Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunn3r

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..
Most éppen a Samsung ült fel a botrányvonatra - a sokak által várva várt Note 5-ról ugyanis hamar kiderült, hogy egy apró tervezési hibával érkezett a boltok polcaira (mármint nem nálunk, mert Európába nem jön egyelőre - vagy mégis?): az Android Police fedezte fel, hogy az…..
Hunn3r 2015.08.26 15:06:52
Az első "okos" telefonom images.htcpedia.com/review_imgs/0a/b2/bbf22b3a8f4c3d6ce2faa83f7228.JPG

Belesimult a toll a házba, nem esett ki, és mégcsak fordítva sem lehetett beledugni. De hát ez egy régi szar, a samsung meg új csúcsmodell...
Visszafelé megyünk már megint.
Avagy egy igazi gémer tudja helyesen kezelni a dolgot. ..
Ez az a nap, amikor az unalmas, eseménytelen hónapok után egyszerre két fontos játék is megjelent. Elsőként a GTA V érkezett, amit már hajnalban ki tudtam próbálni és meg kell mondjam, rég játszottam ennyire jól optimalizált játékkal, ami ennyire szépen futott volna a…..
Hunn3r 2015.04.15 14:16:28
@Ádám Kiszl: Nem kellene itt a panikot kelteni. Igen felkuszik 8GB-ra, mindent feltolsz maximumra minden szűrőt bekapcsolsz, x16af msaa ultra stb, stb. De olyan szinten skálázható a motorja hogy öröm nézni. Itt egy csuszka lejebb, ott feljebb és vígan elszalad. Az ajanlott követelmények megfelelnek egy high grafikai szintnek, mindenféle lag-stutter-akadás nélkül. Jól optimalizált, remek játék. A Dying lighthoz meg ne hasonlítsd már, messze nem olyan összetett és nagy a bejárható területe.
Az androidos világ nagyjai közül már  páran letették az asztalra az idei nagy dobásaikat, és a Samsung nagyot durrant "becsszóra, mostantól minden más lesz" csúcstelefonja után most a "kisebbik koreai gyártó" örök pozíciójában ülő LG-n a sor, hogy valami nagyot dobjon - bár a…..
  Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
Szeptember végén folytatódik a HWSW és az IT Factory közös App! képzéssorozata, ezúttal az androidos mobilalkalmazás-fejlesztésre fókuszálva. A hallgatók az alapoktól kezdik a tanulást, és a hamarosan megjelenő Android L verzió újdonságaival is megismerkedhetnek majd. Az…..
Nicole Scott, a Mobile Geeks oszlopos tagjának videói időnként előfordultak már itt nálunk is - a tajvani székhelyű csapat nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik és sok mindenről első kézből értesülnek, emellett pedig remek és informatív videókkal árasztják el az internetet. A…..
Hunn3r 2014.08.28 09:59:06
@András Kriston: Kifejthetnéd bővebben is, mi a bajod a G2-vel, tekintettel arra, hogy annak idején én az Optimus 2x-el szívtam meg, meg is fogadtam hogy soha többet LG, mégis a G2-nél kötöttem ki, és imádom.
Hunn3r 2014.08.28 11:40:12
@András Kriston: Érdekes hogy mennyire mások vagyunk. Amiket felsoroltál azok közül engem egyik sem zavar / nem érint, de így már értem a csalódottságod.
Vitatkozni nagyon nem akarok veled ezen meg fölösleges is, de az első széria nagyon nyeklett nyaklott rengetegen visszavitték a cseredarabok már nem voltak olyan recsegősek. A többivel egyet tudok érteni.
Az házi fejlesztők elmaradását és ezzel együtt a lehetőségek szűkülését én is szomorúan vettem tudomásul, gondolom sok vállalkozó kedvű hardcore usert vesztett az LG a régebbi telefonjaival. :)

