Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukdacsolonyihagecc

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, vannak helyek, ahol a besurranó tolvajok telepatikus összeköttetést tartanak fent a szálloda portájával, ezért pont a szobába becuccolás után már ki is tudják rámolni a T. vendégeket. Naiv ügyfelet a Petneházi Clubhotelben érte a besurranás: Itt olvastam a…..
bukdacsolonyihagecc 2012.04.10 14:03:52
@ex-dr. vuk: ez mar a legalja annak amit ugy hivnak, hogy kotozkodes.
SZA az Eontól ment át a GDF Suezhez, de a számlázással hogy-hogynem ott is problémák vannak. Külsős cég nyomtatja a számláikat, akik a GDF behajtási csoportjának viszont nem szólnak, amikor mégsem sikerül kiküldeniük egy kupacot. Ilyenkor megy ki egy tömeges kikapcsolási…..
bukdacsolonyihagecc 2012.04.04 12:35:16
Még a magyar Aldi nyitásakor kiderült, hogy német anyaföldön 50-100%-kal olcsóbbak a termékeik, és ez azóta sem változott drasztikusan. Az adathordozók valóban hátrányos helyzetűk errefelé a rohadék jogdíjak miatt, de ez sem indokolja ezt a drágulást: Ha mar Ausztria, a…..
bukdacsolonyihagecc 2012.03.30 15:48:53
@answ: az artiszjusz akkor is egy szemét szar banda. legális orbitális lehúzás.
Van, ahol sosem nézik meg a kéményeket, csak beszedik a védelmi pénzt. Veri a kaput, kiabál, dobálja a kutyát, hogy ugasson (csengő minálunk ugyanis nincsen, mert egyrészt azt szeretem beengedni, akit magamtól hívok, másrészt időnként úgyis kinézek), szóval zajong. Kimegyek,…..
Régóta levelezünk a Ring Nyelviskolát ért alaptalan vádakról a céggel, úgyhogy talán a legfrissebb panasz kapcsán pontot tehetünk az ügy végére. Nyelvtanár vagyok, többek között a Ring nyelviskolával is szerződésben állok. Olvastam a nyelviskola fizetési moráljával…..
bukdacsolonyihagecc 2012.03.26 14:20:07
Úgy látszik nem annyira sikerült a hatóságnak fellépni az új mobiltelefonos előfizetéseknél automatikusan aktivált szipolynet "szolgáltatás" ellen. István jelentése szerint a Telenor a ma napig központilag elégiti ki az okostelefonok adatéhségét, és még ahhoz is van arcuk, hogy…..
bukdacsolonyihagecc 2012.03.19 13:56:14
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
bukdacsolonyihagecc 2012.03.12 14:13:11
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
bukdacsolonyihagecc 2012.02.28 11:24:41
A magyar bankok is lassan feldolgozzák a Malév csődjét. Két pozitív jelentést is kaptunk a napokban: A Malév-csőd/bankkártya-pénzvisszatérítés vonalon szeretnék most egy pozitív példáról beszámolni.  Január 30-án vettem 4 Malév jegyet májusra, majd pár nap múlva a…..
bukdacsolonyihagecc 2012.02.24 12:31:37
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Sajátos légpárásító módszert vetett be a MÁV kihasználva a váratlan extrém időjárást:Annyi szó esik mostanában a Malév meg a BKV ügyes-bajos dolgairól, hogy gondoltam a MÁV se maradjon ki a jóból (vagy a hóból..). :) Ebben a csodálatos időben élmény az első osztályon…..
bukdacsolonyihagecc 2012.02.16 11:07:45
Csak nem egy újabb sikeres állami termékbevezetéssel állunk szemben? A hirtelen felhúzott Széchenyi Pihenőkártya használata egyelőre csak saját felelősségre javasolt. Néhány hónap alatt bizonyára sikerül értesíteni az összes a programban részt vevő kártyaelfogadóhelyet,…..
bukdacsolonyihagecc 2012.02.13 17:51:31
bukdacsolonyihagecc 2012.02.14 12:01:52
Gazsibácsi szomorúan konstatálta, hogy a végtörlesztés árát a nemvégtörlesztő hitelezők fogják megfizetni (meg majd az állam, de az még odébb van). A Budapest Banknál ez április 10-től következik be:Régi kedves ismerősünk a BudapestBank nem sokat teketóriázott - mérsékelve…..
bukdacsolonyihagecc 2012.02.09 13:37:31
A Homárnak sem rémlett, de tényleg van a régi T-Mobile csomagokon túlforgalmazási díj az ingen kedvező 0,11ft/10Kb áron. Az új csomagokon elvileg már nincs ilyen, de naiv ügyfélnek még pont sikerült egy nap alatt felélnie a 3 gigás havi keretet:T-home előfizetéshez akcióban…..
Az okostelefonok közismerten zord körülmények között készülnek, ezért aztán különösen furcsa, hogy forgalmazóik és szervizeik miért tesznek mindig úgy hónapokig, mintha meg lehetne/meg akarnák javítani őket. Kizárt, hogy ezeket ne konténerre számolnák, nem darabszámra,…..
bukdacsolonyihagecc 2012.02.06 12:25:21
bukdacsolonyihagecc 2012.02.06 12:27:17
@Jani haverja: kocsiban dokumentumot szekreszteni? Az kemény lehet, és közben vezetsz is? :)
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
bukdacsolonyihagecc 2011.12.08 15:41:52
@A_blogger:
"Úgy indult az egész, körülbeül 25 percet várattak a pincérek, míg valaki hajlandó volt kiszolgálni minket itallal. "

....... olvasd már el rendesen a postot
Mielőtt állandósul a heti Kuponvilágfigyelő rovat, a Homár szeretné leszögezni, hogy nem minden felárazás, ami annak tűnik. SP egy név nélküli táblagépet szúrt ki, ami állítólag eredetileg 84 ezer forintba kerül, bár megbízható kínai online nagykerekben már 17 ezer forint…..
G. kipróbálta milyen a +3 év garancia Acernél. Többet ilyet biztosan nem csinál. 9 javítás után sem cserélték a laptopját, bár már szinte minden új rajta, mégsem működik normálisan:Pár évvel ezelőtt vettem egy Acer laptopot. Nagy szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre pár…..
bukdacsolonyihagecc 2011.11.16 13:37:07