Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorybalance

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután került megrendezésre a Telenor szervezésében az Android Workshop Entertainment nevű rendezvény. A helyszínt a budapesti Toldi mozi adta.  Mivel közeleg a farsang ezért akik Androidos kiegészítőben vagy jelmezben érkeztek azok Android plüss figurát és…..
Lorybalance 2012.02.25 08:11:04
@bioLarzen: A Mixgar esetében a lényeg a közösségi megoldásokban rejlik. Ahogy a cikkben is írtam szavazni lehet a zenelistában lévő számokra. A szavazatok mennyisége szerint rangsorolja, hogy mi szól. Ezért írtam olyan helyeket ahol ennek van létjogosultsága. Sok ember van. Hiszen egyedül otthon nem nagyon szavazgatnál, hogy melyik szám menjen. Maximum csak akkor ha egy házibuli van.
Androlib blog. Bipp! Gifstitch 2012.02.24 22:12:00
Egy kevésbé hasznos de igazán érdekes alkalmazást szeretnék bemutatni ami a GifStitch névre hallgat. Az alkalmazással egyszerűen lehet létrehozni Gif képeket a mobilunkkal. Igazán szép a kezelőfelülete amellett, hogy nagyon poénos dolgokat tudsz művelni…..
Egyre több jel mutatkozik arra, hogy egy nagy átalakulás küszöbén áll a magazin és egészében véve a lapkiadás piaca. Az újságok egyre nehezebben birkóznak meg az Internet és a digitális tartalom szolgáltatók által állított kihívásokkal. Néhány nyomtatott lap kénytelen volt…..
Lorybalance 2012.02.03 10:55:05
@bioLarzen: Nah igen az tény, hogy lassú a folyamat. Kihalni valószínûleg tényleg nem a mi életünkben fog teljes mértékben megszûnni a nyomtatás. Viszont azért a fejlettebb régiókban komoly versenytársa lesz a print médiának a digitális.

Az, hogy mi lesz az a tényezô ami nagy mértékben elterjeszti a digitális lapokat azt nehéz megjósolni. Generációs különbségek és a NAGYON olcsó eszközök fele keresgélnék... :-)
Mike Walley neve nem ismeretlen a gördeszka sportban. Nehány napja elerhető a Marketen a nevével kiadott játék a Mike V Skateboard Party HD.   Az app-ot nem feltétlenül csak extrém sport kedvelőinek ajánlom, hanem bárkinek aki elszórakozna nehány megálló között a buszon. A…..
Az előző bejegyzésben már megemlítettem a Coctail Flow-t. Az alkalmazást egy hat fős magyar csapat a Distinction fejleszti. A coctail készítéssel foglalkozik, hasznos tippeket ad arra, hogy a bárszekrényünkben található italokból milyen coctail készíthető. Természetesen az adott…..
A szerdai nap folyamán került megrendezésre a 3. Android Meetup. Aki esetleg nem tudná mirôl van szó néhány mondatban összefoglalom a lényeget: Ez egy alulról szervezôdô rendezvény, a célja az, hogy az Android platform iránt rajongó embereket összehozza. Lehetôséget adjon…..