Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dekooder

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megölni egy élőlényt, egy kertváros szimbólumát és kamu céggel árulni ezernyi lakótelepi lakást Törökbálinton, mert ezt diktálják bizonyos emberek érdekei? Igen! Vannak, akik erre is képesek! Ismeretlen elkövetők a napokban kidöntötték a Kertváros temetése megmozdulás…..
Gondoltatok már arra, mi lenne, ha nem mi mennénk ki a természetbe, hanem a természet jönne be hozzánk? Egyre több olyan belsőépítészeti projekt születik, melyekben a fák és az erdő „beköltöznek” az enteriőrbe. A nagyrészt természetes anyagokat felhasználó, és az öko…..
Polaris Mi az, hogy imvns? 2012.04.21 08:56:00
Ez most egy kérdés az olvasóimhoz, nekem ugyanis fogalmam sincs.Azt látom, hogy a keresések között, amik a blogomra vezetik az embereket, egyérteműen és messze az imvns szó vezet (megelőzve az egyébként szintén népszerű líbiai zászlós illetve fecsegőposzátás jellegű…..
Dekooder 2012.07.16 20:59:16
Dekooder 2012.07.25 12:26:58
:-)
Tegnap este a dekoder régi és új szerkesztői meglátogatták a 2011. május 14-én elültetett dekooder fát a XIII. kerületi Gyermek parkban. Az ültetésről készült videót itt láthatjátok. A kis fát jól megmetszették a közterület fenntartók és épp csak ébredezik még, de…..
Ez a cikk nem kitalált történetre épül, hanem maga a valóság írta. Ha tegnap néztetek híradót, minden csatornán láthattátok, hogy létezik egy város Magyarországon, ahol a lakók egy része összefogott és demonstrációt szervezett a zöldterületeik sorozatos, önös érdekekből…..
Itt a tavasz, de olyan viharos böjti szelek fújnak, hogy azt ajánlom egy rövidke séta után töltsétek csak a biztonságos otthoni környezetben a heti pihenőt! Olvassátok, nézegessétek a dekoodert és tagjaink személyes blogjait is. Garantáltan nem fogtok unatkozni! E heti…..
Örömmel jelentjük be, hogy ma van a szülinapunk!   Már egy éve, hogy a designnal, lakberendezéssel foglalkozó blogok egy csoportja fejébe vette, hogy dekoodolja  a világ újdonságaira, érdekességeire éhes olvasói számára mindazt, ami által a világunk szebb, jobb és…..
Nagy gonddal kiválasztott és megszavaztatott, azóta pedig rendesen a szívünkhöz nőtt kabalánk - Dekoody - megindult világ körüli útján. Elsőre nem merészkedett messze, ám annál tartalmasabb időt töltött a napfényes Olaszországban, Lignanoban. Ennek az útnak a sikere…..
Vésd a neved az űrbe! - gyermek-rajzverseny  Az Európai Bizottság 2011. szeptember 1. és november 15. között gyermek-rajzversenyt hirdet az EU minden tagállamában. A győztesekről nevezik el a Galileo program egyik műholdját. A versenyre minden 9 – 11 éves (azaz 2000-ben, 2001-ben…..
Kedves régi és új olvasónk, amennyiben elégedettek vagytok életmód design portálunk cikkeivel, akkor ki ne hagyjátok az idei szavazást, mert idén mi is ott vagyunk a mezőnyben, mégpedig az Életmód kategóriában! Aki ismeri az évről évre megrendezésre kerülő versenyt, annak…..
Nem fogjátok elhinni, de van a belvárosban, méghozzá a legbelebb belvárosban, közvetlenül a Bazilika mellett egy nem kicsi borospince.  Ennek a borospincének a bejárata a Bajcsy-ról nyílik és persze nem egyből a pincébe lépünk be, hanem egy üzletbe, ahol több mint kétszáz fajta…..
Amikor elromlik az időjárás így a nyár közepén, és persze mindig pont a hétvégére, sokakban felmerül, de jó lenne elutazni melegebb éghajlatra. Nézegetve az utazási irodák kínálatát, egyértelműen kedvezőbb árakkal találkozunk a Last minute ajánlatoknál. Viszont ezeknek a…..
Idén az Európa Pont ad otthont a Gyerek Arc kiállítás megnyitójának. Csoda vízi- és űrjárgányok, érdekes találmányok, világmegmentő tervek és titkos ügynök macskák – nincs is szabadabb a gyermeki fantáziánál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az energiatakarékosság…..
Közreműködik többek között Parti Nagy Lajos és Varró Dániel A főváros legújabb találkozóhelye június elején a Duna régió országainak közös történelmére és jövőjére igyekszik felhívni a figyelmet. Ennek megfelelően egy zenés, irodalmi, Duna-menti kalandozásra…..
Mostantól egy hónapig minden a Duna körül forog. Június 1-jén elindult a dunatema.eu, amely nem pusztán egy weboldal, sokkal inkább egy nyitott kommunikációs platform, amely felületet biztosít a Dunával foglalkozó civil kezdeményezések számára. A célja, hogy megteremtse a Duna…..
A dekooder.hu szerzőiként 2011. május 14.-én faültetéssel és piknikkel köszöntöttük a tavaszt. Budapest XIII. kerületében, a Gyermek téren közösen elültetett facsemete a jövőbe vetett remény szimbóluma, hiszen aki fát ültet, az jövőt teremt. Régóta dédelgetett…..
Azok, akik korábban nem utaztak partner nélkül, az első ilyen alkalmat szinte vallásos élményként élik meg. Az egyedül utazó megadja magának az esélyt önmaga kényeztetésére, arra, hogy másoktól teljesen függetlenül kizárólag saját igényeire koncentráljon, önnön kedvére…..
A szép tavaszi napsütés előcsalogatott minket, és kilépve a internet adta keretek közül a való életbe is, egy találkozásra invitálunk Benneteket, kedves dekooder olvasók! Gyertek! Piknikezzünk és ültessünk együtt fát! Tevékenységünk akár a tóba dobott kő: először…..
Ha valaki ezen a címen vezet blogot, azt biztosra vehetjük, hogy írója igen pozitív személyiség. Renáta szerencsére tehetséges is. Folytatódik vendégblogger sorozatunk. Az élet napos oldala egy gasztronómiai témájú blog, de egy picit több is ennél. A receptek mellett…..
Fogadjátok szeretettel hétvégi vendég bloggerünk, Nigro írását, aki a modern növényes akvarisztika világába kalauzol el bennünket.                           Mint sok minden más hobbi, az akvarisztika is hatalmas fejlődésen ment át az utóbbi években.…..
A Rubeus Egyesület romákkal kapcsolatos médiaattitűdöket vizsgáló kutatásának eredménye szerint a romák a társadalom szerint bűnözőként, szegény emberként és állami gondozottként jelennek meg leggyakrabban a médiában. E megközelítésen igyekszik változtatni a Kisebbségi…..
Selymesen cirógató fehér homokos tengerpart... színes kavalkádba csöppenés egy másik földrészen... egzotikus, új ízek felfedezése egy meghitt, gyertyafényes étteremben a Föld túlsó felén... Sokunk álmodozik hasonló jóságokról (néha ébren is :), mások a tettek mezejére…..