Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodybulvár

31 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BodyBuilder Gym VÉGEZTÜNK! 2014.07.27 11:45:38
Az Edzőterem Blog, mint a BodyBuilder Gym hivatalos blogja az Index hozzáállása és színvonala miatt megszűnik. Már jó ideje forgott  a gyomrunk, de a végső lökést az adta meg, hogy az index létrehozott egy testépítéssel foglalkozó megélhetési blogot (ratyibuilding) amelyet egy…..
BodyBuilder Gym Edzés télen 2014.02.03 16:24:46
Elég viccesnek hangzik, hogy erről van mit beszélni. A tapasztalat mégis azt mutatja, hogy érdemes. Persze nyilván nem arról van szó, hogy te vagy Rocky IV. és a tundrán készülsz Ivan Drago ellen, mert télen is ugyanígy bent edzünk a teremben, de azért mégsem minden ugyanaz.Télen,…..
A testépítés világában van egy olyan aprócska probléma, hogy túl sok hülye osztja az észt. Méghozzá akad olyan förtelmes idióta is, aki annyira bennfentes, hogy Arnold Schwarzenegger (az utóbbi időben sajnos ritka) vicces húzása szerinte azt jelenti, hogy Arnold álruhában…..
A Pain and Gain kapcsán megint fellángoltak az indulatok, hogy a Hollywoodi sztárok hogyan tudják magukat ilyen hamar formába hozni. Miféle csodaszerek állnak rendelkezésre, ha a pénz nem akadály? Mit nyomnak a Hollywoodi sztárok, hogy pillanatok alatt jól néznek ki? A csajok meg…..
Kiss Jenő éppen most Lahtiban, Finnországban tartózkodik a Nordic Pro nevű profi testépítő versenyen. Hadd fejtsem ki ezt a hírt. Először is: magyar profi testépítő a történelem során nem nagyon volt. Profi kártyát szerezni nem túl könnyű, a testépítés viszonyaiban ez…..
Ha megkeresnénk a világ azon dolgait, amire legkevésbé akarnak költeni az emberek annak arányában, hogy mennyi mindent akarnak benne elérni,  illetve milyen céljaik vannak, a testépítés biztosan a top 3-ban lenne. Sokan ugyanis azt képzelik: a jó test ingyen van. Az jár. Ez…..
Sokan szeretnék tudni, hogyan válhatnak olyanná, mint a népszerű szopottgombócfejű akcióhős. Ez most, a Halálfos Iramban 6. részénél éppen aktuális is. Nem kertelünk, íme Vin Diesel edzésterve:Mell - Hát - VállFekvenyomás 4x8Ferde nyomás 4x8Tárogatás 4x8Lehúzás tarkóhoz…..
Sokan gondolják, hogy edzeni azért fontos, hogy jól nézzünk ki nyárra. Kigyúrjuk magunkat, oszt' kimegyünk a strandra villantani. Ezektől a kedves olvasóktól itt el is búcsúznánk, ez a cikk nem nekik szól.Sokkal inkább azoknak, akiknek a feszengésen kívül van más ambíció is az…..
BodyBuilder Gym Fogyózol? 2013.04.28 19:23:56
Sajnos senki nem mondta el még neked az igazat a fogyókúrákkal kapcsolatban. A tutit, hogy mit kell csinálni. Ezért nem sikerül, ezért próbálsz ki mindig újat.Pedig a megoldás egyszerűbb, mint hinnéd.Fogyókúra nincs. Már az ötlet úgy baromság, ahogy van.  Mi a fogyókúra?…..
Ezek a szegény ártatlan olimpikonok aztán soha életükben doppingszert nem láttak. Azt se tudják, eszik-e vagy isszák. Teljesen ártatlanul, kismacskákat simogatva, lepkékben gyönyörködve, népdalokat dúdolgatva készülnek, reggel-délben-este a dopping szabályzatot olvasgatva. Hogy…..
A tej az erő és az egészség alapja, legalábbis ezt mondta a mami. Az átlagos magyarországi nagymamák általában rendkívül jó fizikai állapotnak örvendenek, az elhízást hírből sem ismerik. Ez nem csak az állandó sportolás miatt van, hanem azért is, mert titokban mindegyikük…..
Az előző részben elkezdtem feltárni a valódi okokat, azok helyett amiket te képzelsz be magadnak. Nem, nem  a genetika, nem az alkatod, nem az ufók és nem a csillagok állása miatt nem nézel ki úgy, ahogy akarsz. Menjünk tovább, és nézzük meg, miért süllyed el szinte mindenki…..
Az agysebészetet sem onnan kell tárgyalni, hogy megfogjuk a szikét, hanem globálisabban ajánlott nézni a problémát. Ezért most még nem elemezném a miért vagy dagadt és a miért vagy satnyatestű állat, amikor izmos akarsz lenni valójában kérdéskört, hanem az alapoktól…..
BodyBuilder Gym Izmosító turmix 2013.03.12 13:50:41
Aki izmos, az természetesen gyök kettő IQ-val rendelkezik és mindenféle kétes dologgal tömi magát. Az egyik ilyen a turmix, amit edzés után isznak. Ez egy ilyen lötty, amit gyúróporból meg tejből csinálnak és egészen biztosan ganéízű. Ezt gondolja kb. az átlag, testi…..
BODYBULVAR Arnold visszatért? 2013.01.26 16:02:42
"Visszajövök" - szólt a kultikus mondat a Terminatorban, amit egy, a magyar szinkronon dolgozó fogyatékos "visszatérek"-re fordított, mintha normális ember mondana ilyet. És visszajött. 8 év kormányzóskodás után Arnold Schwarzenegger végre visszatért a vászonra. Az…..
Lehet, hogy ebből a cikkből nem derül ki a „titok”. Lehet, hogy számodra evidens – de talán nem minden eleme. De az biztos, hogy ezt a cikket tovább KELL küldened mindenkinek, mert az emberek nagyobbik része egyáltalán nincs tisztában azzal, miért jó a súlyzós edzés.…..
A nyolcvanas években más volt a Bodybuilding: kevesebb kémia több szenvedély, legalábbis a mostani távlatból. Thomas Scheu akkor kezdte.1983-ban nyerte meg a Német Bajnokságot juniorban, egy éve rá felnőttben, mindkettőt abszolútban is. 1996-ban félnehézsúlyban IFBB…..
Itt járt Cedric McMillan, és marhára tetszett, hogy mind szakmai, mind filozófiai kérdésekben ugyanúgy gondolkodik, mint mi. Pedig nem beszéltünk össze és nem jártunk együtt a testépítő általánosba. Cedric kanadai IFBB profi versenyző (messze ez a legerősebb szövetség) és a…..
Ma volt nálunk edzeni Békabalázs. Nem lesz tag, mert hajón dolgozik, ritkán jár itthon, viszont elmesélt egy történetet, ami kapcsolódik legalább két dologgal is. Az egyik dolog, hogy támogatjuk az Állatmentő Ligát. Azt hiszem, ezt nem kell kommentálni: a cél világos. Ezen…..
Valamikor a történelem hajnalán pincetermek termelte izzadtságszag alól szállt ki a fitnessz mozgalom: a gyakran okkal lenézett butagyúrósokból indult ki az a milliárdos iparág, amelynek eredményeként a wellnessz szállodákig terjedő spektrumban különféle létesítmények…..
BODYBULVAR Mi teszi a bajnokot? 2012.02.23 13:04:00
Fouad Abiad, a legújabb Team Scitec tag győzelemre éhesen utazott a Flex Pro-ra, de végül harmadikként távozott. Nem is tudja egykönnyen túltenni magát a vereségen, ezért megosztja veletek a gondolatait - bárki tanulhat tőle.   "Nagyjából egy nap telt el a Flex Pro óta, de…..
Két zalaegerszegi diákot elkaptak a rendőrök, mert internetről vásárolt tudatmódosító szereket fogyasztottak – számolt be az MTI. A rendőrség növényi törmeléket talált az egyik fiatal ágyneműtartójában, ebből arra következtethetünk, hogy szintetikus kannabinoidot…..
bodybulvár 2012.02.23 12:03:27
@clegane: érdekes, mindig a füveseknek vannak "vitte valamire" típusú ismerősei, többieknek nincsenek.

