Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnciXD

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FreddyD a hétvégén is a megszokott Microwave Popcorn márkájú kukoricát szerette volna pattogtatni, de az új, hangtompított modell még nem érett meg a kereskedelmi forgalomra. Hajtás után videó: Egy egyébként bevált és finom almás-fahéjas popcorn most ilyen meglepetéssel…..
Extrém kedvezményes vásárlási utlvány, azonnal nyer minden nap! Meg sem kell mozdulnia, csak dől a pénz! Ezt szerintem direkt nekünk csinálták. Látott már valaki élő embert, aki egy 5000 forintos vásárlási utlványért többet adott ki, mint 5000 forint? Esetleg dedikált…..
Kis híja, hogy nem történt vérontás, miután naiv vásárló véletlenül kipróbált egy nem teszter szempillaspirált az Árkád Rossmannban, de a teljes személyzet így is felvonult. A kiskereskedelmi áron 1200 forintért árult spirál akár 5-600 forintra is visszavághatta volna az…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
A gigantikus méretűre kibővített Váci úti Tesco parkolójában eddig ismeretlen okok miatt sorompókat szereltek fel. Ezek szintén ismeretlen okból néha lezárva maradnak, így az autósok nem jutnak be a focipályányi üres területre, és vásárolni sem tudnak, minthogy a közelben…..
EnciXD 2011.12.14 12:14:37
Az RTL Klub elkezdte promótálni a Legyen ön is milliomos! új évadát, amire mostanában lehet játékosként jelentkezni. A műsor visszatéréséről már korábban is írtak a bulvárlapok, így annyira nem meglepő, hogy a piacvezető kereskedelmi tévé elkezdte reklámozni, az viszont…..
Bűbájos felvétel két csodálatos állatról, akik szeretetben élnek. Fontosak egymásnak, törődnek egymással. Forrás: indavideo ..
Attilának nem tűnt fel, hogy egy Shell-kúton félárat fizetett az autópálya-ematricáért, minthogy a pénztáros véletlenül motoros verziót ütött be, így a következő napokban kétszer is megbüntették. A befizetett 27500 forint visszatérítésére kérte az ÁAK-t, akik viszont egy…..
Egyik olvasónk találata a november 19-i időjárás-jelentésből, amiben Noémi középkorú, öltönyös férfiember képében jelent meg, pedig már elmúlt Halloween, a farsang meg odébb van...
EnciXD 2011.11.21 14:02:39
Bigyóblog Gyertyatartó update 2011.11.19 10:44:00
Azt gondolnánk, a témában már mindent kitaláltak. Pedig nem is. Mindenkivel előfordult, hogy egyes gyertyatartóknál megégette az ujját, ha túl magas volt a gyertyatartó fala. Egy apró trükkel kivédhető ez. Persze a meglévő gyertyatartóknál csak a hosszabb gyufa segít, ha van…..
"Kedves Cukiság-szerkesztők!Régóta követem az oldalt, és nagy lelkesen újságolom ismerősöknek az újabb és újabb kis állatkákat. Most örömmel és szeretettel küldök képeket Magyarországon eddig ritkán látott kutyusokról, mégpedig perui meztelen blökikről. Nem kínai,…..
EnciXD 2011.11.16 10:39:23
@helianthus:
Most miért? Szerintem az a legcukibb! :)
Annyira édesen fekszik a kis fehér kutyán.
De az utolsó kép....
"Sziasztok!Szeretném megosztani veletek Bubuka (született Alex) pár fényképét és élettörténetét. Bubu 2001 nyarán került hozzánk kb. 3-4 hetesen, menhelyről. Mi azt hittük, idősebb (meg azt is mondták ott), de az állatdoki felvilágosított, hogy max. 4 hetes. Ebből…..