijöttek ebből egyesek. Korábban a szocialista kötődésű Dér Zsuzsa országgyűlési és helyi képviselő az alapítványi iskola és a Fészek érdekeltségi körébe tartozó vitte az iskolai ellátást. Aztán ismered a problémát az zöld rendelővel, a gázmotorokkal, a vasműi környezettszennyezésével és a fürdővel kapcsolatosan is. CIB Bank/Önkormányzat-Városüzemeltetés és társai, no meg az összes kín. Nincs melegvíz a gázmotoros melegítés gazdaságtalan, a vasmű nem ad hőt és semmi sincs már ingyen. Csak a por és a füst. A kórháznak rossz a híre, adósságát és a kintlévőségeket most rendezték átmenetileg. Hát ennyi röviden. Ha van kedven utánanézni a neten és még érdekel, akkor tudunk szót váltani.
Lesz mit olvasni, csak tudd mit keresel.

Korrekt dolog ebben a hazai vadkapitalista világban most nem ismert. Most éljük meg azt, amit a nyugat már rég levetett. Farkastörvények uralkodnak egy nagyon elgyengült országban. Gazdaságilag padlón, erkölcsileg meghallva, nem sok az esély a normalizálódásra.
hy
grupi 2011.01.25 19:17:44
Címszavakban: (dh-online.hu)
Először a költségvetésről - Bíznak az újabb kétmilliárdban
2010. december 18.
Dunaújváros - Jó esély van rá, hogy az eredetileg fejlesztési célra felvett kétmilliárdos KH hitelt megkapja a város.

Rácalmás kontra Dunaújváros
2010. december 17.
Dunaújváros - Kevesebb iparűzési adó illeti meg a jövő évtől Dunaújvárost a Hankook-gumiabroncs-gyár után. A téma érdekes hullámokat vetett a tegnapi dunaújvárosi közgyűlésen.

Kölcsönt kér a városi kórház
2011. január 07.

Fejlesztés és a város adóssága
2010. november 04. - 15:38
...részvények eladása, Hankook földpanama, élményfürdő csodalízing, Építők sportpálya eladása , amelyek ...

Hátrányos szerződések
2010. október 29. - 04:26
Hátrányos szerződések Dunaújváros - A Zöld Rendelő Társasházzal kapcsolatos adásvételi és bérleti szerződések hátrányosak a Szent Pantaleon Kórháznak. A Fidesz már választási kampányában hangsúlyozta, vannak elszámoltatásra váró helyi ügyek: élményfürdő, Zöld Rendelő...

Nyugvóponton az Aquantis-saga
2010. szeptember 17. - 10:33
Hosszú harc eredménye a szerződés Nyugvóponton az Aquantis-saga A közgyűlés elfogadta az Aquantis fennmaradását jelentő szerződéseket tegnap. A CIB Bank Zrt. azonnal intézkedett, visszakapcsoltatta az áramot az élményfürdőben.

Villanytalanul
2010. augusztus 30. - 04:28
. Ma reggel sem kapcsolják fel a villanyt az Aquantisban. Porondra lépett a DVCSH. Élményfürdőt üzemeltetni egy településnek sem kötelező, ám más... élményfürdőt, és a kórház által működtetett gyógyászati részleget.

Hétszázmillió forinton vitázik a város és a CIB az élményfürdő miatt

Az MSZP az extraprofitot bezsebelő külföldi CIB Bankkal boltolta le az élményfürdőt. Most Gyurcsány követői a CIB Bank több száz ...

www.infodunaujvaros.hu/hirek/helyi_hirek/dragabb_ovodai_iskolai_teritesi_dijak/

A sikeresen lezajlott közbeszerzési eljárás eredményeként az új tanév kezdetétől Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése 374/2010. (VI. 24.) KH. számú határozata alapján az iskolai étkeztetési feladatellátást a HUNGAST Kft.-t látja el 5 éves időtartamra.

