Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randivonal

16 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január végén Valentin napi Álomrandit ígértünk, Nektek csak jelentkeznetek kellett, mi pedig kiválasztottuk azt a szerencsés társkereső párunkat, akik egy fantasztikus napot tölthettek együtt a szerelmesek napján a Randivonal segítségével. Ismerd meg Erika és Péter…..
Egyedülálló srác vagy és szeretnéd, hogy a Facebookos ismerőseid azt lássák, van egy lány, akivel jársz, vagy csak féltékennyé akarsz tenni valakit? Itt a kamu barátnő! Kommentel, bejelöli, hogy kapcsolatban van veled, és csak 39 dollárba kerül! Azt nem tudjuk, mekkora…..
 Különleges sétára hívunk Benneteket egy januári vasárnap délután, ami randi programnak is kiváló, sőt, legyen randi program! A nagy sikert aratott "Így szerettek ők" című könyv szerzőjével, Nyáry Krisztiánnal indulunk rendhagyó városnézésre. Felkeressük, hol élte…..
Ha mégis elmaradna a világvége, december 24-én 36 ezer szingli randizik egyszerre, egy szigeten. Összesen 36 ezer egyedülálló dél-koreai férfi és nő gyűlik össze december 24-én Szöulban egy tömeges méretű randevúra, a Han folyó egyik szigetén. A szervezők a Facebook…..
Amikor szingli vagy, akkor egy idő után már idegesítő, hogy a kapcsolati státuszod mindig ugyanazt mutatja. Biztosan vannak olyanok, akiknek valamilyen tudatalatti problémájuk miatt nincs kapcsolatuk. De néhányan csak jól érzik magukat így. Nemrégiben beszélgettem egyik barátnőmmel…..
Egyszer, a srác, akivel már több mint egy hónapja randiztam, felhívott szombat este a randink előtt egy órával és közölte, hogy nem tudunk találkozni, mert ő „mindenhol viszket”. Jól emlékszem, így mondta pontosan. Ezután feltettem neki a szokásos kérdéseket, amit ilyenkor…..
Nemrég, november 11-én, a „négy egyes” napján ünnepelték Kínában a szinglik napját. Az egyedülálló, párkereső férfiak és nők száma lassan meghaladja a 180 milliót (!) az országban. Az ünnep nem olyan régi múltra tekint vissza, 1993-ban látott napvilágot a Nanjing…..
Kedves Társkeresők! Visszajelzéseitek alapján átalakítottuk, bővítettük a keresés funkciót. Már távolság (azaz közelség) és megfelelés alapján is rendezheted a találatokat. Azonnal láthatod, kik laknak hozzád legközelebb - lehet, hogy épp a szomszédodban lakik az…..
Két hatalmas, a Madách-házakat teljesen eltakaró molinó jelent meg a Károly körúti házakon csütörtök délután.  Gika és Jan története ellepte a különböző hírportálokat. A legtöbb médium beszámolt a bocsánatkérés és lánykérés eme különleges formájáról, mi sem…..
A társkeresők között gyakran látok olyanokat, akik nincsenek tisztában saját értékükkel. Magyarán: nem tudják, mennyit érnek a társkeresők “piacán”, éppen ezért állandóan alá- vagy fölélőnek saját szintjüknek. Pontozzuk egymást! Természetesen a pontozás és a…..
Tapasztalataim és a találkozások alapján olvasóim többsége diplomás értelmiségi, aki az agyával dolgozik - tehát könyvelő, tanár, ügyvéd, cégvezető, irodai alkalmazott, idegenvezető, stb. Az agy olyan szerv, amit elég nehéz leállítani, gondolkozik állandóan. Kedvenc…..
Randivonal 2012.10.02 15:49:56
@nyugger: Jó neked :-) Tapasztalataim szerint a társkeresők nagy része túlagyalja!
Edit azt mondja, nem az a lényeg, hogy hova utazik az ember, hanem az, hogy kivel. Editet ugyancsak óriásplakát kampányunkból ismerhetitek, azt viszont nem tudjátok róla, hogy a caprese saláta, a lasagne, a halászlé, a sajttál aszalt gyümölccsel és dióval meg a marcipán torta a…..
Kedves Urak, ismerjétek meg Ritát - ha még nem tettétek volna meg! Kedvenc tanára Fittipaldinak nevezte őt a főiskolán, nem véletlenül, hiszen imád vezetni. Abszolút romantikusnak vallja magát, legnagyobb álma pedig az, hogy végre "fenekestül felforduljon" az élete, természetesen…..
Az egyik társkereső mondta nekem nemrég: „az a baj, hogy ma Magyarországon 1 férfira 11 nő jut”. Első hallásra is gyanúsnak tűnt a dolog, de szerettem volna hiteles forrásból megtudni, hogy mi az igazság, ezért felkerestem egy telefonos interjú erejéig Kamarás Ferenc…..
Egyre többen vállalják fel arccal és névvel azt, hogy az interneten keresnek társat. Átlagosan 3 hónap alatt találnak olyan embert, akivel érdemes komoly kapcsolatot kialakítani. ..
Figyelem-figyelem! A magányosság közegészségügyi probléma, káros az egészségre!  A magányosság érzésének kialakulásával kapcsolatos kutatások azt mutatják, hogy a környezet és a mentális egészség hatással lehet arra, ahogy az emberek megélik a társadalmi kapcsolatokat.…..
Óriásplakát kampányunk első arca Szilárd. Hölgyek, szívből ajánljuk őt figyelmetekbe, ha egy "kedves és bohém" srácot kerestek! Szilárd kármentőként dolgozik, 33 éves. Ha valaki, hát ő képes arra, hogy a lelki károkat is helyrehozza... Őszinte, nyílt, bátor és monogám,…..
Senki nem mondta, hogy a társkeresés olyan könnyű, mint az egyszeregy... A sikerhez ugyanis ki kell tűnni a tömegből – a Randivonalon például több százezren vannak jelen. És mit lehet tenni, ha már mindent kipróbáltunk? Hirdessük magunkat óriásplakáton! Talán első hallásra…..
Új funkcióval bővült a Randivonal. A keresésben a találati listák alján láthatod azokat a társkeresőket, akik már egy ideje nem léptek be az oldalra. Egy részük ugyan már megtalálta a párját, de sokan vannak közülük, akik még egyedül vannak, csak valamiért nem használják…..