Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdomester2

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
erdomester2 2016.08.28 11:15:33
@kuki123: Fekudj vissza aludni, meg nem pihented ki, hogy a kulfoldon elo haverok tegnap este milyen baromsagokkal cukkoltak.
erdomester2 2016.08.28 12:41:43
@kuki123: igy van, ezeket a fizeteseket 5 de inkabb 10 ev alatt lehet elerni es kizarolag bizonyos szakmakban (pl. projektmenedzsment, programozas, tanacsadas). A 2-5 ev baromsag, aki ilyet allit annak gratulalok de penzzel felvagni az egyik legcikibb dolog.
Nem vicc: last minute adagolnak 8 ezer forintos jegyeket Izlandra. Európa egyik legszebb részére bármikor érdemes elugrani, ennyiért meg szinte kihagyhatatlan. Nem csak a főváros környéke járható be télen-tavasszal, de a nyugati fjordok is lenyűgözőek. S persze az északi fény és a fürödhető…..
Y-GEN Orbán vesztes 11-e 2014.03.19 22:08:50
G. Fodor Gábor szerint Orbán Viktor azért nem áll ki vitára, mert nagyvonalú, hiszen azon az ellenzék csak veszítene. Szerintünk viszont Orbán Viktor fél egy olyan meccstől, ahol nem lejt tökéletesen neki a pálya. Itt van rögtön 11 kérdés, amelyek válasz nélkül hagyása a…..
Szombaton a Puskás Akadémia fogadta a Kispest Honvédot Székesfehérváron a Mennyei Bajnokság tavaszi 2. fordulójában, ami Puskás Ferenc miatt eleve pikánsnak ígérkezett, és nem is kellett csalódni.A Puskás Akadémia tudósítása szerint:"2. perc:Néhány száz kispesti drukker…..
erdomester2 2014.03.10 10:54:19
@juzsuka: Zlatan sem svéd, mégis az egekbe marasztalják a svédek. Koman sem magyar aki az ifiben behozta a magyar válogatottat a világbajnokság 3. helyére, mégis mindenki imádta akkor, pedig nem is itthon játszik. Attól magyar valaki, hogy annak tartod. És ettől becsülöd meg.
erdomester2 2014.03.10 10:56:02
@Namely: Kösz de belőled sem kérnek a diákok, akik elmennek szavazni és képzeld nem a narancsoknak fogják behúzni az ikszet.
Szarvasagancs Nicolas Cage 2013.11.10 10:44:06
Fájdalommal tekintek meg minden olyan filmalkotást amelyikben Nicolas Kim Coppola játszik. Nem kell sokat várni, 10 perc és repkednek a közhelyek. Minden rendben lesz, hallgass a szívedre, jaj kiscsaládom visszamegyek hozzátok. De egyébként is csak a jobb cél érdekében csinálok néha rosszaságokat.…..
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az…..
erdomester2 2013.10.01 11:39:15
@contractor: Valóban nem fagyosak a svédek. Tavaly augusztusban bekapcsolták a fűtést (egy déli városban). Kurva hideg van Svédország bármelyik részén télen, amit a zord időjárás csak tetéz.
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
erdomester2 2013.09.27 11:44:20
@XEP: Tök mindegy. Erlang vagy Java. Egy ilyet 10-ből 9 ember sosem fog megérteni
qsort([X || X <- Rest, Smaller(X,Pivot)], Smaller)++ [Pivot] ++ qsort([Y || Y <- Rest, not(Smaller(Y, Pivot))], Smaller).
erdomester2 2013.09.27 13:04:31
@azallamenvagyok: Remélem csak ironikusan irtad a fentieket.
Fafaragás, kovácsolás, szántásvetés??? Majd fizetek érte és megcsinálja a szaki.
A feltételeknek megfelelő házastárs??? Na ne viccelj. Ezt diplomához kötni? 1.Semmi közöd hozzá 2.Alig valaki házas 23 évesen, 3.Mi köze az egyetemnek ahhoz, hogy valaki kivel jelenik meg egy céges rendezvényen?
Kétévente diplomafrissítés szükséges??? Menj és frissítsd kétévente a diplomád te. Addig más majd a melója mellett megpróbál időt fordítani a családjára és a barátaira is, és talán egy ki szabadideje is marad.
erdomester2 2013.09.27 14:26:37
@XEP: "Pl. a nyelvvizsgám előtt egy nappal pont annyira tudtam az adott nyelvet mint utána egy nappal."
LOL naná, hiszen készültél rá.
Amúgy gondoltam hogy van nyelvvizsgád csak máshogy látod ezt a dolgot mint mi.
