Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsZ_old

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..
ZsZ_old 2007.01.17 20:16:20
Subba Bugi a lábban - Big Momma 2006.11.30 12:00:00
A világ idiótán táncolóit felkutató sorozatunk ezúttal oda látogat, ahol vödörben árulják a sült csirkeszárnyakat. Különösen a film végén a nagy össztánc megkapó...
ZsZ_old 2006.12.01 08:09:36
w Állóháború 2006.11.27 12:00:00
Mért veszekednek a politikusok folyton? Ugye. Mért nincs már végre egyetértés meg béke, szintén ugye. Ezt lehet hallani mostanában innen-onnan; a kutatások szerint zuhan minden párt népszerűsége, ez is arra utal állítólag, hogy elege van már a népnek a kakaskodásból.…..
w Szellem a falban 2006.11.25 12:00:00
A kísértet visszaszorult mára a mumusok között, előretörtek a mutánsok és az űrlények; de a nagy vesztes mégsem ő, hanem a vámpír, akiben már nem hisz a hülyegyerek se. A kísértet azonban még olykor elegendő egy-egy Discovery-műsorhoz, úgyhogy bemutatok itt egy érdekes…..
comment:com L-qurtuk, 56, tinik 2006.09.28 17:34:00
Legnagyobb sajnálatomra nem maradt mára normális focimeccs, a Catania-Messina meccset jó szívvel senkinek nem ajánlom. Maradjunk tehát a filmek, sorozatok, és a pornó vonalán. Az 1956-os emlékév jegyében az m1 újabb rókabőrt húz le a témáról, emlékeztek már Amerikába…..
Lesz még szó a 10 legjobb szezonvégről, legyünk most egy kicsit gecik, és nézzük először a legrosszabb sorozatvégeket. A nyájas olvasótábortól további javaslatokat várunk comment formájában.   Angel - Habár Joss Whedon már korábban megkapta a…..
ZsZ_old 2006.09.25 10:22:06
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Van egy nagyon idegesítő trükkje Havas Henriknek, néha a beszélgetések legvégén odafordul a kamerához, és elmondja a Véleményét, úgy, hogy a riportalanyok már nemigen tudnak reagálni. Kicsit mintha levonná a konklúziót, kicsit mintha kihasználná, hogy övé az utolsó szó, és…..
Fél nyolc előtt néhány perccel szakadt meg a HírTv adása, és közel háromnegyed órán át sötét volt a képernyő. Bombariadó volt, ezért ki kellett üríteni a tévé épületét, még az Orbán-interjút is lekeverték. De miért is? Talán kézi hajtányos magnóról ment az előre…..
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..