Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilson77

0 bejegyzést írt és 4485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
wilson77 2020.01.01 23:33:24
wilson77 2020.01.03 00:21:18
@vitéz Beverneky:
Kedves Vitéz uram!

Végre egy előremutató, prosperáló ötlet!
Ámbátor derágultak a postai szolgáltatások a minaptú. Ölég lenne csak kézzel kiírnyi, beszkennyőni, majd emailben ekűdenyi.
wilson77 2020.01.03 00:22:39
@wilson77:
Hogy képben legyek uraságotokkal.
És izé, hölgyeségetekkel.

-wilson
A Televíziós Újságírók Díját március 20-án este adják át, puccos gála, vörös szőnyeg, szeretett szervezőbizottság, miazmás. Az est háziasszonya ezúttal Demcsák Zsuzsa lesz, aki a díj 2014 óta íródó történetének első női házigazdája, #metoo, emberek.  Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a…..
  "Piros, fehér a Mennyország, miénk lesz a bajnokság! " - Pataky Attila ezzel az aranymetszettel írt új csapathimnuszt a román élvonalbeli Sepsi csapatának, az EDDA többi tagja meg csinált hozzá zenét is, mert a régivel nem voltak elégedettek. Ezzel itt, ni:..
wilson77 2018.09.19 12:49:24
@vénkujon: Bármi megtörténhet. Köszönöm.

üdv:
-wilson
Subba Lendületes hetet! 2018.09.17 09:23:42
Kiszopja a gecibű' a rákot B)..
wilson77 2018.09.19 12:46:46
@vitéz Beverneky: azt hittem, valami archiv felvétel az idegállapota hozott kis Morvai úrhölgyről.

-wilson
Ha maradt még hangom, folytatom, ha nem, akkor megpróbálom. Ilyen vicceseket tud mondani két szám között Kovács Kati, de valahogy nem is ez a legjobb benne, hanem ahogy mondja. Mintha észre se venné, hogy ez poén, csak úgy kiböki, nevet rajta egy kicsit, aztán énekel tovább. A hanggyilkosságot az…..
wilson77 2018.04.12 21:25:22
Subba Aki menő, az ide jön! 2018.03.21 08:41:00
Végre egy jó őszi fesztivál!  szegényember szüreti bálja ..
wilson77 2018.03.21 18:02:32
  . A zenés kisfilm a túlzott koffeinfogyasztás veszélyeit NAGYEDi egy napját mutatja be, amiben a rendkívül bekoffeinezett énekesnő meg a kinyújtott középsőujját mutatja be jó sokszor.  ..
wilson77 2018.03.10 09:38:36
Subba Mert még csak szerda 2018.02.28 17:15:53
Jajcsi B)..
wilson77 2018.02.28 17:48:38
Subba Péntek! 2018.02.09 07:27:00
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
wilson77 2018.01.27 20:38:28
Ha Návai Anikó, akkor mindig eszebe jut ez az örökbecsű:

"Anikó,

már majd’ két hete elutaztál, de azóta sem vagyok képes napirendre térni azon a gyalázatos ünnepromboláson, amit véghezvittél karácsonykor és újévkor.
Tönkretetted a családom és jó néhány barátom év-fordulóját, és ezt nem tűröm.

Amikor a volt élettársad 2003-ban – ahogyan a taknyot a flaszterre szokás – úgycsapott ki cégedből, számládból, egész életedből, és mikor hiába könyörögtél neki, hogy vegyen már vissza; úgy gondoltam, befogadlak, és megpróbálok neked meleg, szeretetteljes otthont biztosítani Magyarországon. Örültem, hogy rongyrázó flanc- és megalomániádnak megfelelő kastélyszállóban nagyzolhattál kedvedre, odacsődíthettél mindenkit, akire – akkori érdekeid szerint – szükséged volt, Várhelyi Attila és Kőhalmi Elvtárs ajándékelosztója lett a hely. (Bocs, ha ezek a nevek már nem mondanak semmit, mármint neked.) Megkérdezhette Körmendy-Ékes Judit, hogy mindez a népszabis fizetésemből van-e, lezavarhattál a közeli étterembe Foktői Jánoséknak cézár salátáért, odarendelhetted Medgyessy Péter személyi titkárát (reggel 9-re), hogy elintézd: Harvey Weinsteint fogadja az akkori miniszterelnök, – ha már az előző nem tette. És cseppet sem zavart, hogy előtte éjjel 3-ig ott randalíroztak a HFPA filmszemlén itt tartózkodó vacsoravendégei: Scott Orlin, Marlene von Arx és Silvia Bizio. Gondoltad – és sajnos jól gondoltad–, majd reggelre leszed, elmosogat, átterít a cselédség…

