Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takacsja

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A színpszichológia szerint a színek, amelyek körül vesznek minket, meghatározzák életünk számos aspektusát és befolyással vannak arra, hogyan érezzük magunkat. Magától értetődő, hogy sokaknak az autóválasztásnál is az egyik fő szempont az autó színe. Na, de vajon személyiségünk alapján melyik az a…..
Érik egy ideje egy füstölgés az almás márka ökörségeiről. Korábban sokáig nem értettem, hogy  mire fel az a nagy hype egy drága és felvágós kütyü miatt, amit más bevált gyártóktól nagyobb szabadsággal és sokkal olcsóbban is megvehetek. Éppen ezért sok-sok éve, amikor megvettem első…..
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
Nem lopott, de még csak nem is egy ráérős turista autója a marrákesi magyar Polo. A Macan tesztútján szúrta ki Csikós a poros aszfalton, sárga lámpafényben álló szürke VW-t. A teszt után megírta ezt a posztot, hátha megoldódik a rejtély. Fél nap se kellett, és meglett a tulaj,…..
Két évvel ez előtt hirdetett közlekedésbiztonsági fotópályázatot a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, amit most megismételnek - itt a Féken Tartott Lendület 2014! popcornplayah képe csupán a lendület illusztrációja Idézem az eredeti kiírást: Az…..
Megvan Brinkmann professzor autója? A klinika volt a sorozat címe, golfos Udóval, Christával és a Quelle-katalógusok mesevilágával a nyolcvanas évek végén. És az első Timothy Dalton-féle James Bond, a Halálos rémületben turistaautója Tangerben? Pedig ugyanaz az autó, de valóban…..
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
Ez a nagyon hülye ember nagy fejtörést okozott magának azzal, hogy azt képzelte sima ügy nekifutásból befejelni egy kocsi szélvédőjét. Persze jól benézte a dolgot, azonban a kezdeti kudarc ellenére sem adta fel, és még csomószor rábólintott az üvegre...
takacsja 2013.05.18 14:29:59
@: Igen egy szar autó a G Astra én is utálom, de elárulom neked, hogy abban is vagy securit vagy plinkington üveg van, mint az autók jó nagy részében, tekintve, hogy nem az autógyártók csinálják az üveget, hanem beszállítóktól veszik, de látom sok fogalmad nincs ezen dolgokról, így aztán leírom neked: nem, nem keleti kocsim van, tudtommal az Opel nem az, és valószínűleg betartottak vele minden előírást...
takacsja 2013.05.19 19:33:45
@: nem azért, hanem, mert a stílusodból látszik, hogy 12 vagy, vagy ha mégsem, akkor nem sikerült felnőni, mert értelmes felnőtt ember így nem beszél... kíváncsi vagyok szemtől szemben egyáltalán meg mernél-e szólalni, nemhogy így beszélni a másikkal, de tudjuk jól a neten mindenki rambó, szabadságharcos stb. ahelyett, hogy esetleg utánaolvasol, mert nyilván ilyen embert igazi kocsi közelébe nem engednek, eleve van még 5 éved mire jogsid lehet egyáltalán és még legalább 7 mire kisírsz aputól egy kocsit. szóval addig olvasgass és ne hülyeségeket irkálj és főleg ne te legyél a sértett ha hülyeséget beszélsz és más megmondja, hogy nem úgy van. nem szoktam személyeskedni, de te kiverted a biztit gratulálok!
takacsja 2013.05.20 11:22:08
@: nyugodj meg te internetbetyár, remélem kigyógyulsz ebből a valamiből, vagy sikerül vele kompenzálnod a hiányosságodat, ami miatt teszed.
Subba Faszkorbács: CsakaPázmány! 2012.03.12 12:31:00
HÖK( ha-haaaa) választási dal! Ha ez kell nektek, akkor jó! /thx balint/..
 Küszöbön az eredményhirdetés, már alig egy nap van hátra. Több meglepetéssel is készültünk, egyrészt kiterjesztettük a zsűrit, nem csak az Indafotóblog szerkesztői, hanem az Inda legaktívabb fotósai közül páran is résztvesznek az értékelésben (erről bővebben holnap…..
takacsja 2012.01.12 14:03:35