Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cannamigo

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdtem a programot, nem is gondoltam bele, hogy gyakorlatilag péntektől hétfőig ér szívni, keddtől csütörtökig pedig nem. Tehát csak a hét három napján kell tisztának maradnom, ami már mindjárt könnyebben hangzik. Arra jó ez, hogy kitapasztaljam, nem is olyan nehéz…..
Amigo, a mértékletes nyolc-kilenc 2011.11.24 17:19:00
Kedden és szerdán is tartottam a zéró toleranciát, bár tegnap megint nagyon közel voltam, hogy megszegjem, ugyanis hajnal 3-ig forgolódtam, izzadt kezem-lábam. De szerencsére beszigorítottam magamnak és tartottam az előirányzatot, helyette dzsungellakókról néztem inkább…..
Amigo, a mértékletes hét 2011.11.22 11:06:00
Tegnapra egy spangli volt engedélyezve. Úgy terveztem, hogy bemegyek kicsit a szitibe ideoda, szokásos hétfő esti pofavizit, haverkodás, de szerencsére maradtam itthon. Isteni szerencse, hogy múltkor belefutottam ebbe a Feldmár-interjúba, aminek hatására régi tervemet valóra váltva el…..
Amigo, a mértékletes harmadik nap 2011.11.18 17:05:00
Asszem elmondhatom magamról, hogy tegnap g*cijó voltam! Szabadnapom volt, délután nőügy, este punk koncert. MIvel a nőügy tisztázása nem a kellemesebb fajtából volt való, ezért amikor onnan sétáltam át a koncertre egyedül, akkor azért elfért volna az a laza cigi, hogy higgadtan…..
Megvolt a kirándulás, közben NULLA darab spanglit elszívva. Mondjuk ez nem csak a személyes elszántságomon múlott: korábban mindig ott volt a zsebemben a tekerő tool-kit, mióta azonban keretek között tartom a szívást, inkább otthon hagyom a dobozában bent. Emiatt történhetett…..
Amigo, a mértékletes ejtőernyő 2011.11.17 14:18:00
...addig nincs baj semmiféle szerhasználattal, amíg az tágítja az spektrumunkat, segít más szemszögből is látni a minket a körülvevő világot, gyarapodhatunk tőle, hozzáad valami pluszt az életünkhöz. A baj akkor kezdődik, ha a szer hiánya vesz el az életünkből, és csak…..
Amigo, a mértékletes második nap 2011.11.17 13:37:00
Tegnap úgy indultam neki a napnak, hogy mivel minden körülmény adott hozzá, könnyebb lesz teljesíteni az előirányzott zéró spanglit. Elvégre lájtos szerda, a szívópajtás kollégám is lelép korábban mint én, pikkpakk bezárunk és már húzom is otthon a lóbőrt. Ehhez képest…..
Amigo, a mértékletes első nap 2011.11.16 10:33:00
Hosszú mulatozással eltöltött napok sora után kezdtem el tegnap a programot, ami derült égből villámcsapásként ért. Már terveztem egy ideje, hogy gatyába kell rázni ezeket a dolgokat, de elkezdeni nem akaródzott.  Tegnap este és ma reggel strukturáltam a fogyasztási…..
Amigo, a mértékletes intro 2011.11.15 20:21:00
25 évesen 7 éves spanglis karrierrel a hátam mögött viszonylag problémamentes használónak mondhatom magam. Sikerült tartanom azt, hogy csak este szívok füvet, ha kezdtem tőle besokallni, könnyedén tartottam 1-2 hónapos szüneteket és a párkapcsolataimnak sem volt szerves része a…..