Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadallat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mókás helyre kényszerített a fotóblogger kötelesség tegnap: a londoni World Naked Bike Ride-ot rendezték meg szombaton. Ez tulajdonképpen egy meztelen Critical Mass, azaz hasonló célokért demonstrálnak (környezetvédelem, bringások kiszolgáltatottsága a városban, stb.) és a…..
Subba Nitrós gyorsulás 2008.06.19 08:10:00
A bogárszerű külső rejtett nitró palackot takarhat mivel a nénike 5 másodperc alatt gyorsul fel félelmetesen gorombára. Van egy gyönyörű felépítése annak ahogyan begurul, ipari darálás és abból rugaszkodik…..
vadallat 2008.06.19 08:12:21
e?
vadallat 2008.06.19 08:12:51
Őrizetbe került V. Mátyás is, az Il Ferro Kft. Másik tulajdonosa is, aki önként jelentkezett a hatóságoknál. Egyelőre nem tudni, hogy a bíróság mely pontokban fogja bűnösnek találni a cég vezetőit, elég vastag a vádlista. Az ügy rövid előzménye az, hogy a cég több tízezer…..
Hollywood egyik önjelölt fenegyereke, a viselkedni nem nagyon bíró Gary Busey az Oscar-gála előtti puccos felvonuláson is önmagát adta, amikor belepofátlankodott az éppen Jennifer Garnert kérdezgető Ryan Seacrest elé. A fejét elnézve, valamiféle tudatmódosításra minden bizonnyal…..
Mindig próbálok úgy beülni egy filmre, hogy nincsenek elvárásaim, mert így ha esetleg nézhetetlen lenne, akkor se csalódnék akkorát. Ez sajnos nem mindig sikerül, ahogy most se. Elég nagy elvárásokkal indultam neki, a minimum szint legalább egy Amerikai pite volt. Így most a…..
Kemény betámadás lesz a mai post. Egyrészt a Schönherz Qpának vége, úgyhogy a múlt heti The Riddle-t lehet megint játszani, másrészt az olvasóknak hála jött két hasonló játék.A Dö Ridöl már címében is mutatja, hogy a The Riddle ihlette, szóval a puritán kivitelezést az…..
vadallat 2007.10.10 01:05:59