@solmyr: a probléma pont ott van, hogy ez az "ártalmatlan" szar annyira fontos nekik, hogy még törvényt is szegnek. ennyire ártalmatlan.
bodybulvár 2012.02.23 12:05:11
@Bobby Newmark: nem a börtön veszi el az esélyt tőlük, hanem a drogért lobbizó köcsögök, mint a tasz, beleértve a médiát is, amely nem képes normális viselkedésmintát és példaképeket felmutatni.
bodybulvár 2012.02.23 12:06:09
@Bobby Newmark: ja, hát nem meglepő, hogy a füvesek nem bírják ezt levezetni.
 Március elsejével életbe lép a C-lista, amely a szakemberek szerint pozitív hír. Azzal viszont többen nem értenek egyet, hogy a Btk.-ban tovább szigorítanák a drogfogyasztást.  Március elsejével lép életbe a sokat emlegetett C-lista. Ez tartalmazza a bódító…..
bodybulvár 2012.02.16 08:44:26
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "mellesleg az a tolerancia. en nem hugyozok a gymed kozepere es amikor szova teszed, nem baszom szet a fejed a tarcsaval es te is bekenhagysz engem otthon, vagy a magam szubkulturajaban."

de, pontosan azt csinálod, csak ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd. itt lobbizol a szaros füvedért, hogy aztán elolvashassa a gyerekem, meg mások gyerekei. ahelyett hogy kussban szívnál otthon. de ezt már leírtam, csak tudni kéne szöveget értelmezni.
bodybulvár 2012.02.16 08:49:26
@mement: te hány bites vagy gyökér és hány bitesek a drogos nikknevű debilek?

a szánalmas személyeskedésed szerinted érvelés? ettől jobb embernek hiszed magad.

ismersz? van róla fogalmad, hány szétszívott agyú hülyét láttam, aki tönkretette a maga és mások életét?

mi a faszom az az übernagy dolog, amibe bele kéne látni, amit más halandó nem láthat, csak a füvesköcsögök, amitől ti ilyen geci okosak vagytok?

szerencsétlen.

szívjatok, nem kell itt idegeskedni. meg csináljatok sok drogosblogot, attól jó lesz.
bodybulvár 2012.02.16 08:51:11
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: te meg keress rá a drogok ártalmaira, lehet hogy hitelesebb anyagokat találsz. de olyan forrást keress, amit nem drogosok írnak.
BODYBULVAR Esztelen droglobby 2012.02.09 09:20:00
A F TASZ megint nem bír a picsájával, de természetesen pillanatokon belül elkezdődik a drogosblogok rinyálása is, mert természetes, hogy a sok agyatlanra szívott füvesköcsög megint csak magára tud gondolni. Az alaptézis az, hogy ha én drogozok, drogozzon mindenki, nem baj, ha…..
Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone teljesen elválaszthatatlanok lettek, holott nem is tudnak róla! Arnold és Sly az utóbbi években nagyon egymásra találtak. A '80-90-es években még csak apró fricskákat rejtettek el egymás számára a filmjeikben, viszont most, hogy Arnold a…..