Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coriolanus

206 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Entertainment Weekly közölt két képet a soron következő, jövőre debütáló Carrie feldolgozásból. A mozivásznakra harmadik második alkalommal érkező történetben a főszerepeket Chloe Grace Moretz és Julianne Moore játsszák, a rendezői székbe pedig Kimberly Peirce, a Boys…..
aeon flux poszter: red 2 (2013) 2012.08.22 19:00:00
Manapság a nyugdíjas akciósztárok választhatnak, hogy vagy Stallone toborzóirodájában húznak számot, vagy egy hétköznapinak éppen nem nevezhető képregényfilm folytatásában szerepelnek. Nos, Willis csalt egy picit, de őt leszámítva is illusztris társaság fordul meg a vásznon…..
aeon flux poszter: lincoln (2012) 2012.08.22 17:11:15
Spielberg nem tegnap készített utoljára vitán felül zseniális filmet, de a novemberben érkező Lincoln egyelőre ígéretesnek tűnik ebből a szempontból (is). A "még meleg" poszter elvileg az egyszerű, de nagyszerű elvet követi. Hát, az egyik fele biztosan igaz. Spielberg nem tegnap…..
John Hillcoat legújabb filmjének Red Band előzetesében van néhány cici, de a Lawless nem emiatt tűnik az idei év egyik legnagyobb dobásának. A magyar keresztségben Fékezhetetlen név alatt futó film hozzánk szeptember 13-án érkezik a mozikba. ..
Forog a negyedik résszel halottaiból visszatért, az ötödikkel pedig eddigi legjobb eredményeit produkáló The Fast and the Furious folytatása. Az egyelőre pontos cím nélküli film gerincét várhatóan az ötödik rész stáblista utáni jelenete adja majd, egyelőre csak annyi biztos,…..
Stallone sem akar kimaradni a jóból; miközben barátja minden lehetőséget megragad a visszatérésre, ő legendává érett karakterei újramelegítése után is új lehetőségeket keres. Számos készülő filmjének egyike a Bullet to the Head, Walter Hill filmje, akinek talán nem kell…..
A tegnapi poszter után meg is érkezett az első mozgóképes anyag a The Last Stand című filmhez, amiben az osztrák tölgy először tér vissza főszerepben. A másfél perces videótól okosabbak nem lettünk, de a hangulatból kaptunk egy keveset, és az alapján kijelenthetjük, hogy ha az…..
aeon flux a fenegyerek hazatér 2012.08.15 07:30:02
Immár hivatalos; a Fox kezei közül kicsúsznak a Daredevil filmek jogai, és visszaszállnak a Marvelre. Bár sokakban rossz emlékeket hagyott, a 2003-as film rendezői változata kifejezetten erősre sikerült, arról nem is beszélve, hogy a karakter az egyik legígéretesebb Marvel figura. Ha…..
Arnold meglógatja a pisztolyát a The Last Stand tökös plakátján. Jee-woon Kim filmje a jövő év elején szaggatja szét a vásznakat, remélhetőleg több sikerrel, mint azt a The Expendables II teszi az első kritikák alapján. Arnold meglógatja a pisztolyát a The Last Stand tökös…..
Dickens világhírű regényének az IMDB tanúsága szerint eddig 16 mozgóképes feldolgozása készült, persze, ők nem számolják a South Park idevágó epizódját. Az év végén bemutatkozó darabban olyan színészek kaptak szerepet, mint Ralph Fiennes és Helena Bonham Carter, Pip…..
aeon flux poszter: skyfall (2012) 2012.08.11 08:13:36
Ezidáig el voltunk kényeztetve Skyfall téren, úgyhogy már kijárt egy "olcsón megúsztuk" darab is; az alábbi csoportkép, és annak egyéni változatai inkább passzolnának egy huszadrangú filmes magazin címlapjára, de ennél nagyobb gondunk a filmmel soha ne legyen. Ezidáig el voltunk…..
aeon flux bane eredete 2012.08.07 23:13:21
A The Dark Knight Rises nem adott választ minden kérdésünkre Bane egészségügyi problémáival kapcsolatban, s emiatt sokan vadabbnál vadabb elméleteket gyártva tértek meg a vetítésekről. Lindy Hemming jelmeztervező elpotyogtatott ezzel kapcsolatban néhány infómorzsát, úgyhogy a…..
