Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Önellátó

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Olvasó! Szeretnénk bejelenteni, hogy a Magyarok Érdekvédelmi Egyesületének új neve lett, illetve az oldal egy új, átláthatóbb helyre került.Az oldal témája továbbra is a háttérhatalom, önellátás és a magyarság lesz. Várunk benneteket az új oldalunkon ahol a…..
A Nemzeti Értékelvű Párt elnöke, akit a Jobbikból dobtak ki azért, mert túl hazafi volt és konzervatív, ezt a cikket írta:"Köztudott, hogy önök minden kommunikációjukban azt hírdetik, hogy ki kell lépni az Európai Unióból, erről szólt Vona Gábor és Morvai Krisztina több…..
Izraeli érdekeltségű cég, miért vagy kikért akar Magyarországon lakóparkokat építeni? Érdekes szóbeszédre figyeltem fel a mai nap, ami igazából nekem nem is lenne nagy újdonság.Történt ugyanis hogy az elmúlt év Őszén, Törökbálinton a Tükörhegy alatt újabb…..
A jogász hölgy által szépen össze van foglalva a bankok zsarnokoskodása. Azonban nagyon óvatosan közeledjetek minden ilyen ügyvédi szervezet, csoportosulás irányába, mert napjainkban sokszor a segítő szándékúnak látszó jogászok, csak a pénzért és a hírnévért ajánlkoznak a…..
A cikket megerősiti, hogy Április környékén meg fogják támadni iránt. Mi van ha nem a nyugat győz, hanem Irán? Akkor bizony jól jönnek ezek a menekülési útvonalak: Sziasztok!  Mindenkinek elküldtem a Nemzeti Hírháló a nemzetek fegyverkezéséről, a III. vh. -ról szóló…..
Ismét elkezdődött a szokásos védőoltási kampány és hisztériakeltés. Mindenképpen kerüld el az ilyen káros oltásokat. Hogy miért? Ebből a videóból megtudhatod. Figyelmeztesd családtagjaidat és hozzátartozóidat is!   A védőoltásokat is bizonyos érdekkörök az emberi…..
Világunk egy nagyon fontos törvényszerűségre épül. Ezt pedig érdemes figyelembe vennünk akkor, ha tisztán szeretnénk látni, hogy mi, miért történik napjainkban körülöttünk. Mind országos, mind globális szinten. Ez a törvényszerűség pedig nem más, mint az ok-okozat…..
Most kell lépni ahhoz, hogy májusban saját megrendelésű, egészséges saláta kerüljön a kosárba. A Magyarországon is megjelenő közösségi mezőgazdaság megfizethető és vegyszermentes terménnyel láthatja el a városi családokat, és kisbirtokos termelőket menthet meg.…..
Nos, Viktort lehet megtapsolni, amiért láthatóan szembe megy a központi hatalom akaratának, vagy lehet kifütyülni, amiért túl aprócska lépésekkel teszi, mondhatnók, annyit ér az egész, amivel próbálkozik, mint a halottnak a csók, mikor például az egész adósságunk jogtalan, és…..
Nem úgy van ám az,Hogy megszólod azt!Szigorú szövegekFognak vissza téged. Bármi sértőt teszelEgyből elveszel.Eltűnsz az életből,S tömlöcbe vetődöl. Mely az a szóAmi ezt megállítaná?Mi ha nem más,Mint a szólásszabadság?  De elfújtják belőlünk,Kiölik szerettünk,Nincs…..
Ha elveszik kenyered,És megvetik életed.Magyarnak lenniAkkor is élvezet!De már készül egy erő,A mindent megnyerő,Ami a magyarságnak újraA messiást hozza.Heves harcok folytán,A zsidókat megfojtván,Elhozza minekünkMire vár a mi szívünk.Erősnek kell lennünk!Még a végén…..
Verseim témája a háttérhatalom és a magyarság. Olvassátok és fejtsétek meg az okkult témát amit a szövegben írtam. Igaz, nem éppen rímpolisz rejtőzik a versemben, de ha eléggé odafigyelsz rájöhetsz a mondandómra...