Ennek ellenére én azért továbbra is tartom, hogy abból a generációból amiben a G2 versenyez a legjobb volt a piacon, és nem csak az ára miatt..
Hunn3r 2014.08.28 13:22:20
Ez végre akkora hír, hogy az összes valamire való hírportál ingerküszöbét megütötte, de mivel ekkora durranás, mi sem mehetünk el mellette egy rövid bejegyzés nélkül: ma reggelre a rá jellemző sallangmentes stílusban a Google elérhetővé tette hazánkban a zenei…..
Hunn3r 2013.10.01 18:38:33
@Hunn3r:
Utazás alatt 2g-n tökéletesen működött, bár a minőséget normálra vissza kellett venni, de így is szépen szól talán 192kbps lehet.
Adatforgalom délután 4 órától fél 7-ig 140megabyte volt, ebből fél6ig high-on onnantól normal-on ment a zene.
Akkuidőt nem tudok mondani mert csereérett az telefonom akkumulátora(meg a telefon is) Battery menüben nézve 20%-ot evett a Music, valamint gyanús, hogy a másik 20%-os "Media Server" folyamat is ide tartozik, mert eddig nem találkoztam vele a telefonon.
A Budai-hegyek kis nagyvasútját a villamosbarátok is szívesen látogatják; Geoffrey Tribe '69-ben, Ab van Donselaar pedig a hetvenes évek második felében néhány képet is készített róla. Ez az a típus, amivel én már csak szoborként találkozhattam: a Rába-MVG - akkori nevén Wilhelm Pieck Magyar…..
272         Augusztus 21 Péntek MA VAGYOK 19 ÉVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont a felénél tartok, ennél nagyobb szülinapi ajándék csak a leszerelés lehetne.Viszont ugyanúgy szarul vagyok, lázam van, nem is értem, mi ez, nyár van én meg…..
A mai napon nagyszabású eseményen mutatta be legújabb csúcstelefonját a kisebbik koreai gyártó, nagy készülődés előzte meg a bemutatót, az előző napokban már több email landolt az inboxunkban a gyártó hazai képviseletétől, nehogy megfeledkezzünk a nagy napról. Lássuk hát,…..
Hunn3r 2013.08.08 11:22:58
@ZF2: Egyetértünk.
Már a 4X-nél is elfogott a "de hát csak jobb lett mint ez a sz*r érzés" aztán ugye kiadták a Nexus 4-t ráadásul a nexusok minden előnyével. De ott még tartottam magam. Optimus G. Oké brutál jó papíron, de akkor sem. Nem váltok, nem kell még egyszer az a szívás, de még csak a szívás lehetőségét is el akartam kerülni. De ez a telefon...Nem tudom, de azonnal elkapott a birtoklási vágy. Lehet az lesz a megoldás hogy lekaparom a logót róla :)
A videó címe ne tévesszen meg senkit, ezek nem iPad-ek (a LiveLeak iPad-re hivatkozik a címben, de idővel a tesztelőknél látszanak az Androidos vezérlőikonok). Ahhoz képest, hogy mennyi szüttyögés van vele és hány ember kezén megy át, nem is olyan drága érte az a 20-30 ezer…..
Hunn3r 2013.06.04 14:56:49
@][-][alo:
Szerintem ő a frontkamerát teszteli és ezzel együtt azt is, hogy vesz -e fel hangot a tablet mikrofonja a video alatt.
Látható is hogy a sorban mögötte ülő 3,5mm-es jackkel nézi meg a videot, ő nyilván azt ellenőrzi hogy a tablet le tudja e játszani a videot hanggal együtt. Majd ha jól emlékszem (2napja néztem meg a videot) a következő a sorban pedig 0-24ben törli ezt a felvett videot :D
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
Hatalmas csinnadrattával indult útjára úgy egy hónapja a Glu legújabb androidos játéka, a Blood & Glory. A tömör ismertetők kedvelői úgy jellemzték: “Infinity Blade Androidra - ráadásul ingyen!” - ez kihagyhatatlannak tűnt. Tegnap végre sikerült futnom néhány…..
Hunn3r 2011.12.14 10:23:12
Én egy módosított verziót használok...
v1.0.2
goo.gl/zuCbs

Több pénzt és több aranyat kapsz tőle. Nem lesz triviális a játék tőle, de nem is hugyozol vért minden petákért. Érdemes ezt kipróbálnia annak aki megcsömörlik a "freemium" verziótól.

(btw, mivel a játék maga free, és érvényes jogszabály nem szabályozza a terméken belüli értékesítést, így ez a módosított verzió 100%-ban legális)
Egy egyszerű körkérdést szeretnék feltenni ma Nektek: melyik Androidos játékkal játszotok a leggyakrabban, mik a különleges kedvenceitek? Egyáltalán szoktatok-e játszani is a telefonon/tableten (stb)?A kérdés nem titkolt célja, hogy egy kicsit általánosabb körképet adjunk…..