Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaspen (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Az online szűrők sem mindig működnek, szóval várnak még ránk meglepetések az első randin, jobb esetben ezek külső hiányosságok, de akadnak olyan tapasztalatok is amik nagy eséllyel végződhetnének a pszichiátrián. Online tévelygéseim során nem egyszer kerültem olyan…..
Csak erős, horrorfilmekhez szokott olvasóink nézzék meg a Kvelertak Månelyst című videóját, mert olyan vérben tocsogó az egész, hogy az tuti nem tetszik majd mindenki gyomrának. Fredrik Hana rendező kiélte minden horrorrajongását a videóban, van itt önbelezés,…..
gaspen (törölt) 2013.03.21 18:51:11
@Rox: ez milyen nyelven van?
Egyszerűen nem tudunk napirendre térni az új Muse-klip fölött. Tiszteljük mi őket, tudnak zenélni, általában jó koncerteket adnak, meg minden, de a Supremacy daluk videójában úgy megcsúfolják black metalt, hogy ha nem lennénk teljesen érzéketlenek, sírni lenne kedvünk. Hogy…..
gaspen (törölt) 2013.02.07 18:53:45
@TSK: Magam sem írhattam volna szebben ! 10 pont :-)
Sajnos a Super Bowlon évek óta unalmas popkoncertek jelentik a bazi nagy half time show-t, ezért idén például Beyoncé lépett fel, akinek előadásából mi sem emlékezünk többre egy vaskos combnál meg egy csomó dögös fekete és félvér táncosnőnél. Valószínűleg Beyoncé…..
Zenészek esetében nem ritka, ha a fellépésekhez csatolt riderben egészen extrém kéréseket állnak elő a szervezőknek. Olyanra viszont nem sűrűn van példa, hogy egy énekesnő rózsaszín szőrzetű próbababát akarjon az öltözőjébe. Márpedig Lady Gaga pontosan ezt szereti és még…..
gaspen (törölt) 2013.02.06 18:44:35
Félve gondolok bele abba, milyen lehetett az a kétszáznál is több pályamű, amely végül nem jutott el a legjobb harminc közé A Dal című versenyben. Amit ugyanis az első adásban láttam és hallottam, az a középszintet is csak időnként ütötte meg. A formátumon tavaly óta nem…..
gaspen (törölt) 2013.02.03 19:23:15
@Szirénfalvi Szürkevarjú Szeréna: Ilyenből is van már néhány ezer másik...
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
gaspen (törölt) 2013.02.03 13:06:49
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
A tavalyi, végtelenül béna és unalmas Compact Disco-siker után érdemes lenne bepróbálkozni valami szokatlannal, merésszel az idei Eurovíziós dalfesztiválon, mármint a részünkről, mert a többi ország azért általában megtesz mindent azért, hogy emlékezzenek rájuk, és nemcsak…..
gaspen (törölt) 2013.01.09 19:23:02
@Sylvar: de ebből van 1256 másik is
Jimmy Page menedzsere Peter Mensch azt nyilatkozta nemrég egy Sunday Timesnak, hogy a Led Zeppelin legendás gitárosa épp egy nyugat-londoni stúdióban dolgozik, ahol újramastereli a rock and roll zenekar minden eddig megjelent albumát. A gitáros képviselője szerint az új változatok már…..
gaspen (törölt) 2012.12.30 19:42:16
Barack Obama december 2-án tüntette ki a Led Zeppelin tagjait a Fehér Házban a Kennedy Center Honors életműdíjjal, ami az amerikai kultúra szolgálatáért jár. Persze mindenki abban reménykedett, hogy a legendás rockzenekar ismét együtt játszik majd a John F. Kennedy Centerben…..
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Hosszú percekig töprengtünk, hogy mit lehet fűzni egy ilyen felvételhez. Talán csak annyit, hogy reméljük, szólnak majd a vadonatúj Rolls-Royce Phantom következő tulajdonosának, hogy ez a Rolls már haladt kilinccsel előre a mezőn. A kisfilm amúgy szépen komponált, és nem…..
gaspen (törölt) 2012.12.16 21:54:38
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
gaspen (törölt) 2012.11.03 19:47:45
@MissX: az apjáé meg az anyjáé :-)
Annyira meg vagyunk hatódva, hogy nem is tudjuk hogy vezessük fel ezt a posztot. Mi lesz velünk a sok végeláthatatlan hitegetés nélkül? Mostantól jó ideig nem tudunk nap mint nap új Rolling Stones-pletykát kirakni, nem tudunk nevesincs forrásokra hivatkozva hírt írni a közelgő…..