Belefért, hogy hálaadási sajtótájékoztatót trombitálj össze 2004-ben a Les Amie’s étterembe négyszázezerért (úgy volt, hogy a házamban lesz, de anyám betegsége miatt változott a helyszín), ahol bejelentetted csokoládébarna, rózsaszín reveresszmokingodban a könyved megírását (hol van?) és a házadban összegyűlt hollywoodi sztár-relikviák jótékony célra adományozását. (Nem kérdem, tudom, hol van.)

Belefért, hogy elvigyelek Horvátországba 5 napra az 5 csillagos Millenium hotelbe, Opatijaba, hisz’ ott még nem jártál, már-már szórakoztatott, egyenesen kíváncsivá tett, meddig mész el a pofátlanságban. Belefért tehát, hogy én hosztoljam a fiadat és barátnőjét, hogy a hálószobámban, az ágyamban lakjanak, míg én a dolgozószobai kanapén aludtam öt hétig, hogy az én 160-as Mercedesemen járjanak, mert miért ne, ha (akkor) volt másik autóm. Az már kevésbé fért bele, hogy utólag egy elejtett megjegyzésből tudtam meg: „csak nem képzelted, hogy az a büdös kutyafejű white trash kurva turkálhat az antik bútoraimban…” Egyfelől imádom, ha a környezetemben proliznak, másfelől biztos az én holmim között felőled nyugodtan turkálhatott…

Kirúgásod alkalmával azért nem akartál visszamenni az Eötvös utcába, mert oda hordta volt barátod a „cigánykurváját”, később – napjainkig – azért, mert a kéményseprők lezárták a megbuherált gáz-cirkó-rendszert. Csak zárójelben egy észrevétel: akármelyik Chanel-táskád áráért kicserélik az egészet, de gyanítom, nálam jobb volt a társaság, és nem utolsó sorban, a szerviz.

Tudod, Anikó, belefért az is, hogy bejelentetted (!) nálam karácsonyoztok Márkkal, mert ezt kapja tőled (!) ajándékba. Jó előre mondtam, és te is pontosan tudtad, hogy full house van nálunk, és egyetlen szingli vendégágy van a dolgozószobámban.
Ezért is szántam meglepetésnek a vadonatúj, Duna-partra, Parlamentre néző budai Novotel szobafoglalást, amit hálás hiszti fogadott: egész életedet hotelszobákban töltöd, neked család, barát, szeretetet kell, nem egy ilyen irodaházból átalakított szarhalmaz.

A meleg baráti családi hangulatot megalapoztad gyorsan: az első esti Náncsi nénis fogadtatás után közölted a barátommal: te maradj csöndben, neked nem osztottam lapot!

Az a kis baj van, Anikó, hogy neked nemhogy lapod, osztás-jogosítványod nincsen a házamban, ahol ötödik éve szívod a vérem, de egy egyszerű, küszöbátlépési vonaljegyed sincsen.

Tehetetlenül néztem végig, hogy egy vidámnak induló baráti estét 27-én, érkezésed másnapján hogyan dúlod szét. Tóth Erzsi, te, a fiad, a fiad barátja, a barátbarátnője, Andy és Tóth Éva, Normann Gábor, Lukin Ági volt a vacsoravendég, jó volt a hangulat, már amíg túl nem üvöltöttél mindenkit a szokásos, pusztítóan unalmas HFPA történeteiddel. Senki nem jutott szóhoz, és „az Anikó már tényleg elviselhetetlen” legyintéssel el is ment mindenki. Lassan szembe kéne nézni a ténnyel: a csilivili hollywoodi smoncavilágoddal, a buzi-e a Tom Cruise sztorikkal már régen nem te vagy minden társaság közepe.

