Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.N.user

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lámaszeme Gyorséttermi dumák 2014.02.23 10:00:00
-Csá, egy megdonálc menü lesz. … -Hallod? A mekcsikken az milyen húsból van? -Csirke. -Azt tudom b*zmeg, de sertés? … -A halas b**zásban van szálka? -Nincs. -Ha találok benne akkor beperelhetem a céget? -Igen. -Uh, király akkó aggyá hármat menübe! … -Itt fogyasztásra kell…..
J.N.user 2014.02.24 13:11:04
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
"az nem egy felesleges kérdés, hogy pl a csiken megnágecc milyen húsból van... elég a youtube-on rákeresni, elég undorító

pink slime, húshoz sok köze nincs"

Ez mondjuk nem igaz, de azért csak terjeszd a dezinformációt, hátha valaki elhiszi.
www.youtube.com/watch?v=Ua5PaSqKD6k
A szocioliberális idióták újabb reménysugara az ukrán felkelés. Orbán is beszélt Janukoviccsal, Viktornak is hívják, demokratikus választásokon győzött ő is, nagy háza van meg pénze is (bár stadionja nincs), ott is pont Putyin mozgatja a szálakat - hát ez egy csodálatos,…..
J.N.user 2014.02.24 12:58:05
@high up!:
Repülőtér? Már megint hazudozunk???

"Nem épül új repülőtér Felcsúton, azokat a légügyi engedélyeket, amelyekről a hétfői Népszabadság írt, a műrepülő-világbajnok Besenyei Péter tulajdonában levő, nem nyilvános repülőtér kapta meg még 2012 áprilisában.

A Besenyi Péter tulajdonában levő Bodmér-Felcsút nevezetű repülőtér engedélyeit hagyta jóvá még 2012 áprilisában a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala, nem pedig új repülőtér létesítésére érkezett kérelmet – tudta meg az Origo a hivataltól.
hirdetés

A Népszabadság hétfőn azt írta, hogy a felcsúti önkormányzat honlapjára a napokban felkerült településszerkezeti tervek szerint a Légügyi Hatóság megadta az engedélyt egy felcsúti repülőtér kialakításához. Ezért napirenden van a Bodmér-Felcsút IV. osztályú, saját használatú, közforgalmon kívüli, nem nyilvános repülőtér le- és felszállópálya kialakítása. A hírt az Origo is közölte.

Az önkormányzat honlapja szerint azonban ezek nem új dokumentumok, hanem tavaly áprilisban kerültek fel az oldalra. Felcsút településrendezési tervének és helyi építési szabályzatának módosítása szól a repülőtérről, az írják, hogy az érintett területen a tulajdonos a saját sportrepülőgépe részére egy saját használatú le- és felszállópálya, valamint egy lakó- és gazdasági épület létesítését tervezi. A repülőtér Bodmér belterületi határától több mint 800 méterre, Felcsút belterületétől 1800 méterre fekszik. A repülőteret egy darab Cessna 172 típusú kisrepülőgép használja alkalmi mezőgazdasági megfigyelésre. A dokumentumban megjelölt helyrajzi szám szerint a terület Besenyei Péter műrepülő világbajnok tulajdonában van."

Így hazudtok TI.
J.N. nem olvasta a múltkori vaterás történetet, így meglepődött, hogy a TeszVesznél sem adják vissza a jutalékot a sikeresnek értékel aukció után, ha az mégis meghiúsul, például mert a vevő nem bírta használni a telefont a SIM-kártyájával:2011 októberben felraktam egy eladó…..
J.N.user 2011.11.14 16:24:42
@Mosquito:
Sajnos nem derült ki azonnal, hogy nem megy a telefon.
A vevő több SIM kártyával is próbálta, ami 2-3 nap volt, utána próbálta jailbreak-elni újra, mivel egy restore-al kezdte.

Mivel én nem vagyok olyan g..i mint a TeszVesz, én nem akartam a vevőt szarban hagyni, ezért visszavettem a készüléket.

Tudom, én vagyok a hülye, és ki kellett volna nevessem a vevőt, hogy milyen béna, meg hogy ő azt kapta, amit vett.
Így a szokás Magyarországon...

Érdekes, hogy az EBay visszaadja a pénzt ugyanilyen szituációban, és nem hivatkozik holmi "számlázási problémára".

A magyar kapzsiság utolérhetetlen!