A közbeszerzési eljárás eredményeként elfogadott nyersanyagnorma + áfa összege nem térhet el az önkormányzati rendeletben szabályozandó térítési díjtól.

A rezsiköltség és az azt terhelő áfa magasabb a korábbi évinél, így az önkormányzatnak a rezsiköltség különbözetét az intézményeknek létszámarányosan az általános tartalékból kell biztosítania. Ennek mértéke:

2010. évi költségnövekedés 19.326eFt
2011. évi költségnövekedés 47.676eFt

Az új térítési díjak 2010. szeptember 1-jével lépnek hatályba.

2.) Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése az egyes intézmények többletkiadásának fedezetére összesen maximum 19.326 eFt támogatást biztosít a 2010. évi költségvetés általános tartalék terhére az alábbi megosztás szerint:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése utasítja a jegyzőt, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2010. évi költségvetésének soron következő módosításakor a 2. pontban foglalt döntést vegye figyelembe.

3.) Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése az egyes intézmények többletkiadásának fedezetére összesen maximum 47.676 eFt támogatást biztosít a 2011. évi költségvetési évre az alábbi megosztás szerint:

4.) Dunaújváros Megyei Jogú Város közgyűlése felkéri a jegyzőt, hogy a 4.) pontban megállapított támogatást a 2011. évi költségvetés készítésekor vegye figyelembe.

5.) Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése felkéri a polgármestert, hogy az oktatási intézményeket tájékoztassa a közgyűlés határozatáról.
Cigányokról Késelők 2011.01.17 10:52:00
„A rendőrség és a balliberális cigánymosdató média órákon keresztül azt hazudta, hogy csak két áldozat van.” Ezzel a felütéssel kezdi tudósítását az ürülék-hírportál a szörnyű szombat-esti tragédiáról. Van még tovább is: „A kívül rekedt tömegben (de…..
grupi 2011.01.20 19:43:51
Az a helyzet, hogy a veszprémi szórakozó helyen történt késelés után, (amikor a Cozma-gyilkosság történt,) olyan zsigeri reflexek, páni félelem uralkodott el a társadalomban,mely itt is reális képet, még ha rémképet is festett, és testesített meg az emberben. Ezzel sajna, szembesülni kell. Igen fél a fehér, a magyar, mert őt mind társadalmilag mind politikailag elnyomják. "Merjünk kicsik lenni", stb. Szóval hosszú...
De az biztos, hogy mind Olaszliszka, mind a berceli támadás, majd a legutóbbi, Ferencvárosból induló, majd a keletinél lezajlott taxis késelés a cigánysággal szembeni félelmet és előítéletet gerjeszti, és táplálja. (Miért van az, hogy a megkérdezettek mindegyike soha nem a cigány zenésztől, vagy Mága Zoltántól, netán Caramelltől tart?) Tehát nem biztos, hogy rasszizmusra vall a cigányok többségével szembeni polgári ítélet. Ugyanis a rasszizmusban ez a szelekció nem létezik. Az USA sem volt válogatós, amikor elerjedt a hír miszerint a halott indián a jó indián. (Ez persze itt nem mint követendő példa, hanem mint egységes érték ítélet szerepel, utalva a rasszizmus egységbe foglalására, miszerint mindenkit egy kalap alá vesz.) Tehát ha én csak az alantas emberektől félek, és különösen bizalmatlan vagyok ha az cigány, akkor azzal nem rasszista, csak félő és óvakodó vagyok. Ugyanis az általam fent említett személyek egyikéről sem képzelem el, hogy agyonvernének egy autóst, vagy leszúrnák a taxist, avagy a diszkóba késsel mennének.
Remélem érthető és nem félreérthető voltam.
grupi 2011.01.22 09:12:13
Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta a rendőrség azt az értesülésünket, miszerint egy rendőrtiszti főiskolás kiáltott volna késelést a West Balkánban a múlt szombat esti tragédia előtt, melynek során három lány vesztette életét.