Az élet már csak könyörtelen, mint ahogy te is. Merthogy másnap, amikor addig sikerült tili-tolizni az Angyalosi Lacival való kávézást a városban, hogy koncertutáni late night supper lett belőle, és nyilván olyan jól sikerült, hogy se Angyalnak, se Ágnes barátnőjének, se Tóth Erzsinek, se neked nem sikerült fölállni reggel fél négyig. Márpedig reggel 10-kor indultunk a Balaton-felvidékre, konkrétan Révfülöpre, veled és Erzsivel.
wilson77 2018.01.27 20:53:36
Jóllehet te, Anikó körül hazudtad a fél várost, miszerint én Kálomistáék kapujában jelentettem be, hogy nem tartok veletek, az igazság, hogy Erzsivel két nappal az utazás előtt, veled pedig előző nap közöltem: szívesen leviszlek benneteket, hisz várnak, és amúgy sincs vonatközlekedés arrafelé, de nem maradok ott. Ennek megfelelően a reggel négyes fájront után, 10 órakor katonásan megálltam (autópálya matricával, tele tankkal)Tóth Erzsi háza előtt, te természetesen nem vettél fel telefont, a szálloda portájáról hívtunk újra, akkor ébredtél, nyafogtál a kevés alvásról, majd féltizenkettőig várattál a hallban minket.

De az igazi bajaim mégiscsak 30-án kezdődtek, amikor elvittél Dobó Katát nézni Hattyúként a Ruttkai Éva Színházba. Ez a színház nem színház, a társulatmalacbanda, Pécsi Ildikó dilettáns, aki Csehovnak rendezte a Molnár Ferenc darabot, Kata pedig olyan volt, amilyen lehetett instrukció, színész vezetéshiányában. A gyomorforgató ocsmányság ebben az egészben te vagy, Anikó, aki – mint tudjuk – hét évig a legeslegeslegeslegjobb barátnje voltál szegény Katának, és akiről másnap városszerte okádtad szét, mekkora szar volt, (nem igaz), és semmi köze a színészethez. Elárultad őt is, mint mindenkit, akihez nem fűződik (már) érdeked. És a hótt náthás, zsebkendbe köhögcsél Katát látva volt pofád megkérdezni, „mi az, drogozik, hogy így folyik az orra?...” Alázod, ahogy legyintesz Kemenesi Tündére, (ha nem emlékeznél már, aki a csokoládébarna, rózsaszín reveres szmokingodat tervezte, varrta, és éjjel-nappal házhoz rohant próbálni, hogy készen legyen időben. Ahogy pofát vágsz – ki is az? – Kende Zsófira, jajnemá, tudod, akinek síkesztyűt rendeltél tőlem lapzártából hazamenet, és akinek cégtársát, Sipos Kornélt, annak nagybátyját, Sipos Áront és Willy bácsit a náluk vendégesked line-producert sokszor ajnároztad (nálam), de már leszarod őket, mert nem hajtanak hasznot. Csak tudod az a baj, hogy Katát is, Kende Zsófit is megszerettem, egyszerűen maguk miatt, nem részletezem, úgysem érted.

És azt hittem, ennél már nincs lejjebb.

De mindig van, úgyhogy most is volt.

A szilveszterrel sikerült megkoronáznod eddigi arcátlanságaidat.

Mikor belibbentél Tóth Erzsivel, talpig kigyönyörűzve, én tálaltam (természetesen) a vacsorát farmerban, pólóban, de már az esti velúr csizmában – Fianfranco Ferre dögösfekete a gardróbban várt – amikor a vacsoraasztaltól felállva közöltétek Tóth Erzsivel, hogy akkor most TI mentek, mert meghívtak benneteket e Ráday utcai ismerősötökhöz partira, úgyhogy csá.