ACTA-ellenes tiltakozás figyelhető meg világszerte, de mi is az ACTA? Mit jelent a nemzeti oldal számára a szabályozás elfogadása? Szerzői jogok védelme, vagy totális kontroll az internetezők felett? Mi az ACTA?Az ACTA a világhatalomra törő sötét erők egyik legújabb aljas…..
Sajnos a Coca-Colát kihagyták belőle, de hogy elárúljam egy fél kristálykockacukor doboz kell hozzá. Az átlagos felnőtt számára az irányadó napi beviteli érték 90 gramm cukor. Ha nem akarod, hogy az egészséged tönkremenjen 40 éves korodra, akkor óvatossan fogyaszd a cukros…..
 A víz hivatalosan nem jó a kiszáradás és annak első jele, a szomjúság ellen sem. Ezzel a bölcs határozattal zárult a szavazás az Európai Parlamentben és decembertől kötelező érvényűvé válik nem csak nálunk, de az Egyesült Királyság területén is. Mielőtt azt…..
 Hogy, hogy kerül ide ez az írás? Úgy, hogy a szaunázásnak az egészségre nagyon pozitív hatásai vannak. Fogalmazhatunk úgy is, hogy nemzet egészségügyi kérdés lenne, hogy minden családnál legyen kiépítve egy szauna. Azért, mert az össze megfázást, influenzát,…..
 Orbán Viktor a beszédében elmondta, hogy a Nokia Komárom Kft-t meg szeretné tartani Magyarországon. Egy családtagi kapcsolat alapján - aki a Nokiánál dolgozik - szereztem némi információt, amely a magyar nép tájékoztatásaképpen szolgálhat:     A gyár legnagyobb…..
Megdöbbentő események a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Párt berkein belül Bár hallottunk róla, hogy a 2009-es magyarországi európai parlamenti  választás óta több mint 25 milliárd forintot költött a „magyar”  nemzetbiztonsági hivatal, annak…..
Sokan teszik fel a kérdést, hogy miért elérhetők a globalista elit bizonyos dokumentumai, mint például a „Melyik út vezet Perzsiába?” vagy a „Gyöngysor” a széles nyilvánosság számára. Amennyiben feltételezhetjük, hogy ezek a dokumentumok stratégiai…..
"Magyarország népe! Most hozzátok van üzenetünk" - hallható az Anonymous nevű nemzetközi crackercsoport magyarokhoz szóló üzenetében, melyet a Pastebin.com nevű - a hackerek között népszerű, többek között az Anonymous által is gyakran a megszerzett adatok…..
2011. december 5-én, a magyar kormány döntést hozott egy olyan nyilvántartó rendszer felállításáról, amely a hadra fogható, 18 és 40 év közötti férfiak, sorozáshoz és behíváshoz szükséges adatait tartalmazza. A honvédelmi miniszter által javasolt rendelet szerint,…..
Egy katona írása:"1.: MTV1-en  a híradóban mutatták a metró vonalak atombiztos voltát. 48000 ember fér el benne és a generátorok 6 hónapig bírják.....
2.: A Margitsziget  alatti atombiztos óvóhelyet rendbe hozták, ahol a parlamenti vezetőink, és a vezérkar…..
Előbb nyisd meg ezt és nézz rá egy pillantásra: http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/HU/ec/126670.pdfNem kell sokat lapozni, hogy észrevegyük amit észre kell venni.Már az első oldalon szembetalálkozunk a szép kis szemecskével ami a háttérhatalom kedves kis…..
Egy zsarnok profilja Írta Joseph CandelAz eljövendő világdiktátor, az Antikrisztus és hamis messiás jellemzői A világ várva várja egy szupermen megjelenését, aki véget vet a háborúknak és fegyveres konfliktusoknak, vallási zavargásoknak, a politikai és gazdasági…..
  Tudtad, hogy az egész gazdasági válságot a bankok szándékosan és tudatosan hozzák létre? Tudtad, hogy az inflációt is ők teremtik, amely során az emberek munkájának a gyümölcse elértéktelenedik? Tudtad, hogy amikor a legnagyobb szegénység van a nép között, akkor a…..