Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jószívvel.

1636 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a görögök továbbra sem tréfálnak. Harmadik lemezük is a zaj és a kosz és a gány és a faltörőkos-riffek ocsmány melegágya lett.  The Art of Fatigue by KRAUSE..
A Porridge Radio két éve akkora lemezt adott ki, amit a mai napig hallgatok, imádok, megkönnyezek. Itt a folytatás, ami nyilván nem tud egy újabb Every Bad lenni, de nem is akar. Nagyon fasza.  Waterslide, Diving Board, Ladder To The Sky by Porridge Radio  ..
Thom Yorke, Jonny Greenwood és Tom Skinner. A Light for Attracting Attention by The Smile..
Fenícse Fenice by UFOMAMMUT..
Tisztában vagytok mindennel.  Precipice by Dälek..
A mindenható Greg Anderson első szólólemeze. Riffmonolitok, monotónia, hegyomlás-drone, erősítőimádat, horror-himnika. Csihar Attila: van.  Forest Nocturne by The Lord..
Nemrég láttam őket Prágában. Fantasztikus volt. Ahogy ez a lemez is az.  Skinty Fia by Fontaines D.C...
Ez a két arc két éve kiadott egy olyan gyönyörű lemezt, aminek simán ott a helye az anarcho-punk klasszikusai között. Most pedig megint. Amit itt leírtam, az továbbra is igaz. Őszintén oda vagyok értük.    SOS by Straw Man Army..
Ez a két nagyszerű ember nemrég világra hozott egy kifejezetten addiktív, fergetegesen fogós és cefetül menő indusztriális techno-szörnyet. Mi mást, mondjuk. Naponta egyszer illik meghallgatni, hogy legyen valami ritmusa a szar életednek.  As Your Skies Are Fading Away by Orphx / Kareem..
Mikor tavaly megjelent, leszartam. Nemrég jutottam el odáig, hogy meghallgassam. Azóta verem a fejem a falba, hogy mégis mi a pöcsömért nem vettem elő korábban. Feleim a kábítószeres zenében, ez egy kibaszott mestermű, nem viccelek. Végem van tőle. Rétegzett, átgondolt, eszelősen tömör és feszes és…..
Új Cell, új chill. Jó, mint mindig, és mint minden, amit az Ultimae ad ki.  Onwards System by CELL..
Aki nézi valamennyire ezt a blogot és még egy Gnod-lemezt se hallgatott meg a tízezer közül, az kapja már be. Másfél hetente adják ki a baszásban egymásra licitáló remekműveket és még senki nem emelt nekik szobrot. Ez is mi a fasz már. A kibaszott Spotlight negyed órája, istenkém. A Gnod simán a…..
Első ránézésre olyan, mintha ez az eddig ijesztően magabiztos és csodálatosan kreatív misztériumzenekar kicsit megült volna, de nem. Az Air csendes, szellős, sötét világában jobban elmélyülve kifejezetten félelmetes és gyomorba vágó dolgokat lehet találni. Olyan, mintha épp rohadtul gyászolnának…..
Nem vagyok hajlandó szarrá ragozni, hogy Tempest mennyire kurvára fontos. Ez az elképesztő lemez is örök, már most. Minden sorát el kell olvasni, újra és újra. ..
A kibaszott Shit and Shine újabb csúcsmunkája. Ennél ocsmányabb, gecisebb, rohadékabb szemetet nem baszol mostanság. Okádékszagú savas sátánzajba fojtott hipnotikus végítélet-sludge, leszedálva a picsába, lángolva a kurva nihil trágyadombján. Ketamin, abszint és fürdősó. A maga módján gyönyörű és…..
Viszonylag sok agyalás után arra jutottam, hogy DJ Speedsick 2020-as remekműve ragadja meg a legjobban mindazt, ami most van. De tévedhetek. Ez a lemez amúgy a kedvencem tőle, messze a legátgondoltabb és legközérthetőbb, de nyilván ez nem sokat jelent egy olyan ösztönösen és őszintén ocsmány életmű…..
Keeley Forsyth második lemeze. Aki az első mesterművétől a mai napig reszket, zokog és keresi a fényt a civilizációs és mentális sötétségben, az tudja, hogy mire számíthat. Letaglózó, sokkoló, végtelenül mély és szomorú és gyönyörű avantgárd kitárulkozás. Pusztító ereje van, szarrá szed, megnyomorít…..
Az ADULT. mindig jó volt, most is az. Mizantrópiájuk és bődületes pesszimizmusuk csúcson, kilencedik lemezük pedig frusztráltabb és felkúrtabb és ridegebb, mint valaha. Soha nem volt a gyengék zenéje, ez nem változott, sőt. Kurva jó, amúgy.   Becoming Undone by ADULT...
Agustín Mena képtelen hibázni. Nevetségesen gyönyörű, megint. Ráadásul a mindenható Rafael Anton Irisarri masterelte.  Pale Sun by Warmth..
Nem tudom eldönteni, hogy vajon ez a legjobb albumuk, avagy csak majdnem...
A szent és sérthetetlen Beach House grandiózus nyolcadik lemeze elsőre grandiózusabbnak tűnik a kelleténél (4 rész, 18 dal, közel másfél óra), de senki ne rettenjen, csodálatos az egész. Újabb mesteri ázás a mindent körbeölelő szeretet rózsaszín habfürdőjében, lebegés pihepuha felhőcskéken,…..
Simán az egyik kedvenc idei lemezem, és ha rajtam kívül legalább egy valaki meglátja a fenségest ebben a megtisztító zajrituáléban, akkor már megérte ez a bejegyzés. Sheng Jie (azaz gogoj) szarrá bomlasztott elektromos csellójának gyönyörű, irritált mahleri kínszenvedésére Shen Jing ütősúrnő (azaz…..
Bazdmegolások. NEW RELIGIONS OLD RULES by JK FLESH..
Kedvenc gépzenészünk új munkája. Megbízható az arc.  KRÜLLER by Author & Punisher..