Keresgélném én a szavakat, de mégis csak jobban esik ideírni azt, amit gondolok:

orbitális parasztság valakinek a vendéglátását élvezni, és leplezetlenül a saját cselédségének tekinteni. Szolgának, személyzetnek, –szép, hogy valami jattot nem hagytatok az asztalon… – de ha így is van, legalább az európaiság látszatát lehetne kelteni egy „esetleg nektek nincs kedvetek jönni” kérdéssel, amit elmulasztottál/elmulasztottatok. Másnapra, persze kiderült, hogy Andynél nyitottház volt, hogy Lukin Áginak azt hazudtátok, mikor kérdezte, hol vagyunk: nem volt kedvünk elmenni. Mint ahogy a Remízbe se, és sehova se.

Újév napján természetesen kiderült minden. Kicsit eljöttél még üvöltözni és hazudozni hozzám – éjjel is visszajöttél volna egy plusz fordulóra életmód- és párkapcsolati tanácsokat adni, meg is értem, biztos a jól bevált módszereidnek köszönhetően vagy (és leszel) ilyen reménytelenül magányos (nemondjam: baszatlan) némber – de anyám, a fiam és a barátom (velem együtt) eltekintett a látványodtól.
(És a hallványodtól is.)

A január 2-i búcsúvacsorán, amit Márk kérésére, a Siposban, halászlé evéssel múlattunk volna – és ahová Márk a barátjával és a barátja barátnőjével együtt nem ért oda záróráig – még ripacskodtál egy kicsit arról, hogy te milyen fantasztikusan jó barát vagy, (én inkább úgy ejteném: a javamat akarod, csakhogy én többé már nem adom) de ez a műsor már olyan színvonaltalanra sikeredett, hogy ne is beszéljünk róla.

Szomorú, de való, hogy két városban – Los Angelesben és Budapesten –, módszeres szarkeveréseddel elvesztetted minden hiteled.

De nagy a világ, ne add föl.

Én most elköszönök tőled, Anikó.

Tudom tanácsolni, hogy ismerkedj meg azzal a tiszta, száraz, és számodra nyilván egzotikus érzéssel, milyen, ha a saját pénzedet költöd.

Lukin Ági, Andy és barátai, Normann Gábor nagyon közel kerültek hozzám, előttük tárva-nyitva a házam és a szívem.

Tóth Erzsinek ezután is boldogan segítek, és állok rendelkezésére, ha wellnesre, társaságra, számlagyártásra vágyik, de a világért sem akarok egy ilyen szép, érdekmentes barátság útjába állni.

Élj boldogan.

Budapest, 2008. január 15.

Láng Zsuzsa"

Hát, ennyikeh.
-wilson
wilson77 2018.01.28 11:13:52
@strangers in the night:
Figyu már, ez évek óta kering a neten, több helyen fellelhető. Az, hogy nem ismered, nem találkoztál vele, az nem az én bajom.
:D..
wilson77 2018.01.23 13:05:18
Subba Kedd 2018.01.23 07:52:38
wilson77 2018.01.23 08:19:46
Subba Hétfő! 2018.01.15 06:45:29
wilson77 2018.01.15 16:36:37
Subba RIP Uhrin Benedek 2015.02.10 14:56:19
93 évesen korában meghalt az interweb első magyar sztárja :( ..
wilson77 2015.02.11 11:47:47
@aki mást mond az hazudik: @sulcus: @digitime:
Kedves aki mást mond az hazudik, kedves sulcus és kedves digitime!

Így.