A fentieket a Népszava online-ból ollóztam.
Kérdésem: - ha az emberekben nincsenek pszichés reflexek, (lásd veszprémi késelésre utalás és más hírforrások pszichés utalásai a társadalomban kialakult félelemérzésről,) akkor talán nem indulnak visszafelé a szűk lépcsősoron, nem alakul ki úgymond pánik, és nem tapossák agyon a lányokat.
Tehát a késelés kiáltása páni félelemet, pánikot okoz. A diszkóban történő késelés rossz emléke a veszprémi tragédia rémét fókuszálta a tömegesen az emberekbe, ezért a tömeghisztéria a pánik. Ennek okán haltak meg hárman. Veszprém "csak" egy ember életét vette el, másoknak egyes szerveit, és csupán a boldogabb élet lehetőségét. A mostani közállapotok nagyon rossz érzést keltenek. A lányok halála pedig nem csak érzés, hanem fizikai valóság. És akkor most ismét feltehető a Népszabi álszent kérdése, miszerint hogy jönnek ide a cigányok?

(Igen a Hunhír is egy hírportál, ahogy az Index és más, más csoportosulásokhoz tartozó hírforrások is. Számomra nem az a lényeg, hogy az egyik zsidó,a másik szélsőséges, a harmadik kínai, hanem az igazság-, vagy valóság tartalma. Legalábbis az amit én, vagy Te esetleg más, mások annak vélnek. Így jön létre a többségi és a társadalmi értékítélet. De ez már egy másik fejezet.)

Köszönöm, hogy szót válthattunk.
Új MÁV blog Menetrendváltozás 2010.12.08 15:51:00
December 12-én életbe lép a 2010/2011-es menetrend2010. december 12-tõl változik az éves vasúti menetrend, számos részében megújult kínálati lehetõséget biztosítva azoknak, akik belföldi vagy nemzetközi utazásukhoz a vasutat választják.Az új menetrend életbe lépésével…..
Ócsa.blog.hu 1849.10.06.Arad. 2009.10.06 20:26:00
       "A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot."  …..
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
grupi 2010.09.09 19:18:05
@juhaszvik:
Nem érted.
Ócsán a digi-tévé adott és kábelen fogható. Ennek díja havi 4000.
A reklámban az szerepel, hogy most akciósan 3300, és lehet váltani, illetve belépti díj nélkül az újaknak szerződést kötni. Ez azonban a 29-es körzetben élőkre nem igaz. Rájuk nem vonatkozik a reklámban beígért. Ott ha váltasz, vagy belépsz akkor is 4000 forintot kérnek. Ennek semmi köze a műszaki állapotokhoz. Ugyanis négyért adják, 3,3-ért reklámáron meg nem. Ez a becsapás, vagy visszaélés illetve szívatás.
Érted?
Vastagbőr Nyilatkozott az APEH 2010.08.09 15:01:00
Vajon kiborul a bili, vagy szép csendben elmúlik a "botrány" és minden marad a régiben? Gáspárék legalább 20 millió forinttal tartoznak az APEH-nak, miközben 3 hétig Bali szigetén nyaralnak. Egy névtelenséget kérő APEH-alkalmazott válaszolt a Blikknek: "Elég, ha…..
grupi 2010.08.09 21:55:33
És ne legyek rasszista, vagy, RTL Klub gyűlölő.
Ha a villa nincs a nevén, akkor az Ingatlan.com-t is meg kellene büntetni, mert Győzike villa néven árulja azt a házat, ami ezek szerint nem is az övé. Ez minimum megtévesztés, ha már nem adócsalás és bűnpártolás. Lehet választani, mivel indítsunk eljárást a közvetítővel szemben. A lényeg, hogy el kell lehetetleníteni még azt is, aki segít, közreműködik az ilyen pojácák adócsalásában.

