Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecseiD

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De mi is ez valójában? Mi haszna egy telefon esetén? Nos, a válasz igen egyszerű. Biztos történt már veletek, hogy egyes alkalmazások igencsak megfogták a telefont, és fél óra volt akár a beállításokig is eljutni. Vagy bootloop (a telefon állandóan újraindul, általában Launcher…..
mecseiD 2012.01.29 16:03:44
@pajav8: Nézelődtem, de nem igazán írtak róla. Próbáld ki esetleg amit @efhábé írt.

@bioLarzen: Sajnálom, hogy nem nyerte el úgymond a tetszésed a cikkem, igaz kicsit más szemszögből indult neki a megfogalmazással kapcsolatban. De én azon az állásponton vagyok, hogy kinek mi fekszik. : ) Lehet, hogy úgymond "gyerekes" a megfogalmazás (most én is elcsodálkoztam rajta, hogy egyes helyeken miket írtam ^^"), de nem igazán tudom átérezni még a cikkírás rejtelmeit. Nekem valahogy túl sablonos.
mecseiD 2012.01.29 17:45:56
@AndroIDguru: Úgy olvastam, hogy igen. Mikor látod az SGSII betöltő képernyőt, akkor kell a Menu gombot lenyomva tartani, míg nem látod a Zárképernyőt. Ha ez nem működik, akkor esetleg még megpróbálhatod azt, hogy nem folyamatosan, hanem minél gyorsabban, de többször megnyomod a Menu gombot (így már láttam régebben működni, de Custom ROM-on).
mecseiD 2012.02.01 11:46:14
@bioLarzen: Semmi gond, remélem építő jelleggel lesz rám nézve :). Egyébként szívesen fogadom a kritikákat is.
 De mi is ez pontosan? A Cyanogenmod egy független közösség által fejlesztett operációs rendszer az okostelefonok számára, ami a nyílt forráskódú Android OS-re épül. Elsősorban a stabilitásra és a teljesítményre helyezték a hangsúlyt, de természetesen a stílus és a…..
mecseiD 2011.12.20 17:15:46
@Ocel0t: Hát szerintem akkor ott a külföldi szolgáltató külön tilthat valamit, de ez szerintem esélytelen :). Maximum megemlegeted a fogyasztóvédelmet és hátrálnak, mert neked lenne igazad :D.

@UFP P: Na ebbe egyáltalán nem vagyok biztos. Majd ennek mindenképp utánanézek, bár a hivatalos Log-ba ez volt :).
mecseiD 2011.12.20 22:21:17
@donfuligjimmy: Ez igaz, de általános minden rendszerbe van egy védelmi mechanizmus, én se egyszer fagyasztottam már le az egész OS-t :). De tény az tény, ebbe beleköthetnek. Kétséget kizáróan? Olyan nem létezik, ha az alap TPT bootig eljutsz, nyert ügyed van. :) De ha a készülék "téglásítva" lett, szerintem akkor se vennék rá teljes mértékbe a fáradságot, hogy magát az eszközt meg a benne lévő SD-t piszkálják.
Lásd: Volt kolis társam annyira elcseszte a telefont, hogy se OS, se IMEI se semmi. Tehát full tégla, beépíthetted volna akár :D. De azért próba-szerencse alapon visszavitte garanciára, s mikor visszakapta 0Ft javítási költséggel, a papíron ennyi állt: Nem található operációs rendszer, IMEI törölve.

Mondjuk ez már szolgáltató függő. De szerintem aki már arra veti magát, hogy Custom ROM-ot rakjon fel, az már csak-csak ésszel csinálja :). Meg ezek 99%-a tesztelt és nem rossz szándékkal vannak terjesztve.
mecseiD 2011.12.22 22:39:23
@meglivorn: Pontosan, én is inkább várakoznék egy hivatalos ICS-re.

@Lesből Támadó Szárítókötél: A Google inkább csak a hátteret adja az Android számára, egy szót annyit nem szól bele szerintem a fejlesztésbe (max az appok színterén). Amit viszont pozitívumnak lehet ideírni az az, hogy az ICS-ben már a CM csapat által kitalált, hasznosított dolgok nagy részét beletették (sajnos nem eleget). Bár az Androiddal még fejlesztés szempontjából az is gond, hogy nagyon nem tudnak mire optimalizálni, hisz a "leggagyibb" telefonra is feltolja a gyártó egy kis optimalizáció nélkül (ergo a gyártó a hibás legtöbbször, ami max 1-2 napot venne el az életükből :)). <-- Ezért is túloznak szerintem a rendszerkövetelménnyel :D :).
C&H Magyarul Nyereményjáték!! 2011.12.04 12:34:00
Bizony! Karácsonyi nyereményjáték lesz a C&H blogon, amivel akárki nyerhet egy egyedi mintájú C&H pólót!Nem kell más tennetek mint a chmagyarul@gmail.com-ra egy jelentkezési e-mailt írni, Nyereményjáték tárggyal. Az e-mail-ben szerepeljen egy név, illetve lehetőleg egy…..