A diplomát igenis kössék nyelvvizsgához AMÍG nincs nyelvoktatás Magyarországon és 18 évesen iziben teszik le a középfokút (vagy az emelt vagy fasz tudja milyen érettségit) a plusz pontért. Simán meg lehetne tanítani a diákokat angolul németül úgy, hogy 16 évesen lazán letegyenek egy nyelvvizsgát. Na ilyenkor már nem kéne nyelvvizsga a diplomához, hiszen beszélnek nyelveket. A papír amúgyis egy faszság, úgyis kiderül ha az illető nem tud nyelveket.
Tisztában vagyok azzal, hogy megértéssel kell közelíteni egy másik nemzet kulturális öröksége, hagyományai és mindennapjai iránt, és kirándulásaim során ennek megfelelően igyekszem viselkedni, előbányászom a zsebemből legjobb jóindulatom, türelmem és valamennyi…..
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
Egy banda másfél éves gyereket és apját támadta meg Malmőben, a rendőrség szerint bőrszínük miatt. Nemrég még mindenki a svéd külvárosokban randalírozó néhány fiatal láttán bölcselkedett azon, milyen állatok is a bevándorlók és mekkora harc dúl az együtt élni…..
erdomester2 2013.09.10 16:11:50
@muhi: A magyar cikk nem pontos valóban. Az eredeti szerint "gärningsmännen även verbalt har kränkt målsäganden och sonen med hänvisning till deras ursprung och mörka hudfärg" azaz a származásuk és a sötét bőrszínűk miatt történt az incidens, amiben egyébként 1 férfi volt és 3-4 nő, szóval ez sem semmi.
Forrás:
www.dn.se/nyheter/sverige/pappa-och-ettaring-mordhotade/
A Rovio szoftverfejlesztő cég Bad Piggies című játéka jelentős népszerűséggel bír az androidos felhasználók körében. Így, mint várható volt, a kiberbűnözők is megpróbálják saját hasznukra fordítani a játék közkedveltségét.  Az F-Secure felfedezett egy „Bad…..
A Bock Bisztróban már évek óta, talán még a baconrózsás burgerforradalom kirobbanása előtt is egy kicsivel lehetett kapni a Big Bock Beef Burgert, mely emlékeim szerint sosem került fel a fix étlapra, ellentétben a heti ajánlatok között stabilan szerepel. Az étterembe ha csak…..
Nehéz idők járnak, ismét ráfanyalodtam az újságíró-etetésekre: az Urbanista médiaajánlatában a hirdetések árát lassan már nem forintban, hanem kalóriában adom meg. Ennek a ellenére a Gozsdu-udvarban működő Spíler bisztró meghívásával nem nagyon tudtam mit…..
Ha az ember megszokja a turbózombikat - és ez egy nagy HA -, akkor a látottak egész tűrhetőnek tűnnek, habár nem kicsit emmeriches, ahogy az átlag(osnak tűnő) család kulcsmomentumoknál kavar és kulcsemberekkel kokettál. De persze ésszerű keretek között mindent meg lehet…..
HELLÓ! Android készüléket kaptál karácsonyra? Gratulálunk! Ha más platformról vagy nem okostelefonról érkeztél ide, akkor pár mondattal hozzájárulnánk ahhoz, hogy sikeres legyen az együttműködésetek. Az alábbiakban általános dolgokat olvashatsz, amik az androidos eszközök…..
erdomester2 2013.01.02 13:22:18
A fiatalság felzúdulása és a tüntetések megtették a hatásukat, a kormány visszavonta a keretszámokat, úgy tűnik azonban, hogy a hallgatóknak semmi sem elég. Balog Zoltán miniszter állítása szerint minimum 40 ezren tanulhatnak állami ösztöndíjas formában, de ez a szám akár…..
Érdekes volt a hétfői, Lágymányosról induló diákdemonstráció. Az állami finanszírozású felsőoktatási keretszámok drasztikus megvágása, gyakorlatilag a tandíj bevezetése miatt eleve elégedetlen volt a hangulat. A követeléseket tartalmazó 5 pont elfogadása után felvetődött…..
Rendes egyetemista nyáron nem az egyetem honlapját frissítgeti áhitattal. Pedig kellene, hiszen akkor nem néhány nappal ezelőtt tudta volna meg, hogy idén a világvégére való tekintettel egy hónappal hamarabb kell fizetni. A lányom a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) végzős…..
Varánusz Cigánykodjunk? 2012.03.22 05:29:00
Aki Magyarországon a cigánykérdéshez hozzányúl, azt abban a másodpercben szétszedik. A vita maga ott kezdődik, hogy van-e egyáltalán cigánykérdés, devan-denincs-devan, mennyire píszí ezt így kimondani, ezzel mennyire bélyegzünk meg és rekesztünk ki egy csoportot, és…..