Gáspárék Győzikéje a beás asszonnyal és a rokonsággal egy kiterjedt adócsaló bűnbanda hálózatot üzemeltet. Sógornője, Rácz Filoména is egy jól fizetett fedő személy. Ehhez persze van ügyvéd is, akinél szintén lehetne vagyonosodási vizsgálatot, meg erkölcsit ejteni. Ha meg lenne fingatva, akkor elgondolkodna, hogy mit választ. Az adócsaló cigó védelmét az ellehetetlenülő körülményekkel, vagy a tisztességes ügyvédi pályafutást. Sajnos az ügyvédek nagy százaléka tisztességtelen, és szintén adócsaló. Ezért kéne az APEH-nak erre hatni és nem a szegénységben élőket baszkurázni.
APEH-os körökben elterjedt, hogy van egy névsor, amiben olyan nevek vannak, hogy azok felmerülése esetén az előadóknak jelenteni kell az osztályvezetők felé és aztán elveszik tőlük az ügyet. Vagyis felsőbb körökben mérlegelik, hogy eljárhatnak-e vagy sem. Általában nem járnak el. Lehet, hogy Gáspárék is a szoc-liberális kormány védelme alatt állnak.
Ne feledjük, hogy a Gyurcsány tolerancia díjat kapott a másság és a kisebbség pátyolgatásáéért, valamint hogy olyan az APEH-ot olyan személy vezette, aki a MALÉV inkasszóját is leállította.

Lang Györgyi tartozását, miért nem rendezi az SZDSZ, vagy az MSZP ? Nekik dolgozott, no meg az ATV-nek. Ők kinek és milyen jogcímen utaltak a szereplésért?
Nyár van, pár nap kivételével tombol a hőség, mindenki vízpartra vágyik. Az is, akiről azt hittük, minden energiáját lefoglalja a tárgyalásokra készülés. 2008-ban kapta meg haszonbérletbe az államtól a csaknem 1 milliárd forint értékű, másfél hektáros balatonlellei…..
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
grupi 2010.08.04 21:43:11
@flippant:
Korábban is volt lövöldözés, csak akkor a rendőrpalotára céloztak. Az nem személyes ügy volt, hanem politikai. Azt sem tudjuk, hogy történt, s miért, mi célból.
grupi 2010.08.04 21:48:23
@flippant:
Az is lehet, hogy olyan polip van a rendőrségen belül, amihez csak a Pintér a megfelelő.
Mi másért vállalná fel ezt a konfliktust?
Gondold végig, hogy Matolcsyt is oda ültette és felvállalja, vele viszi a gazdaságot, mert ott is akkor a szarság, hogy erre a merész emberre van szükség, titkárnőstül, konfliktusostul.
Aztán majd ha kitisztul, akkor majd talán meglátjuk.
Rosszabb nem lehet, mint az elmúlt 8 év hagyatéka.
A szavazófülkés forradalom maga volt a csoda, nem is hinné az ember, hogy egy szavazattal mennyi mindenre adhat felhatalmazást a választott képviselőjének. Már csak egy picike rés maradt a forradalom pajzsán: a népszavazás. A szegény Stumpf alkotmánybíró elvtárs úr, mint egy…..
grupi 2010.08.03 13:30:26
@megjobbik:

Ha a gyerekek apját hozod elő, akkor rakd mellé Bauer körömtépő papáját, a Rajk kivégzett apját, vagy a Dobrev-klán szülői örökségét is, hogy többet ne soroljak.

