Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ecsetes

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy nyomasztó, évtizedek vagy még régebb óta visszatérő hibája a magyar elitnek. Ha úgy érzik rosszul állnak a dolgok, mindig kívülről várják a megváltást. Nagy valószínűséggel ezért van az, hogy a nyugatos véleményformáló elit tagjai közül a legtöbben teljesen félreértik az Európai Unió…..
Ecsetes 2020.12.16 18:31:18
@Gösser söralátét: Mondok neked olyat amitől sokkal jobban begörcsöl a gyomrod! Mióta Horn Gyula ugyebár néhai miniszterelnök eltávozott, azóta a baloldalon ideológia nyomokban sincs jelen. És csak ringassátok magatokat abban a tévhitben, hogy a Fideszt csak a pénz tartja össze. A baloldal önmeghasonlásban van, és nem egy-egy ember által, hanem rendszerszinten. Talán olvassátok a Bibliát, és megvilágosodtok.
A magyar munkamorál, a szaktudás sokat segít a beilleszkedésben – legalábbis Istvánnak ez a tapasztalata Franciaországban, ahol úgy érzi, befogadták és képes egyedül eltartani a családját. Nem nagy csoda, hogy eszükbe sem jut a visszaköltözés Magyarországra...
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
Hartland Elégtétel 2018.04.09 06:48:00
Bevallom, nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet behúzni a két X-et a Fideszre, és utólag sem vagyok benne biztos, elvégre megnyerték volna nélkülem is. Na de ki másra szavaztam volna? Más párt nem jelentkezett be, hogy képviselné a preferencáimat, az érdekeimet, az igényeimet, a…..
A milliót is elérheti azoknak az egyetemistáknak a száma, akiket sugar daddy tart el. Egyikük most elmesélte, miért döntött úgy, hogy ezen a sokak számára megkérdőjelezhető módon finanszírozza tanulmányait...
Eminenciás Bíboros Úr! Krisztus Urunk mondja: "Az első ez: Halljad, Izrael! Az Úr a mi Istenünk az egyetlen Úr. Szeresd a te Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből. A második ez: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Ezeknél nagyobb parancs…..
Ecsetes 2017.10.12 10:55:54
@Carmichael: Valóban van a helyzetben frusztráció. De egy kereszténynek milyen politikai választási lehetősége lenne? Mások még sem próbálják a kereszténységet képviselni, szinte beláthatatlan számomra és elképzelhetetlen milyen irányba menne az ország másik vezetőkkel. Számomra nincs választási lehetőség.
Ecsetes 2017.10.12 13:39:24
@Carmichael: Ésaiás próféta könyve: "Mert nem az én gondolataim a ti gondolataitok, és nem a ti útaitok az én útaim, így szól az Úr!" Ha akkor abban az órában Krisztussal egyszerre kereszten meghalt volna a tizenegy apostol, talán ma nem is lenne kereszténység.
      Sok szó esik manapság, fogy a magyar, hogyan próbál kormányunk kedvet csinálni a gyermekhez, s miért nem tetszik e kedvcsinálás módja a másik oldalnak. Fenti képek csupán pillanatfelvételek egy konkrét (észak-magyarországi) templomból, mégis, mint éjszakai…..
Akadnak, akik azt mondják, ez a zakóügy piszlicsáré, meg nem is fontos, meg olyan bulváros. De nincs igazuk. A gőg beszél belőlük. Ellenben ez a zakóügy cseppben a tenger, rávilágít némely dologra a Fidesz újgazdag elitje kapcsán. Mert nézzük csak, mi derült ki a Szijjártó…..