Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orny

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fülöp szigeteki/ázsiai fasz spricceli ki a gecit, miután haverja kiveri a srácnak a farkát. Hogy tetszett? Mondd el kommentben, ha te is erre verted ki ;-)..
Isteni csokifiú kiveri a faszát, és egy szép nagy adag gecit élvez a szexi hasára... ..
Gay fiú kiveri a farkát és a saját szájába élvez. Hófehér gecijét kiköpi miután kiszívta farkából. ..
Szép testű szexi tini fiú nagyon kanosan ér haza suliból. Ledobja magáról a ruháit, majd meztelenül élvezkedni kezd. Veri a szép formás eres farkát, majd játszadozik vele. Az önkielégítés önszopássá alakul, amikor is gyertyaállásban szopni kezdi a saját farkát.Hamarosan…..
Tehetséges hajlékony férfi orálisan kielégíti saját magát. Rugalmas fiú szájába veszi a farkát, és leszopja magát, míg bele nem élvez egy nagy adag gecit a szájába. ..
Gay Thoughts Tini buzi fiú kiveri 2013.06.10 11:03:00
Tini meleg fiú kiveri a faszát jockstrap-ban. Szenvedélyesen nyögdécselve lassú ritmikus fityma húzogatásával eléri az orgazmust, és forró gecit lövell a hasára... :P ..
Meleg srác ablak előtt állva veri a faszát, majd egy óriásit durran és kilövelli ondóját beterítve az üveget vele. Hófehér geci folyik végig az ablakon egy kanos latino meleg fiú farkából! ..
Kőkemény eres és vastag farkát kiveri egy francia fiú a kamerába. Fehér forró gecit spriccel a dákójából, ami nagyon kanos lehetett a kép alapján. ..
Nagy farkú kanos meleg srác kicsapja forró gecijét a kamerába. Imádnivaló, ahogyan aprókat nyög miközben élvez... ..
Izmos és kidolgozott testű meleg srác kiveri a faszát. Nyilvános vécé kabinjában meztelenül maszturbál, és gyönyörű teste valamint feneke megmutatása után ragacsos gecijét a kabin oldalára veri, ami izgatóan csorog le. ..
Brazil fiú kőkemény faszából lövell ki a geci az alábbi videón. Kurva szexi! ..
Gay Thoughts Fiú kiveri a faszát 2013.06.03 18:20:46
Szexi buzi izmos srác gyorsan kiveri a farkát ami a vágytól hatalmasra dagadt. Fehér boxeréből kitüremkedik kőkemény eres fasza, mely megfelelő rárántást igényel. ..
Tini rugalmas fiú leszopja a saját farkát, majd a szájába élvez. Édes gecijét szájába veri a fiatal meleg srác. ..
Szexi tini fiú farmerben és boxerben dugja az ágyát... Faszát nem rántja elő, a boxerében álló farkát dörzsöli egy párnához és így kúrja az ágyat, addig, amíg elélvez. ..
Reggel álló fasszal ébredni nincs is jobb érzés. Érezni, hogy fiatal vagy és életerős, farkad pedig folyamatosan harcra kész. Reggeli merevedés csillapítására tökéletes megnézni ezt a videót, majd követni a látottakat, és aztán belevetni magad a napodba :) Fiatal meleg fiú…..
Anális önkielégítést végez egy izmos meleg fiú fociedzésről hazaérve. Még focista ruhában kezdi verni a faszát, majd előrántja a műpéniszt, és az ágyához csatolva megdugja a fasszal magát. ..
Fiatal meleg fiú boxerbe veri a faszát, addig, amíg bele élvez. Ondója átnedvesíti szürke boxerét, majd lehúzva a gecis faszát is megmutatja. Geci a naciban! ..
Így nézne ki kérem szépen egy extra szexi éjszakai magömlés! A tini meleg fiú farka vadul lüktet, erotikus álmától fogva pedig éjszakai magömlés kíséretében orgazmusa lesz. :) ..
Wet dream - gay version... Általában a tinik nagyrésze lefekvés előtt kiveri a farkát. Aki nem veri ki, az kanosan megy el aludni, és emiatt akár képtelen lesz elaludni míg nem könnyít magán. Így jár az, aki nem verte ki a faszát már napok óta, és kanossága a haverjára is…..
Gyöngyörű izmos, kidolgozott test, és egy kőkemény fasz. Brent Everett kitárulkozik: megmutatja mi dudorodik a boxerében, majd lerántja a leplet, és kiveri a farkát, egy hatalmasat a kamerába élvezve! ..
Fantasztikus testű, sportos meleg fiú kiveri a farkát. ..
Fiatal meleg fiúk szexelnek, orál, anál, minden ami szemet gyönyörködtető izmos testű kanos fiútól. Cute Guys Having Playful Passionate Sex brought to you by PornHub..
Gay orál, fiúk szopnak cumiznak, gyönyörű testű fiatal meleg srácok...anális gyönyör, hatalmas élvezéssel, geci áradattal ..