üdv:
-wilson

Ps. ugyanitt: elhunyt Izsóf Vilmos.
Subba Cserebere: Miniszappan 2015.02.07 08:40:00
Hallod, használt nincs, baszmeg? :((((( ..
wilson77 2015.02.10 22:45:05
Subba Generáld le a gecit! 2015.02.09 08:43:00
Nagyot robbant hétvégén a gecigránát, imádtam! Hántsuk le az utolsó bőrt is, na nem a piniszedről, inkább a témáról a jó gecigenerátorral: http://gecigenerator.com/ Bitte. Köszi Dávid!..
wilson77 2015.02.09 15:59:17
KOzma Juli for Queen! ..
wilson77 2015.02.01 22:00:38
  Újonnan sokkal áramvonalasabb volt, legalábbis nekem úgy tűnik az átalakítás előtt készült utolsó felvételen: ..
wilson77 2015.01.30 15:00:53
@Az állam rossz. Majd az Illuminati vigyáz rád.:
Kedves Az állam rossz. Majd az Illuminati vigyáz rád.!

Jól van. Ügyes vagy. Megdicsérlek.

Ismered az egeret és a másolási funkciót.

üdv:
-wilson
wilson77 2015.01.30 22:25:29
@IP gyűjtögető:
Kedves IP gyűjtögető!

Bocsásson meg, néhány kéretlen kiegészítéssel élnék, ha megengedi.
A nyelv él. A nyelv nem egy halott valami, mint az agya, amit -- a példának okáért -- a Horty-korban -- kitaláltak, s amíg világ a világ (s míg magyar van az egész földkereken!) úgy kell beszélni, ahogy az adott kor embere beszélte, tanulta, megszokta. Nehéz és kissé mulatságos is lenne, valljuk bé, ha úgy beszélnénk, ahogy egykori őseink beszéltek, nemdebár!
Erre leginkább szemléletes példa, amivel talán maga is találkozott, a Mézga család. Talán emlékszik, volt benne egy szakállas fura és idős figura, MZ/X, aki az "újmagyar nyelvet" beszélte -- a 30. századból. Bizonyára arra is emlékezik, hogy egy fordítógépre kellett hagyatkoznia MZ/X-nek, hogy megértse és megértesse magát a 20. századi -- magyar -- rokonaival.
Ez a gyerekes, ám jól értelmezhető példa is mutatja, hogy a nyelv folyamatosan változik. De nem csupán külalakjában, ejtésében, hanem bizony, azt kell mondani, a jelentésében is komoly változások tapasztalhatók. Általában akkor tartunk valamit elfogadottnak, ha a nyelvben meghonosodott, kanonizálódott, a vizsgált szó értelmével, jelentésével többé-kevésbé (inkább talán többé) mindenki tisztában van, mi több, adott esetben alkalmazni is tudná.

Tudom, vagy legalábbis sejtem, hogy ezt a változást fel- és elfogadni bizonyos kommentelőknek, tán mint magának is, kedves IP gyűjtögető, meglehetősen nehéz, ám ez még attól, bizony, ki kell mondani, így van.
De van ennél borzasztóbb is, üljön le, nehogy megtántorodjék, kérem: ezt a változást -- na most kapaszkodjék meg --, maguk a beszélők közössége okozza: maga, én és bizony sokunkkal egyetemben kedves @Nem kereste: kolléga is, ahogy írta volt. Na, most szóljon hozzá!

Ekképpen azt kell mondjam, bizony, nemhogy elfogadható, hanem egyenesen helyes a kedves társunk szóhasználata, hiszen meghonosodott a nyelvben, s magán kívül, azt feltételezem, mindenki értette, mit szeretne mondani a társunk.

Így marad az a sanda gyanúm, hogy tehát nem pusztán nyelvi kérdésről van szó itten, hanem bizony valamiféle homályos és zavaros ideológia az, ami miatt Nem kereste kollégába belekötött meglehetősen stílustalanul.

***

Amúgy pedig ez a mi hazánk is, és éppúgy eltakarodhatna maga is, mint az, akinek ezt javasolta, kedves, drága fasz úr.

üdv:
-wilson

Ps. A "Maunikasó", hacsak nem mondateleji kezdőszóról beszélünk kis kezdőbetűvel írandó a szóban foglalt képzők miatt, azaz megváltozik a szó szófaja -- ha már nyelvtannáciskodunk, 'csög.
wilson77 2015.01.30 23:07:24
@wilson77:
*"Maunikasó" helyett "Maunikasósok".

