Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpirita

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész pontosan a József körút 50 előtt.  A képet készítő Tibor szerint sajnos csak ennek fának a környezete ilyen rendezett. De az viszont nagyon aranyos. Neked is tetszik, hogy valaki ilyet csinál csak úgy?…..
Mindig meglepődöm, hogy miket találnak ki a kozmetikai cégek. Persze alapvetően minden szépségápolást találmány furcsa első ránézésre, aztán valahogy hozzászokunk a narancsbőreltüntető görgőkhöz, a műkörömhöz, a szempillagöndörítőkhöz és a körömmatricákhoz. Most…..
Tudom, hogy mindenkinek az az ominózus Briget Jones-os jelenet jut eszébe a karácsonyi mintájú pulóverekről. Pont ezért vagy ennek ellenére a nagy divatházak sem hagyják ki a pingvinnel, rénszarvassal, hópelyhekkel és társaikkal díszített kötött termékeket. Nekem még sosem volt…..
OurFashion Hernyóból pillangó 2011.11.19 10:54:00
Lassan az összes fotósorozat - akár egyenként, akár külön - sokkal jobb, mint maga a Twilight bármelyik mozifilmje. A tegnap megtekintett Breaking Dawn Part 1 kifejezetten unalmas, a hosszan elnyújtott esküvői jelenetet is csak a ruha csodásan csipkés háta mentette meg. Az eddigi…..
szpirita 2011.11.19 17:25:34
Zoe Saldana, az Avatarból megismert színésznő a Las Vegasban megrendezett Latin Grammy Awardson viselte ezt a zárt, diszkréten csillogó rövidujjú Elie Saab darabot, amelyet nem is bonyolított tovább látványos kiegészítőkkel, Gwyneth Paltrow pedig a Németországban rendezett Bambi…..