Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokkishal

86 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
// A Hallgatói Hálózat támogatja az eseményt. Horváth Andrást, a NAV ezermilliárdosra becsült adócsalásának koronatanúját már hatósági eszközökkel próbálják elhallgattatni, nyomozók jelentek meg a lakásán, bizonyítékait lefoglalták. Ha eddig lehettek kétségek a…..
Diáktársaink! Mi, a Hallgatói Hálózat aktivistái szolidaritásunkat és szimpátiánkat fejezzük ki a bolgár egyetemfoglalókkal ebben a nyilatkozatban. Februárban mi is csináltunk hasonlót. Úgy véljük, hogy minden felelős állampolgárnak, minden egyetemi hallgatónak feladata,…..
„Nekem mi a magyarság? Az , hogy ebbe az országba születtem bele, ennek a kultúráját ismerem, itt élek, magyarul beszélek és büszke vagyok mind a nyelvre mind a magyar eredményekre.” Mint köztudott, mi, a Hallgatói Hálózat Soros és Bajnai által fizetett aktivistái véres…..
„Itt nőttem fel, magyarul beszélek, magyarul gondolkodom, ennek a társadalomnak vagyok része, de nehezen viselem azt, ahogyan mi, magyarok egy közösséget alkotunk, azaz pont, hogy nem alkotunk.” Mint köztudott, mi, a Hallgatói Hálózat Soros és Bajnai által fizetett…..
„(...) volt, hogy agresszív szélsőjobboldaliként éltem meg magyarságomat és volt, hogy tökéletes közönnyel fordítottam neki hátat” Mint köztudott, mi, a Hallgatói Hálózat Soros és Bajnai által fizetett aktivistái véres verejtékünket áldozzuk azért, hogy végre…..
„Európa jelenti azt a közeget, ahol minden magyar állampolgár megélheti a magyarságát – mivel pontosan kontinensünk legszebb és legmélyebb hagyományai biztosítják azt, hogy mindezt kényszerítő erők nélkül, önkéntesen és szabadon tudjuk megtenni. Számomra tehát a…..
„Hamár olyan elégedetlen mindenki a fiatalokkal – hiszen politikailag passzívak és különben is, kivándorolnak az országból – esetleg nem ártana megkérdezni őket, hogy ők min keresztül kötődnek ehhez a nemzethez, miben élik meg a magyarságukat. Mert ugye az ember…..
„Addig fogok ittmaradni, amíg minden tőlem telhetőt meg nem tettem az országért. szeretném megköszönni a Fidesznek és az őt hatalomra juttató kormányoknak, hogy visszaadták nekem a nemzettudatot és öntudatos hazafit faragtak belőlem!” :) Mint köztudott, mi, a…..
A Kommunista Ifjúsági Szövetség boldogan és reménytelien üdvözli az új tanévet, s a Pártot, mely elhozta nekünk a megújulást! Mi, akik mindvégig hűek maradtunk az MSZMP szellemiségéhez megaláztatva és dühösen kényszerültünk hallgatásba 1989 tragikus eseményei után. Nem…..
A Hallgatói Hálózat egy pártfüggetlen civil szervezet, ami a fiatalok önszerveződésére alapulva hierarchia nélkül képviseli az oktatásban résztvevők érdekeit. Tagjaink között ugyanúgy vannak liberális és konzervatív, mint vallásos és ateista, úgy nevezett jobb és baloldali…..
A Hallgatói Hálózat és az Oktatói Hálózat néhány napja közös állásfoglalás-tervezettel kereste meg az Országos Felsőoktatási Egyeztető Fórum (OFEF) tagjait. Az alaptörvény módosításának a felsőoktatást érintő részét elítélő nyilatkozatot a kezdeményezőkön kívül…..
,,Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és…..
Czigler Dezső Tamás: A külföld mint közellenség- majd utána beszélgetés. A beszűkültség pusztító hatása a jogrendszer átalakítása és a jövő nemzedékek érvényesülése terén. Az előadás két, első látásra egymástól független, de valójában nagyon összefüggő…..
Tisztelt Orbán úr!Mint arról önnek is tudomással kell bírnia, a rendőrség műveleti területté nyilvánította és lezárta a Sándor-palota előtti teret. Mint arról Önnek is tudomással kell bírnia, "Az alkotmány nem játék!" című tüntetés szervezői és résztvevői a…..
Mi, fiatal demokraták, felszólítjuk a Fidesz frakció képviselőit, hogy ne szavazzák meg az Alaptörvény negyedik módosítását! Tisztában vagyunk vele, hogy a Fidesz frakció több százezres bírsággal bünteti a központi utasítással ellentétesen szavazókat, ám nem szeretnénk, ha…..
17:00-18:00 Bánfalvy Csaba: Akadályozott ("fogyatékkal élő") gyerekek helyzete az oktatásban 18:00-19:30 Kerekasztal beszélgetés: A különböző társadalmi csoportokat érő gyűlölet színtereimoderátor: Artner Szilvia - a coMMMunity-eu főszerkesztője és a Magyar Narancs…..
Kerekasztal-beszélgetés a korrupcióról, pártfinanszírozásról, közpénzekről és a kormányközeli cégekről. Hogy lehet, hogy a kormányközeli cégeknek igen komoly megrendeléseire van állami pénz, miközben a felsőoktatást meg leépítik? Előadók: - Alexa Noémi (Transparency…..
Három napos szabadegyetemet indított az Első Magyar Egyetemfoglalás az ELTE BTK A047es termében, melyben a hátrányos helyzetűek és az oktatás kérdését járjuk körül, a diákok követeléseinek hatodik, egyenlő esélyeket követelő pontja alapján. Gyere be, vagy nézd…..
"Az egyetemfoglalók mind HaHások."Az egyetemfoglalás ugyan a Hallgatói Hálózat demonstrációjából nőtt ki, de az egyetemfoglalók többsége nem is HaHás. "Radikális hőzöngők, akik nem akarnak tanulni."Az egyetemfoglalók öntudatos állampolgárok, akik tanulni akarnak, és most is…..
A tavalyi év végén elkészítettünk egy jogi kisokost, hogy a különböző tévhiteket eloszlatva tisztán láthassátok, mit szabad és mit nem, és mások se tudják elfojtani a véleménynyilvánításhoz való alapvető jogotokat. Olyan kérdéseket boncolgattunk tehát, mint hogy szabad-e…..
Február elseje, kerek egy hete van hátra a kormánynak az ultimátum teljesítésére. Ha nem teljesítik a 6 pont követeléseit, akkor a Hallgatói Hálózat további akciókat folytat. Ennek kapcsán végiggondoltam, hogy én személy szerint miért is veszek ebben részt, miért tartom…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
A miniszter tegnap irreálisan magas ponthatárokat húzott meg a 16 diszkriminált szakon. Utánanéztünk a 2011-es pontszámoknak és a bekerülési arányoknak, mivel a miniszter elhangzott ígérete szerint a szakmai érvek nélkül diszkriminált 16 szakon a pontszámok…..
A Hallgatói Hálózat fontosnak tartja, hogy reagáljon a felsőoktatással kapcsolatos legújabb fejleményekre, ezek közül is a tizenhat, döntően gazdasági és jogi képzési területeken található szak diszkriminálására. 1. Tények a tizenhat szakról A legfontosabb tény a tizenhat…..
A hallgatói követelések negyedik pontja kimondja, hogy a követeljük a hallgatói szerződés intézményének eltörlését, és a már megkötött szerződések megsemmisítését. Tapasztalataink szerint a közvélemény egy része értetlenül áll ez előtt a követelés előtt, ami…..