-wilson
A Pornhub statisztikái szerint a libanoni Miára nyerik ki legtöbben a nyányót, írtak hozzá zenét is, ami kit érdekel, viszont a videót nézzed: Faszok, viiigyázz!..
wilson77 2015.01.28 14:59:16
@venszivar:
Kedves venszivar.

Kb.

üdv:
-wilson
wilson77 2015.01.29 15:36:54
@Sajnálatos örömhír:
Kedves Sajnálatos örömhír!

Köszönöm kedves hozzám szólt soraidat!
Ám cáfolatul álljon itt egy minapi példa az ellenkezőjéről:

A Tumblr-en egy kolléga, aki itten is meg a tumblin is aktív életet él megfedett és nemtetszését fejezte ki irántam. Konkrétan a kedves gyűlöletéről biztosított, és hozzátette, hogy itt utált meg.

Hát így vagyunk, bizony. Megszoktam, sőt, megszerettem ezt az állapotot, barátommá vált az elutasítás. :)
Marad a kötél, ahogy kedves @venszivar: is ajánlotta.

Azért módfelett örülök a hozzám intézett kedves szavaidnak! :)

üdv:
-wilson
Subba Oroszkrém torta: Séfkedés 2015.01.28 10:24:00
..
wilson77 2015.01.28 13:51:57
@Valerijov:
Kedves Valerijov!

Így, igen.

-wilson

Ps. A Bánya-trilógiát láttad?
wilson77 2015.01.28 15:04:27
@Valerijov:
Kedves Valerijov!

Ha teheted, olvasd is el őket.
Igen meggyőzőek a szövegek.

Nem tudom, melyik a játékszínes előadás, de mindenféle nemzetközi díjakat nyert egy csapat a trilógia valamelyik részével, lehet, éppen ők.

Abszolút ajánlom.

üdv:
-wilson
kovácspetike, te balfasz, te B) Innest...
wilson77 2015.01.27 21:57:46
@Lilith.Inanna1:
Kedves Lilike!

A mai megégett/beteg ember posztja után nem csodálkozom semmin.

Bár igaz, ami igaz, lát nem különösebben szívderítő látványt az ember. Például a minap saját magam, az enkezemmel küldtem ide a Subbára a tumblimból a kedves Orbán miniszterelnökúrról készült videofelvételt.
Az se volt nagyon korrekt lépés, mert sokan megbotránkoztak rajta.

üdv:
-wilson
wilson77 2015.01.28 00:36:53
@nyányósfrufru:
Kedves nyányósfrufru!

Kérlek, engedd meg, hogy kifejezzem őszinte elismerésemet, nagyrabecsülésem és megelégedettségem, valamint nem kevésbé örömöm jeleként pedig fogadd őszinte, mondhatni, a legbensőmből fakadó meleg csodálatomat úgy emberileg mint szakmailag irántad, s ezért -- ha hagyod, hogy lélekben kezet rázzak veled, bevallom, örömmel teszem meg --, amiért az utóbbi idők egyik legnagyszerűbb nevét vetted föl.

És bár nagyszerűbbnél nagyszerűbb, remekebbnél remekebb nevű kollégák és kolleginák is versenybe szállnak nap mint nap az elsőségért (ami végeredményben az önkifejeződésünk egyik legnagyszerűbb eszköze, nemdebár), mégis azt gondolom, ez a néhány hevenyészett sor és keresetlen szó mindenképp kijárt neked, kedves nyányósfrufru!
;)

További kellemes sportsikereket kívánok!

üdv:
-wilson
wilson77 2015.01.28 00:48:29
@sulcus:
Kedves sulcus!

Ó. Ez bizonyos?
Nahát! Valóban?!
Ez esetben fatális tévedés történt, kérem.
Köszi! ;)

Ich bin ein Berliner!
www.flippi.de/out/pictures/master/product/1/tbylccgrv_p1.jpg

üdv:
-wilson