Szeptember 25-én kerül a boltok polcaira a Green Day ¡Uno! című új lemeze, ami egy gigantikus projekt első része, lévén még idén novemberben jön a ¡Dos!, jövő januárban pedig a ¡Tré!, amik szintén teljes értékű stúdióalbumok lesznek, szóval jó sokáig lehet majd a Green…..
Ki füzetbe ír tollal, ki égre ír betűket egy repülőgéppel. Az egyetlen amerikai pilótanő, aki a férjével közösen vállal bárkinek, bárhol bármilyen égboltra írást, az Suzan Asbury-Oliver. A kettő-tíz perc alatt „megírt” egy-másfél kilométer magas betűk több…..
gaspen (törölt) 2012.08.16 07:53:18
Szerencsésen túlélték az utasok egy kisrepülő lezuhanását az Egyesült Államokban. Egy csapat turista az Idaho állambeli Frank Church - River of No Return Wilderness területen kirándult kisrepülővel és az utazást kamerával rögzítették. Ennek köszönhetően a felvételeken jól…..
gaspen (törölt) 2012.08.10 19:56:09
gaspen (törölt) 2012.08.10 21:03:44
@KárászAti: hát igen, az oldalra néző kamera állásnál jól látszik mekkora állásszöggel repült becsapódáskor, a barom meg csak húzta, húzta, aztán átesett. ez nem rácsapás, egyszerűen meleg volt, felszállásnál is látszik, hogy alig emelkedik, meg a kommentben is írják.
Rendhagyó videóanyagot készített a Mindenkinek jobb lesz így című dalára a Konyha zenekar: a felvétel különlegessége egyrészt abból adódik, hogy a tagok korábban sosem próbálták el a dalt - csak megbeszélték ki mit játsszon - másrészt a videó hangját egyetlen…..
Messziről el szoktuk kerülni az énekes tehetségkutatókat, de a Fülöp-szigeteki X-Factorban olyat láttunk, amelyhez hasonlót tényleg csak nagyon ritkán. Már alapvetően az ritkaságszámba menő, hogy valaki rögtön az elején egy metáldallal induljon, de ha ez nem lenne elég, akkor…..
gaspen (törölt) 2012.07.10 20:34:28
gaspen (törölt) 2012.07.11 19:23:44
@Torzonborz Torkosborz: Aha...az kicsoda? :-) Sosem bírtam felfogni, hogy az ilyen hörgés a mikrofonba miért számít éneklésnek...
gaspen (törölt) 2012.07.12 19:00:07
@Gsnake: attól mert te meg én nem tudunk úgy hörögni, ő énekessé válik?
A rossz időjárás miatt törölték Kylie Minogue és Jason Donovan, egyesek által biztosan epekedve várt közös koncertjét Londonban. A páros a Hyde Parkban lépett volna fel, de a heves esőzések és a korábban itt tartott Wireless fesztivál annyira tönkre tette a talajt, hogy…..
gaspen (törölt) 2012.07.11 21:42:05
Biztos sok fiatalnak megfordult már a fejében, hogy vajon mit művelnének a nagyszülei, ha mondjuk elvinnék őket egy Skrillex-buliba (vagy tetszőlegesen akármilyen fiatalos zenei koncertre). A Fine Bros Productions most ezt megtette helyettünk és idős embereket ültetett a képernyő…..
gaspen (törölt) 2012.07.09 21:26:21
Konzultálgatunk, konzultálgatunk? Csak akkor küldjenek a politikusok még egy levelet, ha valóban kíváncsiak a válaszokra, nem pedig az önkényüket álcázzák színes levelekkel. Egyre inkább úgy tűnik az előzetes információk alapján, hogy a nemzeti konzultáció sikertelen lesz.…..