Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jutcucc53

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komjáthy István    Indafotó: http://indafoto.hu/komikite  Kedvelt képei Honlap: http://komikite.hu http://kitesport.hu Rendhagyó interjú következik Komjáthy István "komi"-val, aki sárkányról készít fotókat, emellett sárkányokat is varr, szeretik őt a…..
Csodálatos iparág a nyugdíjaslehúzás. Szinte egyáltalán nem jelentik fel a károsultak a termékbemutatós vámpírcégeket, amikor pedig nagy ritkán mégis, addigra már két felszámolással odébb járnak. Berk mamáját egy azonnal eldobható 300 ezer forintos gőztisztítóra dumálták…..
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
 Ismét egy magyar márka, amire bszkék lehetünk. Világszerte ismertek a kézzel készített Koronya cipők. A céget Mrsan Marcell alapította és ő is vezeti. Családja hat generációra visszamenően foglakozik bőrrel, ő pedig már szinte művészi szintre emelte a cipőkészítés…..
Jelentem: vannak szolgáltatók, akiknek bátran tartozhat az ember, minden következmény nélkül. És erre bizonyítékom is van!..