Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VinCent

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gattaca Hasta la Pista 2013.06.01 21:30:57
Meztelen ember lettem. Nincs fegyverem magam vagyok, akár Géza vetkőzés közbe’. „Éneklem s el vagyok veszve”. Tudom jó irányba megyek. Kopnak az emberek mellőlem. Megutálnak és megszeretnek. De egyre kevesebben lesznek. Pedig nem teszek más csak magamat vállalom. Hogy nem szeretem…..
Gattaca Az elveszett zoknik városa 2013.02.18 17:12:23
Álmomban zoknit kerestem egy padláson, ami már nincs is. Valahol máshol van és nem is egészen ilyen. Már semilyen. Nem volt ott semmi csak kacatok, meg pár ruhaszárító kötél és sötét. Dobozban haszontalan dolgok, amit kiborított valaki akinek nem kellett volna ott lennie ahol a…..
Gattaca Gödörre várva 2012.11.15 13:45:11
Lám lám, itt vagyunk. Eljöttünk és mégis ugyan ott vagyunk. Ez a hely mindenhol egyforma. Talán túl sokat voltam más emberek között, más világokban. Talán egyszerűen csak tényleg megváltoztam, de már nem látom magamban, magamat, amikor itt élek évek múlva. Nem látom, hogy…..
Hajnal hasadt, narancssárga. A mezők felett a felhőkben úsztunk a házakig. Mögöttem a gyerekek nézték a mezőt, amit láttak és ették a kekszet. Valami elindult bennem, ahogy feljebb jött a fény. Világosabb lett de tisztább semmi. Fényévekre éreztem magam mindentől. Mintha a…..
Gattaca Dow Jones hercege 2011.11.17 15:53:20
Ma elindultunk a lefojón. Rajtunk röhög a világ. Hogy elfrankosodtunk és milyen hülyék is vagyunk ezért. Tényleg annak érzem magam. Igaza van annak aki azt mondja inkább bérelni kellene lakást. A fiataloknak. Mert az jó. Az jó. Annak aki egyébként is minimálbérre van bejelentve…..
Gattaca Gépek Fénye 2011.11.16 16:30:22
Gépek Fénye   Nnna most hogy nézel ki te szerencsétlen!?  Miért? Mi a gond? Leettem magam? Foltos a gatyám? A gyerek néha megölel csokis kézzel és nem veszem észre. Átlagos magyar mérnöknek öltöztem. Mint minden nap. Két gyerek az extra. Inkább luxus. Ez mindenem.…..
Gattaca Gattaca rabszolgái 2011.11.15 20:55:24
Mi vitt rá megint, hogy írjak.  Elment az eszem. Blogot.  Egyet a százmillió közt. Fene tudja.  Gattaca hív menni kell.    Míg gyerek voltam olyan egyszerűen kerek volt a világ.  Anyám szeretetre nevelt, apám a munkára.  Hittem is, hogy ennyi. Szeretet…..