Abszurd az felhozott hivatkozásod.
grupi 2010.08.03 20:16:35
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Okoska - nem közhely a '47-s alkotmány, hanem történelem.
Akár hogy is fáj ez egyeseknek, most demokratikus keretek közt törvényes választásokon nyert parlamenti többség fogja megváltoztatni.
Addig persze még sok víz le fog folyni a Dunán, de remélem sok bűnelkövető maszopos és szadesos is jogosan börtönbe kerül.
grupi 2010.08.03 20:24:35
@megjobbik:
Tudtommal Orbán apján még az "üvegszemű" Keller sem vonta vizsgálat alá. Akit pedig feljelentet, azt mind felmentették.
Tehát akár mit is végez az Orbán szülő, azt szabályosan és jogszerűen teszi. Persze ezért még irigyelheted, de bűnbe, gyanúba, vagy szennybe nem keverheted tisztességgel.
De ha már szociálisan ennyire érzékeny vagy, akkor azon gondolkodj el, hogy 60 napja mást sem hallani, mint a szocialisták szabálytalan, pénznyelő tevékenységéről, az államnak, a társadalomnak okozott kárról, a rengeteg rendőrségi és ügyészségi vizsgálatról, és a letartoztatásokról. Ma egyre több kormányközeli MSZP-s van letartoztatva, és szerintem létszámuk nőni fog. Te mégis Orbán idős apján kevered bele aljas mód a mocsokba, és nem arról a ténybeli dolgokról beszélsz, ami az emberek, mint érintett választók többségét érinti.
Vastagbőr Demszkynél a vis major 2010.08.03 13:13:00
Lehet, hogy még Tarlós főpolgármester sem tudja átadni a 4-es metrót, de talán majd az a főpolgármester, aki 2014 őszén nyer. ROFL! De lesz két évig egy fasza alagutunk, üresen. Nézzük meg alaposabban a metrókocsik szerződését. A szerződés szerint a 60 milliárd 50%-át, 30…..
Múlt hét pénteken jelentette be az NKH, hogy elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. A határozat szerinti főbb hibákat Hegylako foglalta össze tömören: "Tehát gondok vannak a megállással, de legalább tűzveszélyes és nem lehet…..
Vastagbőr Haknipiac 2010.08.02 14:01:00
Prolinál találtam: A rendezvényszervező cég végtelennek tűnő listájáról lehet válogatni fellépőket. És ne feledjük, egy napra több hakni is belefér, Marió például augusztusban 26 fellépést tol le. Szorozzunk csak bátran ... Így érthető a Magellán egy újabb remek…..
grupi 2010.08.02 16:15:13
@eszkep:
Tiszta primitív suttyósság az egész.
Fásy Ádám bácsi csak meg ne szólaljon!
A Fővárosi Közgyűlés június 3-ai ülésén döntött arról, hogy megtiltja az önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában álló 72 aluljáróban a dohányzást. Nagyszerű. Mindenki képzeljen egy "átlagos életképet" a Nyugati vagy a Blaha aluljárókból, majd tegye hozzá…..
grupi 2010.08.02 12:51:09
@Lone Wolf:

Te nagyon hülye.
Ehhez mi köze Orbánnak?
Fővárosi Közgyűlési Határozat. Legalább az első sort olvasd e zero írásából.
Menjél magad, vagy tedd magadévá a sajátod. - Lone Wolf stílszerűen: "MENJEN EL AZ ÉDES ANYUCIKÁJA RETKES PINÁJÁBA!!!"
(Hülye maszopos)
Az internetre felkerült a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat (NENYI) alapjául szolgáló dokumentum. Megjelent: Szabad nép, 1952. december   A  LEGYEN Béke, a Szabadság és az Egyetértés téesz tagsága közösen ünnepelte meg november 7-ikét. Az alábbi ünnepi  beszéd…..
Vastagbőr Kibaszott egy Balkán 2010.07.29 16:32:00
Szégyellem, hogy ebben a városban élek. Szégyellem, hogy megsértem a derék Balkánt, hogy hozzájuk hasonlítom ezt a várost. Szégyellem, a bennünk élő köcsög, lehúzós, átbaszós cigánymentalitást. Szégyellem a látványt a Keletiben, ami a szerencsétlen turistákat fogadja, akik…..
Linka Ágnes 1980 óta a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője, riportere, emellett előadóművész. Férje, Siposhegyi Péter 1957-ben született Kaposváron Erdős Péter néven. 1975-től a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanult, majd 1978 és 1982 között az Eötvös…..