Az ígéretes trailer után egy érdekes poszterrel jelentkezik Paul Thomas Anderson legújabb darabja, amin olyan sokszor szerepelnek a nagyszerű színészei, mintha egy nem volna elég belőlük. Az ígéretes trailer után egy érdekes poszterrel jelentkezik Paul Thomas Anderson legújabb…..
(Hogy ne csak az én szőrös szívemnek ejakulációját olvashassátok nálunk, íme egy lelkes, de messze nem elvakult kritika Coriolanus jóvoltából. - AE) - SPOILERMENTES - Az első szó, amit 4 évesen papírra vetettem, az volt, hogy „Batman”. Persze, nyelvtanilag talán nem volt…..
Az történt, hogy négy évvel ezelőtt, egy bizonyos nyári napon, miután felkapcsolták a villanyt a veszprémi Cinema City egyik termében, én szótlanul meneteltem a kijáratig, odakint leültem egy padra, és képtelen voltam megszólalni vagy negyed óráig. Katarzis. Tim Burton 1989-es…..
aeon flux b-oldal #4 2012.07.15 08:34:05
Még mindig gőzerővel menetel a Comic Con, így az előző b-oldal bejegyzéshez hasonlóan ezúttal is leginkább onnan szemezgetünk érdekesebbnél érdekesebb híreket. Man of Steel, Godzilla, Hellboy, Skyfall, meg amit akartok. Még mindig gőzerővel menetel a Comic Con, így az előző…..
Kevesebb, mint három hét, és a magyar mozikba is megérkezik Nolan trilógiájának záródarabja. Addig is nézzétek meg a turbó fokozatba kapcsolt marketing gépezet legújabb darabját, az IMAX posztert. Az "Elolvasom" mögött találtok még két dögös képet, meg egy egy perces TV spotot…..
Sam Raimi, miután könnyes búcsút vett Pókembertől, csak a Pokolba taszítva elátkozott főszereplőjét kergette végig a vásznon, most viszont ő is kér egy szeletet Hollywood legújabb tortájából. Becsületére legyen mondva, modernizált adaptáció helyett inkább…..
Kiszivárogtak az első képek a Caught in Flight című filmből, amiben Naomi Watts alakítja Diana hercegnőt. A hazájában zseniálisan alkotó, de külhonban eddig kudarcot valló Oliver Hirschbiegel rendezésében készülő film középpontjában a hercegnő és Dr. Hasnat Kahn románca…..
Tom Cruise (KPY3) megint kemény, ráadásul közben vezet is, de egyelőre csak oroszul, pocsék minőségben. Annyi biztos, hogy látványos film lesz, és Cruise akcióhősként nem sűrűn vallott kudarcot, azt csak sejthetjük, hogy emellett még lesznek benne mókás beszólások, és valami forgatókönyvre hasonlító…..
Miközben tömegek ereszkednek fél térdre egy mókás külsejű srác előtt, akinek belefolyt a kakaója a MacBookjába, és emberek milliói csak olyan underground zenét hajlandóak hallgatni, amelyből még nem készült .torrent végződésű fájl, az ezredforduló idején színre lépett…..
Ezennel hivatalosan is belépek az "Inkább már a filmet néznénk, mint ezt a reklámkampányt..." klubba, és szerintem ti is így lesztek vele, ha megnézitek a kidobott Godzilla poszterből faragott legújabb darabot. Ezennel hivatalosan is belépek az "Inkább már a filmet néznénk, mint ezt…..
Dan Brown és Jo Nesbo. A felkapott norvég krimiíró mellé sok szempontból talán jobban passzolna Stieg Larsson neve, de az én szememben a fenti két szerzőben három közös dolog létezik. Mindketten írtak egy olyan könyvet, ami azonnal a bestseller szekcióban landolt, és ki sem…..
Az egész banda "back for war", néhányan arckifejezés alapján "back from war", de hogy a harmadik rész posztereire már nem fognak ráférni mind, az teljesen biztos. ..
A fáradhatatlan Resident Evil sorozat az egyre csökkenő színvonal után ezúttal visszatalál a nyeregbe; egy váratlan fordulattal új megvilágításba helyezi az eddig történteket, és bár egy előzetes alapján korai volna ilyesmit kijelenteni, látszólag erőteljes színészi játékot…..