Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libero11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a bankoknak ennyire komoly logisztikai problémákat okoz a pénz mozgatása, miért ne lenne még nehezebb a csomagküldők dolga? Tibi több mint egy hónapja várja, hogy sikeresen kézbesített csomagjának ellenértékét megkapja a PPS-től.10.24-én elküldtem egy csomagot utánvéttel,…..
libero11 2011.11.30 12:01:00
A katonaembert békeidőben megkörnyékező kihívások között (az unalom, az alkohol és az idióta elöljárók mellett) feltétlenül meg kell említenünk a hideget. Mindannyian fáztunk már őrszolgálatban, reggeli tornánál vagy akár a körletben is, de biztos vagyok abban, hogy…..
Az első, laktanyából hazaküldött levelezőlap ürügyén BigJoe megemlékezik az első benti napokról, majd az ugyancsak első, könyves eltávról.  A posztot - teljes terjedelmében - ide kattintva olvashatod! ..
libero11 2011.11.23 09:14:48
@Bigjoe(HUN): Én belterületi vámos voltam 10 év 6 hónap és 15 napig.
A határon csak vezényeltként voltam (H.halom, Somoskőújfalu).
Érthetetlen, hogyan kerülhetnek felnőtt emberek olyan szituációba, hogy telefonon megrendeljenek egy olcsó borotvacsomagot, amit hetente automatikusan egy egyre nagyobb csomag követ. Visszahívni nem lehet őket, lemondani csak írásban.Nem tudom szerepelt-e már az oldalon, de egy csalásra…..